- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εισαι για λυπηση αρρωστακι
καταρχας εχεις αλλη φωτο να βαλεις? ειμαι σιγουρος οχι!
εισαι για λυπηση αρρωστακι
συγκρινεις δλδη το σωμα σου με το δικο μου?μιλας σοβαρα τωρα?καταρχας εχεις αλλη φωτο να βαλεις? ειμαι σιγουρος οχι!
συγκρινεις δλδη το σωμα σου με το δικο μου?μιλας σοβαρα τωρα?
δικη μου ειναι η φωτο
;):'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
τι ειναι αυτο ρε βλακα.αυτες τις μαλακιες κανεις στη παραλια?μου θες να βγαλεις και γκομενα.χαχαχα.
κοντο αλβανομετά λέει εμένα αλβανό
κοντο αλβανο
Καθε φορα μετα απο 2-3 μερες απ την άσκηση τον ποδιων η οποια σε μένα ειναι αρκετα εντονη, με την ενοια επαναλήψεων και κούρασης , με πιανει ενας πόνος στο γόνατο προς τα δεξια, ελαχιστος, σαν τσιμπιμα, αλλα διαρκει 2 μερες και ,αυτο γιατη συμβένει? Ο γυμναστης ειπε οτι πρεπει να σταματήσω τη μαλακια, αλλα υπαρχει ασκηση που να αντικαταστα τη μαλακια? Ισως αυτο φτάει?
Πάλι εδω εσυ...
το squat με μπαρα ως ενα βαθμο...Ο γυμναστης ειπε οτι πρεπει να σταματήσω της πιέσης, αλλα υπαρχει ασκηση που να αντικαταστα της πιέσεις ποδιων?
Οχι πυραμιδα κανω στης πιέσεις,λιγα,μετρια, αρκετα, πολλα κιλα.... Δεν κανω κατι τρελο....το squat με μπαρα ως ενα βαθμο...
μπορεις να το βγαλεις σωστα ομως,ή θα χεις αλλα χειροτερα μετα;
**μηπως ομως βαζεις πολλα κιλα στις πιεσεις;
σε ποια επαναληψη αρχιζει το ζορι;;
ωχ-ωχ-ωχ..Καθε φορα μετα απο 2-3 μερες απ την άσκηση τον ποδιων η οποια σε μένα ειναι αρκετα εντονη, με την ενοια επαναλήψεων και κούρασης , με πιανει ενας πόνος στο γόνατο προς τα δεξια, ελαχιστος, σαν τσιμπιμα, αλλα διαρκει 2 μερες και
ωχ-ωχ-ωχ..
τωρα το δα...καμπανακι απο την επιγωνατιδα σου μου φαινεται αυτο...
πηγαινε σε ορθοπεδικο το συντομοτερο δυνατο...ο γυμναστης δεν αρκει..
μην το αφησεις,θα χειροτερεψει...
εννοειται πως μεχρι να πας,τα σκουατ που γραψα παραπανω τα ξεχνας..
quote] Οχι δεν κανω σκουατ.... Το εχω ελατώσει το προγραμμα κανω ελαφριες ασκήσεις....