You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 16
φίλε εμένα είναι χαμηλά στον καρπό εκεί που ενώνεται με το χέρι, οπότε ασκήσεις στις οποίες πέφτει βάρος στον καρπό, όπως πιέσεις στήθους,ώμων,πους απς, με πονάει πάντα.Ειχα βγαλει και εγω στο παρελθον γαγγλιο,αλλα παντα περναγε μονο του.η τελευταια φορα ηταν πριν 2 μηνες.αλλα συνεχιζα κανονικα τα βαρη
ούτε διατάσεις που λυγίζουμε τον καρπό δεν μπορώ να κάνω.
τώρα έχω πάνω από τρεις μήνες που δεν κάνω τπτ και γενικά δεν το κουράζω,αλλά δε φεύγει και όποτε πάω να πιέσω τον καρπό πονάει.
Ωραία. Πόσα κιλά θα χρειαστώ για αρχή? Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα λίγα κιλά στο γυμναστήριο. Για παράδειγμα στον πάγκο έβγαζα 30 κιλά το πολύ, πλάτη 25 κιλά, δικέφαλους 5 κιλά. Είμαι μεν γυμνασμένος, αλλά σε αρχικά στάδια. Να ξεκινήσω με το 16κιλο ή παραπάνω? Ευχαριστώ για την απάντηση.
ρε φιλε συγγνωμη δλδ αλλα τι εννοεις γυμνασμενος οταν σηκωνεις παγκο 30κγ, πλατη (ελξεις τροχαλιας φανταζομαι)25 κ παιζεις δικεφαλα 5κγ? ποσο χρονων εισαι, ποσο καιρο ασχολεισαι κ τι βαρος-υψος εχεις?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
χαλαρά παθαίνεις θλασούλα με αυτή την άσκηση(αν μπορείς να την κάνεις)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χαλαρά παθαίνεις θλασούλα με αυτή την άσκηση(αν μπορείς να την κάνεις)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
ωραία ντρομπάρεις
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πιστευεις οτι σε μια τετοια ασκηση που χτυπιεται σα το σκλι ειναι εστω και δυο επαναλειψεις ιδιες η μια με την αλλη? αν ειναι ετσι να χορευει και ζειμπεκικο καποιος ταυτοχρονα οταν κανει αλτηρες ή αρσεις θανατου
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πιστευεις οτι σε μια τετοια ασκηση που χτυπιεται σα το σκλι ειναι εστω και δυο επαναλ[glow=red,2,300]ει[/glow]ψεις ιδιες η μια με την αλλη? αν ειναι ετσι να χορευει και ζειμπεκικο καποιος ταυτοχρονα οταν κανει αλτηρες ή αρσεις θανατου
ποιησου τη νησσα τωρα και τα παπατζιλικια σου αλλου "πυγμαχε"
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Πιο παλιά είχα πάθει θλάση στο δικέφαλο επειδή έκανα μονόζυγο σε δέντρο και κουνιόταν το κλαδίπιστευεις οτι σε μια τετοια ασκηση που χτυπιεται σα το σκλι ειναι εστω και δυο επαναλειψεις ιδιες η μια με την αλλη? αν ειναι ετσι να χορευει και ζειμπεκικο καποιος ταυτοχρονα οταν κανει αλτηρες ή αρσεις θανατου
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ποιησου τη νησσα τωρα και τα παπατζιλικια σου αλλου "πυγμαχε"
α εσυ εισαι μαλακα. βλαξ
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
παιδια καλησπερα!
θα ηθελα να με βοηθησετε κ στο δικο μου προβλημα!
επειδη τα τελευταια 3 χρονια λογω σχολης ασχολουμαι απειρεσ ωρες με υπολογιστη αυτο εχε σαν αποτελεσμα το σωμα μου να εχει αποκτησει κιφωση κ να εχει πεσει...δλδ παρολο που ψιλοασχολιεμαι με το γυμναστηριο δν ειμαι τοσο ευθυτενης(δλδ στηθος εξω κτλ.).το ερωτημα μ ειναι μπορω να το διορθωσω αυτο το πραγμα?στο γυμναστηριο μ ο ενας γυμναστης μ ειπε οτι πρεπει να κανω πολυ μονοζυγο κ μολισ μ δυναμωσει η πλατη αυτη θα με ξανατραωηξει στην ισια σταση κ ο αλλος μ ειπε οτι λογο ηλικιας (ειμαι 22 χρονων)δν γινεται πλεον τπτ...πρωσοπικα εχω πλακωθει στο μονοζυγο αλλα δν βλεπω διαφορα.υτπαρχουν ασκησεις απου μπορω να κανω η οντως δν γινεται πλεον τπτ??
επειδη τα τελευταια 3 χρονια λογω σχολης ασχολουμαι απειρεσ ωρες με υπολογιστη αυτο εχε σαν αποτελεσμα το σωμα μου να εχει αποκτησει κιφωση κ να εχει πεσει...δλδ παρολο που ψιλοασχολιεμαι με το γυμναστηριο δν ειμαι τοσο ευθυτενης(δλδ στηθος εξω κτλ.).το ερωτημα μ ειναι μπορω να το διορθωσω αυτο το πραγμα?στο γυμναστηριο μ ο ενας γυμναστης μ ειπε οτι πρεπει να κανω πολυ μονοζυγο κ μολισ μ δυναμωσει η πλατη αυτη θα με ξανατραωηξει στην ισια σταση κ ο αλλος μ ειπε οτι λογο ηλικιας (ειμαι 22 χρονων)δν γινεται πλεον τπτ...πρωσοπικα εχω πλακωθει στο μονοζυγο αλλα δν βλεπω διαφορα.υτπαρχουν ασκησεις απου μπορω να κανω η οντως δν γινεται πλεον τπτ??
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
αν λαμβανεις γλουταμινη
εχεις την δυνατοτητα να κανεις μερα παραμερα την ιδια μυικη ομαδα;
η παλι θα το καψεις το συστημα;
εχεις την δυνατοτητα να κανεις μερα παραμερα την ιδια μυικη ομαδα;
η παλι θα το καψεις το συστημα;
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν πιστεύω ότι δε γίνεται τίποτα. ΑΠλά πρέπει να κάνεις την προσπάθεια με το τζυμ και να το έχεις πάντα στο μυαλό σου, οπότε όταν κάθεσαι να προσέχεις τη στάση σου... μην αφήνεσαι και όπως κάτσει. Το τελευταίο βέβαια, είναι πιο δύσκολο από το τζυμ γιατί πρέπει να το εφαρμόζεις όλη τη μέρα.παιδια καλησπερα!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν πιστεύω ότι δε γίνεται τίποτα. ΑΠλά πρέπει να κάνεις την προσπάθεια με το τζυμ και να το έχεις πάντα στο μυαλό σου, οπότε όταν κάθεσαι να προσέχεις τη στάση σου... μην αφήνεσαι και όπως κάτσει. Το τελευταίο βέβαια, είναι πιο δύσκολο από το τζυμ γιατί πρέπει να το εφαρμόζεις όλη τη μέρα.
κι εγω πρεπει να το προσεχω αυτο, αλλα δεν παιζει, οταν καθομαι, ειδικα στο σπιτι, γαμησε τα
αλλα αμα καθομαι σωστα ειναι σαν να εχω καταπιει μαγκουρα :S
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πρέπει να δυναμώσεις την πλάτη σου ειδικά άνω μοίρα,πίσω μοίρα όμων και να δουλεύεις τουλάχιστον 3-4 σετ παραπάνω την πλάτη απτο στήθος. Δούλεψε αρκετά ανοιχτή κωπηλατική για να βοηθήσεις την στάση του σώματος σου αλλά βέβαια πρέπει να έχεις εναλαγή στις ασκήσεις σου στη πλάτη.παιδια καλησπερα!
Αλλά το μεγαλύτερο μυστικό που το ακολουθούν λίγοι γιατί το παραμελούν και είναι μεγάλο λάθος...
ΠΟΛΛΕΣ πολλές διατάσεις στήθους και ώμων (και γενικά οι διατάσεις στο τέλος κάθε προπόνησης είναι σωτηρία για την σωστή στάση του σώματος μας)
Και διόρθωσε τον τρόπο που κάθεσαι και στέκεσαι θέλει λίγη προσπάθεια........ :-*
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ωωωωω τοιχος αναρριχησης
Παρόμοια θέματα