Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ύψος 1,88. Τότε ήμουν στα καλλίτερά μου. Μετά με πήρε από κάτω και πήρα κιλάκια. Τώρα βολοδέρνω πάνω από τα 92...

Μην ζηλεύετε όμως. Ο κόσμος δεν είναι για εμάς. Από όπλο στο στρατό και οπλοασκήσεις μέχρι τα νούμερα στα ρούχα που πρώτα πρέπει να ρωτάω τί έχει και μετά να βλέπω τι μου αρέσει μέχι τον καθρέπτη που ξυρίζομαι κάθε πρωί και δεν μπορώ να σταθώ όρθιος μέχρι το νιπτήρα που πλένομαι και πρέπει να σκύβω για να φθάνουν τα χέρια μου από κάτω μέχρι το κρεββάτι που κοιμάμαι διαγώνια, μέχρι, μέχρι...
για περισσοτερο σε κανα..
εγω στα καλυτερα μου ημουν 1,84 κ' 70 κιλα...τωρα εχω βαρυνει-"θολωσει" μιας και χειμωνιασε( :grin:)
και παραλληλα παρατησα μια πολεμικη τεχνη που κανα λογω αποστασης.
ο ξαδερφος μου που ναι 1,98(αλλα γομαρακι απο τον ογκο)εχει τα ζητηματα που περιγραφεις..
**καλαμακια βρισκεις ευκολα;  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πριν....εξαφανιστεις,ξερεις να προτεινεις κανα καλο παπουτσι για διαδρομο;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πριν....εξαφανιστεις,ξερεις να προτεινεις κανα καλο παπουτσι για διαδρομο;
Ανάλογα τι θες λοβ
Τις New balance + asics είναι ΤΟΠ κατά γενική ομολογία αλλά δεν είναι η μοστρα τις νικε  ;)

Αλλά..

Και από νικε όλα τα νέα τα ρανερ (αιρ ζοομ,σοκς κτλ.) είναι και καλά και κατάλληλα (και φυσικά μοστρατζίδικα)..

Εγώ τα νικε δεν τα αλλάζω αλλά αν έτρεχα αποστάσεις και συχνά σε εξωτερικό χώρο μόνο new balance...

Υ.Γ. 3-6 μήνες άλλαγμα ανάλογα με την χρήση ειδικά αν τρέχεις...
Πάνω από όλα υγεία/αρθρώσεις-σύνδεσμοι.. :-*

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ανάλογα τι θες λοβ
Τις New balance + asics είναι ΤΟΠ κατά γενική ομολογία αλλά δεν είναι η μοστρα τις νικε  ;)

Αλλά..

Και από νικε όλα τα νέα τα ρανερ (αιρ ζοομ,σοκς κτλ.) είναι και καλά και κατάλληλα (και φυσικά μοστρατζίδικα)..

Εγώ τα νικε δεν τα αλλάζω αλλά αν έτρεχα αποστάσεις και συχνά σε εξωτερικό χώρο μόνο new balance...

Υ.Γ. 3-6 μήνες άλλαγμα ανάλογα με την χρήση ειδικά αν τρέχεις...
Πάνω από όλα υγεία/αρθρώσεις-σύνδεσμοι.. :-*
τρεχω αποστασεις σε μεγαλη ενταση συνηθως...
κατι μαγαζια που σου κανουν πελματογραφημα και σου φτιαχνουν παπουτσι προσαρμοσμενο στο ποδι σου τα χεις ακουστα;
**ναικ δεν παιρνω ξανα...ειχα τα σοξ  και πανω στο μηνα αρχιασαν να "μπαταρουν"...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
κατι μαγαζια που σου κανουν πελματογραφημα και σου φτιαχνουν παπουτσι προσαρμοσμενο στο ποδι σου τα χεις ακουστα;
**ναικ δεν παιρνω ξανα...ειχα τα σοξ  και πανω στο μηνα αρχιασαν να "μπαταρουν"...
Το ιδανικότερο να πας να κάνεις πελματογράφημα και να πάρεις μετά παπούτσι δεν το συζητώ!!!
έχει αρκετούς πελματογράφους ρώτα σε ορθοπεδικό να σε ενημερώσει.

Ωραία κοίτα τότε τα new balance kai ta asics και δεν θα χάσεις
θα σε βολέψουν πάρα πολύ και θα καταλάβεις διαφορά από τα νικε  ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πιο μαλακια παπουτσι απο το σοξ δεν εχει ματαβγει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πιο μαλακια παπουτσι απο το σοξ δεν εχει ματαβγει
αθλιο το κωλοπραμα...στην δευτερη εβδομαδα ακουγα τριγμους...
στο μηνα ηταν για πεταμα...
εμφανισιακα παντως ηταν ομορφο...το χω στην καταμαυρη εκδοση.. :grin:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα τα Ασικς με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο. Ναικ και Νιου Μπαλανς δε μου αντεχουν καθολου, (1.91 υψος 92 κιλα). Ακουω πολλα καλα λογια εδω για τα Mizuno, ειναι στα υπ' οψιν για δοκιμη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

++ <<get up>> 50 cent/<<hate me now>> nas/<<you know acting like you don't know>> eminem-50/<<stil kill>> 50 cent/
<<more>> usher/

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες τωρα τελευταια πηγαινω στο γυμναστηριο καθε μερα απο δευτερα μεχρι παρασκευη για δυομισι ωρες την ημερα περιπου. Λιωνω στους κοιλιακους και μετα κανω το προγραμμα που μου εχουν βαλει. Το προγραμμα ειναι για 3 μερες, το ολοκληρωνω δευτερα τριτη τεταρτη και πεμπτη παρασκευη το ξανακανω. Μηπως ειναι μαλακια αυτο που κανω? Λετε να γυμναζομαι υπερβολικα και να ειναι καλυτερο να κανω μια μερα διαλειμα μεσα στην εβδομαδα? Εσεις πως γυμναζεστε? Πατε και λιωνετε ολες τις μερες?  :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Μαγκες τωρα τελευταια πηγαινω στο γυμναστηριο καθε μερα απο δευτερα μεχρι παρασκευη για δυομισι ωρες την ημερα περιπου. Λιωνω στους κοιλιακους και μετα κανω το προγραμμα που μου εχουν βαλει. Το προγραμμα ειναι για 3 μερες, το ολοκληρωνω δευτερα τριτη τεταρτη και πεμπτη παρασκευη το ξανακανω. Μηπως ειναι μαλακια αυτο που κανω? Λετε να γυμναζομαι υπερβολικα και να ειναι καλυτερο να κανω μια μερα διαλειμα μεσα στην εβδομαδα? Εσεις πως γυμναζεστε? Πατε και λιωνετε ολες τις μερες?  :think:
οταν γυμνασεις μια μυικη ομαδα
χρειαζεται να περασουν 48 ωρες για να την ξαναγυμνασεις
αλλιως κανεις μια τρυπα στο νερο
και καις του μυωνες....
το καταλαβες
το 60% ειναι διατροφη
και το 40% προπονηση
το καταλαβες;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
2,5 με αεροβια μεσα;
τωρα ξεκινησες;ποσες μυικες ομαδες κανεις τη μερα;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Την πρωτη μερα του προγραμματος κανω τρικεφαλα-πλατη, τη δευτερη κανω δικεφαλους-στηθος και την τριτη μερα ποδια-ομους.
Αν ξαναπαω τεταρτη η πεμπτη μερα μεσα στην εβδομαδα κανω τα ιδια απο την αρχη δηλαδη τη μια μερα τρικεφαλα πλατη και την αλλη δικεφαλους στηθος.
Αεροβια διαδρομο κλπ κανω κανα τεταρτο για ζεσταμα αφου δεν ειμαι χοντρος και θελω να παρω και οχι να χασω βαρος.
Σωστο αυτο που λετε για τη διατροφη αλλα το γυμναστηριο θα σε γυμνασει η διατροφη θα σε κρατησει στα κιλα που πρεπει. Δεν κανω τη διατροφη των προταθλητων με προτεινες κ μαλακιες απλα προσεχω να μην τρωω σουβλακια πιτσες και τετοια σκατα. Κατα τα αλλα τρωω σα ζωο και πολλα γευματα μηπως βαλω κανενα μυικο κιλο σιγα σιγα. Σε 2 μηνες που παω γυμναστηριο εχω παρει 2 κιλα και 2 ποντους στην κοιλια και 2 ποντους στο χερι  :P

Επισκέπτης
δοκίμασε nike vomero (οποιοδήποτε, το 3 είναι το καλύτερο κατάτι) ή nike skylon. Για τρέξιμο απλά δεν υπάρχουν καλύτερα παπούτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom