Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Μαγκες τωρα τελευταια πηγαινω στο γυμναστηριο καθε μερα απο δευτερα μεχρι παρασκευη για δυομισι ωρες την ημερα περιπου. Λιωνω στους κοιλιακους και μετα κανω το προγραμμα που μου εχουν βαλει. Το προγραμμα ειναι για 3 μερες, το ολοκληρωνω δευτερα τριτη τεταρτη και πεμπτη παρασκευη το ξανακανω. Μηπως ειναι μαλακια αυτο που κανω? Λετε να γυμναζομαι υπερβολικα και να ειναι καλυτερο να κανω μια μερα διαλειμα μεσα στην εβδομαδα? Εσεις πως γυμναζεστε? Πατε και λιωνετε ολες τις μερες?  :think:
Ποσο χρονων εισαι?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
24χρ ειμαι μαγκιτες! Ειμαι αρκετα λεπτος στο σωμα και γυμναζομαι 2 μηνες. Πριν απο αυτους τους 2 μηνες η μονη γυμναστικη που εχω κανει ηταν στο γυμνασιο που καναμε 10 κοιλιακους την εβδομαδα :rockon:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ειναι υπερβολικο το προγραμμα που κανεις.4φορες τη βδομαδα ειναι το ιδανικο.Αν θες τις αλλες 3 μερες της εβδομαδας κανε αεροβια.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Εγω ρε γμτ ,εκοψα το γυμναστηριο απο το Σεπτεμβρη και δεν εχω ορεξη να παω..Εχω τωρα σχεση 4 μηνες και ειμαστε στην ιδια περιοχη,οποτε καθε βραδυ ειμαι εκει και καθε βραδυ φικι φικι...Πως να πας γυμναστηριο μετα??
Κανενας αλλος ειναι σε παρομοια κατασταση??Μπας και ξερει να μου προτεινει κανα μπουστ ή συμπληρωμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω ρε γμτ ,εκοψα το γυμναστηριο απο το Σεπτεμβρη και δεν εχω ορεξη να παω..Εχω τωρα σχεση 4 μηνες και ειμαστε στην ιδια περιοχη,οποτε καθε βραδυ ειμαι εκει και καθε βραδυ φικι φικι...Πως να πας γυμναστηριο μετα??
Κανενας αλλος ειναι σε παρομοια κατασταση??

να πατε κ οι 2.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
θα περιμενα να μου χεις ετοιμο φαι οταν γυρναω σπιτι :-
καμια φορα γινεται και αυτο επειδη μου αρεσει να μαγειρευω,αλλα με το γυμναστηριο??Αναγκαστικα πρεπει να το κανουμε πιο αραια για να εχω ορεξη να λιωνω στα βαρη και στο τρεξιμο οπως τοσα χρονια εκανα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγω δουλευω πρωινα,αυτη σε μαγαζι πρωι και απογευμα...εσυ τι θα εκανες τοτε?

να πηγαίνεις τα απογεύματα και το πρωί το σάββατο που θα είναι στο μαγαζί  :rockon:
τώρα και με το συνεχόμενο ωράριο και τις κυριακές η καλύτερή σου  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μεγαλε δε λες παλι καλα που ειστε στην ιδια περιοχη? Εμενα η δικια μου μενει 15km μακρια και κανω ταξιδι για να τη δω! Ακομα κ αν ειστε στην ιδια πολη δεν παλευεται η αποσταση ακου που σου λεωωωω! Κατι ξερει ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!  :s&m_2:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
να πηγαίνεις τα απογεύματα και το πρωί το σάββατο που θα είναι στο μαγαζί  :rockon:
τώρα και με το συνεχόμενο ωράριο και τις κυριακές η καλύτερή σου  :rockon:
δεκτο ,αλλα πρεπει να βλεπομαστε πιο αραια ή να το κανουμε πιο αραια,γιατι με την ημερησια συχνοτητα που γινεται τωρα δεν την παλευω ΚΑΙ να πηγαινω γυμναστηριο.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Ρε μεγαλε δε λες παλι καλα που ειστε στην ιδια περιοχη? Εμενα η δικια μου μενει 15km μακρια και κανω ταξιδι για να τη δω! Ακομα κ αν ειστε στην ιδια πολη δεν παλευεται η αποσταση ακου που σου λεωωωω! Κατι ξερει ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!  :s&m_2:
τα εχω ζησει φιλε μου,την αποσταση και ολα τα σχετικα..ειναι πικρα αλλα και απο την αλλη σε κρατα σε σπιθα και φωτια η αποσταση..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεκτο ,αλλα πρεπει να βλεπομαστε πιο αραια ή να το κανουμε πιο αραια,γιατι με την ημερησια συχνοτητα που γινεται τωρα δεν την παλευω ΚΑΙ να πηγαινω γυμναστηριο.

καλέ μην κόψεις το πήδημα  :o
στο γυμναστήριο κάνε μόνο βάρη, κόψε διαδρόμους και τέτοιες ασκήσεις, αντοχή κάνεις και με το πήδημα  :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
καλέ μην κόψεις το πήδημα  :o
στο γυμναστήριο κάνε μόνο βάρη, κόψε διαδρόμους και τέτοιες ασκήσεις, αντοχή κάνεις και με το πήδημα  :2funny:
easier said that done...24 ωρες εχει η μερα και 7 απο αυτες κοιμαμαι..Θα το προσπαθησω παντως αν και μπορει ναναι εγκεφαλικο το θεμα και σιγα σιγα να προσαρμοστω.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
τα εχω ζησει φιλε μου,την αποσταση και ολα τα σχετικα..ειναι πικρα αλλα και απο την αλλη σε κρατα σε σπιθα και φωτια η αποσταση..

Σου ευχομαι να τα εζησες τοτε που ειχε 0.9 η βενζινη γιατι τωρα που εχει 1.5 αποσταση σημαινει +40€ βενζινη την εβδομαδα  :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καλέ μην κόψεις το πήδημα  :o
στο γυμναστήριο κάνε μόνο βάρη, κόψε διαδρόμους και τέτοιες ασκήσεις, αντοχή κάνεις και με το πήδημα  :2funny:
Ή πας τρέχοντας στο σπίτι της καλής σου και το γαμήσι είναι αποκλειστικά στα όρθια με αυτή να μην έχει τα πόδια/χέρια στο πάτημα.

Όλα σε ένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom