ακριβως ετσι,τοτε τα εζησα.Αν παρατηρεις,πλεον 1,5 πρεπει να ψαξεις αρκετα για να βρεις..1,53++ ολοι την εχουν.Σου ευχομαι να τα εζησες τοτε που ειχε 0.9 η βενζινη γιατι τωρα που εχει 1.5 αποσταση σημαινει +40€ βενζινη την εβδομαδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ή πας τρέχοντας στο σπίτι της καλής σου και το γαμήσι είναι αποκλειστικά στα όρθια με αυτή να μην έχει τα πόδια/χέρια στο πάτημα.
Όλα σε ένα.
ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑααααααα
θα κάνει και ωραίο κώλο
καλο,δν μπορω να πω αλλα οχι και τοσο πρακτικο!ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑααααααα
θα κάνει και ωραίο κώλο
Γλουτιαιους εχω αρκετα καλους btway
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.933
- Πόντοι
- 606
πουσταλεκος κι εχεις γκομενα?Εμενα η δικια μου μενει 15km μακρια και κανω ταξιδι για να τη δω!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ή πας τρέχοντας στο σπίτι της καλής σου και το γαμήσι είναι αποκλειστικά στα όρθια με αυτή να μην έχει τα πόδια/χέρια στο πάτημα.
Όλα σε ένα.
βρεθηκε η λυση θαρρω.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
πουσταλεκος κι εχεις γκομενα?
Ναι καυλεα μου!!! Εδω βλεπεις πουστηδες με παιδια αυτο σου εκανε εντυπωση?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το συνδρομο του πρωταρη..το χω περασει και γω...24χρ ειμαι μαγκιτες! Ειμαι αρκετα λεπτος στο σωμα και γυμναζομαι 2 μηνες. Πριν απο αυτους τους 2 μηνες η μονη γυμναστικη που εχω κανει ηταν στο γυμνασιο που καναμε 10 κοιλιακους την εβδομαδα
πανω στην ανυπομονησια σου φορτωνεις το σωμα σου με προπονηση που δεν ειναι σε θεση να σηκωσει ακομα...
4 εβδομαδιαιες προπονησεις των 75 λεπτων ειναι υπεραρκετες σε αυτην τη φαση,αρκει να σαι συγκεντρομενος στην ασκηση..
**υποθετω οτι το 2,5ωρο που λες ειναι φουλ...
δλδ περα απο τα 45 δευτερα αναμεσα στο σετ,ο υπολοιπος χρονος ειναι αφιερωμενος στη γυμναστικη και μονο..
***αν με γραψεις στα παπαρια σου και συνεχισεις σε αυτον το ρυθμο,προσεχε ωμο,γονατο και μεση..
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ευχαριστω καυλιαρη! Θα κοιταξω να χαλαρωσω λιγο και να μην κανω πολυ περισσοτερο απο οσο πρεπει!
Απλα σκεφτομουν οτι με την υπερβολικη γυμναστικη μπορει να εχεις τα αντιθετα απο τα επιθυμητα αποτελεσματα αν δε δωσεις στο σωμα σου το χρονο που χρειαζεται για να "αναρρωσει" οπως λεει εδω
Απλα σκεφτομουν οτι με την υπερβολικη γυμναστικη μπορει να εχεις τα αντιθετα απο τα επιθυμητα αποτελεσματα αν δε δωσεις στο σωμα σου το χρονο που χρειαζεται για να "αναρρωσει" οπως λεει εδω
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Προπόνηση (Μέρα)1Μαγκες τωρα τελευταια πηγαινω στο γυμναστηριο καθε μερα απο δευτερα μεχρι παρασκευη για δυομισι ωρες την ημερα περιπου. Λιωνω στους κοιλιακους και μετα κανω το προγραμμα που μου εχουν βαλει. Το προγραμμα ειναι για 3 μερες, το ολοκληρωνω δευτερα τριτη τεταρτη και πεμπτη παρασκευη το ξανακανω. Μηπως ειναι μαλακια αυτο που κανω? Λετε να γυμναζομαι υπερβολικα και να ειναι καλυτερο να κανω μια μερα διαλειμα μεσα στην εβδομαδα? Εσεις πως γυμναζεστε? Πατε και λιωνετε ολες τις μερες?
Σκουώτ 3Χ8
(Θα κατεβαίνετε μέχρι το σημείο όπου μπορείτε ακόμα να κρατάτε τις φτέρνες να ακουμπούν στο πάτωμα και θα προσπαθείτε με τον καιρό να φτάσετε μέχρι κάτω και να κάνετε βαθύ κάθισμα,αφου έχετε μάθει την τεχνική και η εκτέλεση σας επιτρέπει να γίνει αυτό και χωρίς να σηκώνωνται οι φτέρνες)
Πιέσεις πάγκου 3Χ8
Στρατιωτικές πιέσεις 3Χ8
Ροκανίσματα κοιλιακών 3Χ15
Προπόνηση (Μέρα)2
Άρσεις θανάτου 3Χ8
Σκυφτή κωπηλασία μπάρας 3Χ8
Πουλόβερ με αλτήρα 3Χ8
Άρσεις γαμπών (είτε σε μηχανή,είτε με μπάρα) 3Χ15
Σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεστε επιπλέον ασκήσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες μυών,με αυτές τις ασκήσεις γυμνάζονται και οι υπόλοιπες έμμεσα.
Θα κάνετε τις προπονήσεις με την σειρά και θα γυμνάζεστε μέρα παρά μέρα για 3 μέρες την εβδομάδα π.χ.Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και σε όποια μέρα πέσει η κάθε προπόνηση (δηλαδή ή κάθε άσκηση και μυική ομάδα θα γυμνάζεται κάθε 4-5 μέρες).
Θα κάνετε Αεροβική προπόνηση (χαμηλής έντασης) 2-3 φορές την εβδομάδα στις ενδιάμεσες μέρες από 20-30 λεπτά.
Πιστεύω ότι χρειάζεται να δουλεψετε 2 μήνες τουλάχιστον με αυτό το πρόγραμμα πριν περάσετε στο επόμενο Level.
45-60 ΛΕΠΤΑ ΜΑΧ
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
προπονηση μονο βαρη 20-30 λεπτα ισα ισα να ανεβει λιγο η τεστοστερονη κ μετα ραντεβου με την κοπελαΕγω ρε γμτ ,εκοψα το γυμναστηριο απο το Σεπτεμβρη και δεν εχω ορεξη να παω..Εχω τωρα σχεση 4 μηνες και ειμαστε στην ιδια περιοχη,οποτε καθε βραδυ ειμαι εκει και καθε βραδυ φικι φικι...Πως να πας γυμναστηριο μετα??
Κανενας αλλος ειναι σε παρομοια κατασταση??Μπας και ξερει να μου προτεινει κανα μπουστ ή συμπληρωμα.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Προπόνηση (Μέρα)1
Σκουώτ 3Χ8
(Θα κατεβαίνετε μέχρι το σημείο όπου μπορείτε ακόμα να κρατάτε τις φτέρνες να ακουμπούν στο πάτωμα και θα προσπαθείτε με τον καιρό να φτάσετε μέχρι κάτω και να κάνετε βαθύ κάθισμα,αφου έχετε μάθει την τεχνική και η εκτέλεση σας επιτρέπει να γίνει αυτό και χωρίς να σηκώνωνται οι φτέρνες)
Πιέσεις πάγκου 3Χ8
Στρατιωτικές πιέσεις 3Χ8
Ροκανίσματα κοιλιακών 3Χ15
Προπόνηση (Μέρα)2
Άρσεις θανάτου 3Χ8
Σκυφτή κωπηλασία μπάρας 3Χ8
Πουλόβερ με αλτήρα 3Χ8
Άρσεις γαμπών (είτε σε μηχανή,είτε με μπάρα) 3Χ15
Σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεστε επιπλέον ασκήσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες μυών,με αυτές τις ασκήσεις γυμνάζονται και οι υπόλοιπες έμμεσα.
Θα κάνετε τις προπονήσεις με την σειρά και θα γυμνάζεστε μέρα παρά μέρα για 3 μέρες την εβδομάδα π.χ.Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και σε όποια μέρα πέσει η κάθε προπόνηση (δηλαδή ή κάθε άσκηση και μυική ομάδα θα γυμνάζεται κάθε 4-5 μέρες).
Θα κάνετε Αεροβική προπόνηση (χαμηλής έντασης) 2-3 φορές την εβδομάδα στις ενδιάμεσες μέρες από 20-30 λεπτά.
Πιστεύω ότι χρειάζεται να δουλεψετε 2 μήνες τουλάχιστον με αυτό το πρόγραμμα πριν περάσετε στο επόμενο Level.
45-60 ΛΕΠΤΑ ΜΑΧ
Εγω γυμναζομαι 2 μηνες και πιστευω οτι το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο... Κανω σε ολες τις ασκησεις 4 σετ των 10. Συγκεκριμενα:
ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ: πλατη - τρικεφαλοι
Οπισθολαιμιες, Εμπροσθολαιμιες, Κωπηλατικη στο μηχανημα, κωπηλατικη με μπαρα
Εκτασεις αγκωνων στην τροχαλια, Πιεσεις τρικεφαλων με μπαρα, Γαλλικες πιεσεις τρικεφαλων (με στραβομπαρα σε ξαπλωτο παγκο), Εκτασεις αγκωνα απο εδραια θεση (αυτο που βαζετε το βαρακι πισω απο το κεφαλι...)
ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: στηθος - δικεφαλοι
Πιεσεις στηθους με μπαρα, ανοιγματα χεριων με αλτηρες σε παγκο, pull over (αυτο που τραβας δυο σκοινια με καθε χερι και τα φερνεις μπροστα σου), βυθισεις στηθους στο μηχανημα
Καμψεις αγκωνων με αλτηρες, σφυρια, αναποδες καμψεις με μπαρα (αυτο που εισαι ορθιος με τους αγκωνες κολλημενους στο σωμα και σηκωνεις με αναποδη λαβη μια μπαρα), καμψεις αυτοσυγκεντρωσης
το peck deck το εχω κοψει τωρα που κανω αυτες τις ασκησεις...
ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ: ποδια - ωμοι
ανασπασεις ομων με αλτηρες, προσθιες αρσεις χεριων με αλτηρες, οπισθολαιμιες πιεσεις με μπαρα (αυτο κρατας μια μπαρα πισω απο το κεφαλι και τη σπρωχνεις ψηλα), πιεσεις χεριων με αλτηρες
καμψεις γονατων στο μηχανημα (αυτο που καθεσαι μπρουμητα), εκτασεις γονατων στο μηχανημα, απαγωγοι και προσαγωγοι (τα μηχανηματα που ανοιγεις και κλεινεις τα ποδια), ακροστασιες (αυτο που βαζεις βαρος στους ωμους και σηκωνεσαι στις μυτες), και πιεσεις ποδιων στο μηχανημα (leg press)
Αυτες οι μαλακιες που ανοιγεις και κλεινεις τα ποδια απαγωγοι και προσαγωγοι δεν καταλαβαινω γιατι μου τις εχει βαλει ο γυμναστης μονο γυναικες το κανουν βαζουν 30 κιλα και φαινονται να δυσκολευονται.. εγω σε αυτο που ανοιγεις τα ποδια βαζω ολα τα κιλα του μηχανηματος (πρεπει να ειναι 80) και βγαζω τα σετ που εχω ενω σε αυτο που κλεινεις τα ποδια βαζω 10 κιλα λιγοτερα. Τοσο ευκολο ειναι?
Επισης καθε μερα κανω κοιλιακους ραχιαιους και πλαγιους. Απο κοιλιακους κανω συνηθως 6 σετ των 25 σε επικλινη παγκο και 4 σετ των 20 σηκωμα ποδιων για τους κατω κοιλιακους.. γενικα κανω οσο περισσοτερους μπορω!
Οι αρσεις θανατου δεν ειναι λιγο επικινδυνες ειδικα για καποιον που ειναι καινουργιος? Στο γυμναστηριο οι μονοι που τις κανουν ειναι οι σουπερ τουμπανοι που κυκλοφορουν παντου με 2 παγουρακια πρωτεινη
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
προπονηση μονο βαρη 20-30 λεπτα ισα ισα να ανεβει λιγο η τεστοστερονη κ μετα ραντεβου με την κοπελα
Πόσες κουταλιές τεστοστερόνης ανεβαίνουν στα 20 λεπτά;
Παίχτη είσαι σίγουρος ότι ανεβαίνει η τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης;
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
φιλε εισαι υπερφυσικοσ το ξερεισ?Εγω γυμναζομαι 2 μηνες και πιστευω οτι το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο... Κανω σε ολες τις ασκησεις 4 σετ των 10. Συγκεκριμενα:
Εκτασεις αγκωνων στην τροχαλια, Πιεσεις τρικεφαλων με μπαρα, Γαλλικες πιεσεις τρικεφαλων (με στραβομπαρα σε ξαπλωτο παγκο), Εκτασεις αγκωνα απο εδραια θεση (αυτο που βαζετε το βαρακι πισω απο το κεφαλι...)
Πιεσεις στηθους με μπαρα, ανοιγματα χεριων με αλτηρες σε παγκο, pull over (αυτο που τραβας δυο σκοινια με καθε χερι και τα φερνεις μπροστα σου), βυθισεις στηθους στο μηχανημα
Καμψεις αγκωνων με αλτηρες, σφυρια, αναποδες καμψεις με μπαρα (αυτο που εισαι ορθιος με τους αγκωνες κολλημενους στο σωμα και σηκωνεις με αναποδη λαβη μια μπαρα), καμψεις αυτοσυγκεντρωσης
ανασπασεις ομων με αλτηρες, προσθιες αρσεις χεριων με αλτηρες, οπισθολαιμιες πιεσεις με μπαρα (αυτο κρατας μια μπαρα πισω απο το κεφαλι και τη σπρωχνεις ψηλα), πιεσεις χεριων με αλτηρες
καμψεις γονατων στο μηχανημα (αυτο που καθεσαι μπρουμητα), εκτασεις γονατων στο μηχανημα, απαγωγοι και προσαγωγοι (τα μηχανηματα που ανοιγεις και κλεινεις τα ποδια), ακροστασιες (αυτο που βαζεις βαρος στους ωμους και σηκωνεσαι στις μυτες), και πιεσεις ποδιων στο μηχανημα (leg press)
Αυτες οι μαλακιες που ανοιγεις και κλεινεις τα ποδια απαγωγοι και προσαγωγοι δεν καταλαβαινω γιατι μου τις εχει βαλει ο γυμναστης μονο γυναικες το κανουν βαζουν 30 κιλα και φαινονται να δυσκολευονται.. εγω σε αυτο που ανοιγεις τα ποδια βαζω ολα τα κιλα του μηχανηματος (πρεπει να ειναι 80) και βγαζω τα σετ που εχω ενω σε αυτο που κλεινεις τα ποδια βαζω 10 κιλα λιγοτερα. Τοσο ευκολο ειναι?
Επισης καθε μερα κανω κοιλιακους ραχιαιους και πλαγιους. Απο κοιλιακους κανω συνηθως 6 σετ των 25 σε επικλινη παγκο και 4 σετ των 20 σηκωμα ποδιων για τους κατω κοιλιακους.. γενικα κανω οσο περισσοτερους μπορω!
Οι αρσεις θανατου δεν ειναι λιγο επικινδυνες ειδικα για καποιον που ειναι καινουργιος? Στο γυμναστηριο οι μονοι που τις κανουν ειναι οι σουπερ τουμπανοι που κυκλοφορουν παντου με 2 παγουρακια πρωτεινη
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης μπορεί να αυξηθεί μέσω της άσκησης και ειδικότερα κατά την διάρκεια των βασικών ασκήσεων δύναμης (σκουώτ, άρσεις θανάτου κ πίεση πάγκου).Πόσες κουταλιές τεστοστερόνης ανεβαίνουν στα 20 λεπτά; το γέλιο σου δεν το κατάλαβα ήταν ειρωνικό?
Παίχτη είσαι σίγουρος ότι ανεβαίνει η τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης;
κ αυτό γιατί όσο γυμνάζουμε τις μεγάλες μυϊκές ομάδες τόσο μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης εκκρίνεται προκείμενου να εκτελεστεί η άσκηση.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ΑΧΑΧΑ εσεις παιρνετε συμπληρωματα? κοιταχτε εδω τι παιρνω εγω
1.40 ml καθαρο χυμο αλοης με 18 αμινοξεα για πεπτικο & ανοσοποιητικο συστημα!
2.περουβιανη μακα για λιμπιντο και αντοχη!
3.βασιλικο πολτο για δυναμη!
4.γυρη μελισσας με συμπλεγματα βιταμινης Β για εξολοθρευση αγχους και κεντρικο νευρικο συστημα!
1.40 ml καθαρο χυμο αλοης με 18 αμινοξεα για πεπτικο & ανοσοποιητικο συστημα!
2.περουβιανη μακα για λιμπιντο και αντοχη!
3.βασιλικο πολτο για δυναμη!
4.γυρη μελισσας με συμπλεγματα βιταμινης Β για εξολοθρευση αγχους και κεντρικο νευρικο συστημα!
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
φιλε εισαι υπερφυσικοσ το ξερεισ?
Απλα εχω πολυ ελευθερο χρονο γιαυτο καθομαι και τοσες ωρες στο γυμναστηριο...
Ελπιζω σε 5 μηνες να δω καμια αλλαγη στο σωμα μου εστω και μικρη με τοση γυμναστικη κριμα ειναι... :-
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ θα σου πρότεινα να χωρίσεις τις ασκήσεις σε ΑΝΩ κ ΚΑΤΩ μέρος έτσι ώστε η κάθε μυϊκή ομάδα να γυμνάζεται 2 φορές την εβδομάδα 48 ώρες ξεκούραση.Εγω γυμναζομαι 2 μηνες και πιστευω οτι το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο... Κανω σε ολες τις ασκησεις 4 σετ των 10. Συγκεκριμενα:
Δηλαδή προπόνηση άνω μέρους ( δευτέρα κ πέμπτη)
Στήθος 2 ασκήσεις από 3σετ των 8-12 επαναλήψεων
Άνω πλάτη 2 ασκήσεις από 3σετ των 8-12 επαναλήψεων
Ώμοι 2 ασκήσεις από 3σετ των 8-12 επαναλήψεων
Τρικέφαλοι 2 ασκήσεις από 2 σετ των 8-12 επαναλήψεων
Δικέφαλοι 2 ασκήσεις από 2 σετ των 8-12επαναληψεων
Ραχιαίοι 1 άσκηση από 2 σετ των 12+ επαναλήψεων
ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ (τρίτη κ παρασκευή)
Κοιλιακοί 2 ασκήσεις από 2 σετ των 15 επαναλήψεων
Γάμπες 1 άσκηση από 2 σετ των 12-15 επαναλήψεων
Τετρακέφαλοι 2 ασκήσεις από 2 σετ των 12 -15 επαναλήψεων
Οπίσθιοι μηριαίοι 1 άσκηση από 2 σετ των 12-15 επαναλήψεων
Προσαγωγοί 1 άσκηση από 2σετ των 12-15 επαναλήψεων
Γλουτιαίοι 1 άσκηση από 2 σετ των 12-15 επαναλήψεων
Κοιλιακοί 1 άσκηση από 2-3 σετ των 15+ επαναλήψεων
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
φιλε η τεστοστερονη παραγεται κυριως απο τους ορχεις..η φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης μπορεί να αυξηθεί μέσω της άσκησης και ειδικότερα κατά την διάρκεια των βασικών ασκήσεων δύναμης (σκουώτ, άρσεις θανάτου κ πίεση πάγκου).
κ αυτό γιατί όσο γυμνάζουμε τις μεγάλες μυϊκές ομάδες τόσο μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης εκκρίνεται προκείμενου να εκτελεστεί η άσκηση.
παραγεται και απο τους μυικους αδενες αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο...
ασκησεις με αντιστασεις θα σε βοηθησουν να την αυξησεις,αλλα μην περιμενεις θεαματικες αλλαγες..
η διατροφη και ο υπνος θα σε βοηθησουν περισσοτερο...
φυσικα το σωματικο λιπος πρεπει να ναι οσο πιο περιορισμενο γινεται για να δεις καλυτερα αποτελεσματα..
Απλα εχω πολυ ελευθερο χρονο γιαυτο καθομαι και τοσες ωρες στο γυμναστηριο...
Ελπιζω σε 5 μηνες να δω καμια αλλαγη στο σωμα μου εστω και μικρη με τοση γυμναστικη κριμα ειναι... :-
Η καθημερινή γυμναστική σου δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ώρα. Προσωπικά παίρνω ένα συμπλήρωμα πρωτεϊνης μεταπροπονητιά και ειμαι οκ. Σιγα σιγά βλέπω αλλάγες.
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
παιδεσ καλησπερα ειμαι χρονια μεσα στα γυμναστηρια και συνηθωσ παιρνω καμια πρωτεινη και καμια πολυβιταμινη αυτο τον καιρο εχω ψηθει για φαρμακο η κανα δυνατο συμπληρωμα παντωσ οχι νιτρικα δεν μου λενε κατι μια φορα δοκιαμασα και καταλαβα οτι ειναι μονο για την προπονηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις