lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι εισαι ευχαριστημενος παιχταρα μου?φορμιωνος 107.
κι εισαι ευχαριστημενος παιχταρα μου?φορμιωνος 107.
στο ιντερνετ που εψαχνα την εβρησκα γυρω στα 2,5ε/κιλο.κι εισαι ευχαριστημενος παιχταρα μου?
λεω απο αποψη γυμναστικης...επειδη δεν εχω κανει ποτεστο ιντερνετ που εψαχνα την εβρησκα γυρω στα 2,5ε/κιλο.
με 2ε/κιλο δεν μπορω να εχω παραπονο.
Ωραια ταινια
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Τωρα δεν θα γραψω κατι καινουργιο αλλά θα πω για το γνωστο - ζεστο κρυο-
Πως το χρησιμοποιω . Γεμιζω λιγο λιγοτερο νερο από τα 2/4 της μπανιερας με κρυο νερο .Επειτα περιπου ¼ με ζεστο νερο . Όταν το νερο είναι χλιαρο προς το ζεστο , μπαινω μεσα στην μπανιερα , ανοιγω επειτα το ζεστο και το αφηνω να τρεξει οσο πιο ζεστο αντεχει το σωμα .Καθομαι 20 – 30 λεπτα .Συνηθως όταν τριβεσαι με το σφουγγαρι ,το χερι σου παει σαν από μονο του σε μερη που δεχεσαι περισσοτερη πιεση , όπως οι γαμπες και στα ποδια γενικοτερα .
Επειτα από το μισαωρο ,σηκωνομαι και ανοιγω την ταπα να φυγει το νερο και αμεσως ανοιγω το ντους κατευθειαν στο κρυο. Φυσικα πεταγεσαι και ακομα πιο πολύ όταν το νερο διασχιζει την σπονδυλικη σου στυλη . Συνεχιζω να ριχνω νερο μεχρι να φτασω στο σημειο , να πεφτει πανω μου το κρυο νερο και να μην αισθανομαι τιποτα . Ασε που μετα από καποιο σημειο και μετα , αρχιζει να σου αρεσει αυτή η αισθηση .
Γενικως είναι καλη ασκηση για το σωμα .Το καθαριζει και το σφιγγει .
ναι θα σ αρεσει σιγουρα,ειναι κατι το διαφορετικο.λεω απο αποψη γυμναστικης...επειδη δεν εχω κανει ποτε
ειναι οντως ωραιες αυτες οι ασκησεις με τα κετλμπελς?
ναι θα σ αρεσει σιγουρα,ειναι κατι το διαφορετικο.
στο γιου τιουμπ εχει παρα πολλα βιντεακια για το τι θα κανεις. ;)
δε χρειαζεται τοση πολυ ωρα στο ζεστο. δοκιμασε πιο συντομους χρονους και καντο περισσοτερες φορες (το ζεστο/κρυο δηλαδη).
ναι ρε φλωρεΠροσοχή στις ασκήσεις με τα kettlbell. Δείτε πολλά βιντεάκια για να τις εκτελείτε σωστά και να αποφύγετε τραυματισμούς και ατυχήματα. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να κουμαντάρετε μια σιδερένια μπάλα 16 κιλών+.
σωστος.Προσοχή στις ασκήσεις με τα kettlbell. Δείτε πολλά βιντεάκια για να τις εκτελείτε σωστά και να αποφύγετε τραυματισμούς και ατυχήματα. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να κουμαντάρετε μια σιδερένια μπάλα 16 κιλών+.
ναι πραγματι το μπλε κανει καταπληκτικο κοντραστ με το ασπρο στα οργανα ;) για πεςρε φίλε σε πιο γυμναστήριο πας να πάμε και εμείς?
αμα παρεις απο φαρμακειο θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι
επισης ποσο καιρο ασχολεισαι? γιατι τα θελεις?
φιλαρακο 16 κιλα για σκησεις με τα 2 χερια? ή ανα χερι?ναι θα σ αρεσει σιγουρα,ειναι κατι το διαφορετικο.
στο γιου τιουμπ εχει παρα πολλα βιντεακια για το τι θα κανεις. ;)
φαρμακειο κ καλες τιμες δεν ΣυμβαδίζουνΛοιπον παιδες εχω ξεκινισει γυμναστηριο,κανω διατροφη και θελω να μ προτεινετε συμπλιρωματα πρωτεινης -κρεατινις π πωλοθνται στα φαρμακεια σε καλες τιμες...ευχαριστω εκ των πρωτερων..... ;)