brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αδερφε το ντρικο ειναι ενα συμπληρωμα που περιεχει ποσοτητα κρεατινης για τονωση πριν την προπονηση και ποσοτητα αργινινης που κανει τα αγγεια να διαστελονται στελνοντας περισσοτερο αιμα και στοιχεια στους μυς. δεν ειναι καποιο ψευδοφαρμακο που σε κανει απλα να πιστευεις οτι εισαι πιο δυνατος.Παiδες απο τέτοιου είδους συμπληρώματα δεν ξέρω κι εγω τι περιμένετε ακριβώς. Τώρα η άυξηση δύναμης που αναφέρεται, η μείωση της κούρασης κλπ είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας (παίρνω κάτι δυνατό και 'αρα πρέπει να είμαι καλύτερος). Το άσχημο με αυτά τα συμπληρώματα είναι οτι ο οργανισμός χτίζει μια ανοχή πολύ γρήγορα και σύντομα ουτε τα καταλαβαίνεις και πρέπει να ανεβάζεις συνέχεια την δοσολογία.
Όποιος εχει μεγαλες προσδοκιες απο τετοια συμπληρωματα κάνει λαθος. Να σας πω κατι αλλο καντε μια δοκιμη, 3 'ωρες πριν την προπόνηση φάτε 2 φρουτα π.χ.2 μήλα για να γεμίσει το συκώτι τις αποθήκες γλυκογόνου και ο επόμενος υδατάνθρακας να πάει στους μυς, εν συνεχεια 2 ώρες πριν την προπόνηση 150γρ ρύζι και 25γρ πρωτείνη. Μισή ωρα πριν την προπόνηση 1 καφέ 2πλο σκετο. Μετά ελάτε να μου πειτε πότε ειχατε καλύτερα πρηξίματα με τους πειραματισμούς στην διατροφη ή με οποιοδήποτε νιτρικό.....