- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Ποδαράκια;;;...
Αλλιώς μπορεί να είναι και οκτάρι κρίνοντας από αυτό που βλέπω...
σωστο και αυτο που λες
Ποδαράκια;;;...
Αλλιώς μπορεί να είναι και οκτάρι κρίνοντας από αυτό που βλέπω...
για το υψος το πα ρε!Όταν ξεκίνησα να πίνω καφέ...
Αλλιώς το αηδίαζα τρελλά.
Τί κυνηγητό ρε φίλε να πιω γάλα. Τί μου θύμησες...
Άντε αφαίρεσε την φωτογραφία τώρα σε είδαμε κ μελαγχολήσαμε αρκέτα!!!
Ουστ!!!
εγώ μελαγχολώ με το ύψος του φπ, τι να κάνουμε, έτσι ειν η ζωή
από το καλοκαίρι και μετά δεν έχω ξαναπάρει συμπλήρωμα, μέχρι τότε έπαιρνα πρωτεινη μετά το γυμναστήριορε λάιον θα μας κάνεις κομπλεξικούς ρε με αυτά που ποστάρεις... τι να πούμε και εμείς που είμεθα με το ένα πόδι μέσα στο λαπτοπ πλέον...
έχω να πάω σερί γυμναστήριο από τον μάιο..... γαμώ
από συμπληρώματα τι χρησιμοποιείς; πρωτεϊνη σκέτη ή που και που κρεατίνη;
καλά μην φανταστείς ότι έχω το σούπερ σώμα, βασικά έπεσα μετά το καλοκαίρι... και λίπος πήρα και ξενύχτια έκανα και περνούσαν μέρες που έτρωγα μια φορά τη μέρα σάπιο φαί.Ρε αεί σου κ συ με τον πόνο μου παίζετε καθίκια!!!
Τώρα άρχισα χορό που τον γουστάρω περισσότερο κ κάνει παρόμοια δουλειά,ελπίζω.
να προσεχεις στα ανοιγματα χωρις ζεσταμα παιχτη...Παλιό κομπλεξικές!!!
Έχει κάτι γκομενάκια εκεί!!!
Και κάτι φτερωτούς επίσης φυσικά(θα σας τους γνωσίσω)!!!
εχω δειξει φωτο μου σε ενα παλιο μελος που κατειχε απο γυμναστικη οταν ζητησα τη βοηθεια του..χίιιιιιτμααααν, εσύ θα βάλεις φωτο?
δε θα το λεγα!
η αληθεια ειναι πως η αεροβια πρεπει να γινεται μεσα σε ενα οριο παλμων...
για να καψεις λιπος πρεπει οι παλμοι σου να ναι κοντα στο 65% του ΜΚΡ*.....
**ΜΚΡ=220-ηλικια ασκουμενου
****πουσταλεκο αν εισαι "κοκαλιαρης" δεν εχεις κανενα λογο να κανεις αεροβια υψηλης εντασης..
εχω δειξει φωτο μου σε ενα παλιο μελος που κατειχε απο γυμναστικη οταν ζητησα τη βοηθεια του..
δε βλεπω το λογο να ποσταρω φωτο στο φορουμ ομως....
η μονη μερα της εβδομαδας που παω πρωι γυμναστηριο...Εντομεταξυ ολοι μισουν την ημέρα που εχουν να γυμνάσουν τα ποδια τους...
για το υψος το πα ρε!
88 κιλα και 11%,σημαινει μποι!
Ααααχ τι τραβάτε κ σεις οι ψηλές,ένα δράμα ζείτε!!!Ύψος 1,88. Τότε ήμουν στα καλλίτερά μου. Μετά με πήρε από κάτω και πήρα κιλάκια. Τώρα βολοδέρνω πάνω από τα 92...
Μην ζηλεύετε όμως. Ο κόσμος δεν είναι για εμάς. Από όπλο στο στρατό και οπλοασκήσεις μέχρι τα νούμερα στα ρούχα που πρώτα πρέπει να ρωτάω τί έχει και μετά να βλέπω τι μου αρέσει μέχι τον καθρέπτη που ξυρίζομαι κάθε πρωί και δεν μπορώ να σταθώ όρθιος μέχρι το νιπτήρα που πλένομαι και πρέπει να σκύβω για να φθάνουν τα χέρια μου από κάτω μέχρι το κρεββάτι που κοιμάμαι διαγώνια, μέχρι, μέχρι...
μη μελαγχολείς, οτιδήποτε πάνω από 1,73-74 είναι χαράμι σώματος