κανόνισε να βγάλεις τη θητεία σου και στείλε ότι θες ,όπου θες...σε φίλους σου ,που δεν γνωρίζουν και σίγουρα θα εντυπωσιαστούν...Απ αυτά που λες, φαίνεται το τι ξέρεις και τι όχι.....είναι αυτό που σου 'πα...σκόρπιες πληροφορίες που ισχύουν και άλλες που δεν ισχύουν ,απόψεις των <ότι να ΄ναι> ,να μην πω μαλακίες που σέρνονται σε διάφορους χώρους ,το μίξερ ,κιμάς και η επίδειξη. Τα φόρουμ περί ΒΒ ,πιθανά να τα διαβάζεις εσύ φίλε μου, εγώ δυστυχώς έχω εντοπίσει εγκληματικά στοιχεία και σε τέτοια φόρουμ και στους χώρους προπόνησης.
Κανονικά τέτοιοι χώροι -φόρουμς -μιλάω για εδώ μέσα κι όχι του ΒΒ, θα έπρεπε να είναι χώροι κατάθεσης εμπειριών και ανταλλαγής γνώσεων και όχι κόντρας και επίδειξης ,να διορθώσουμε ο ένας τα λάθη του άλλου. Δυστυχώς πάρα πολλά που γράφονται εδώ μέσα ,είναι αρβύλες και λάθος και συνεχίζεται να τα αναμασάτε....αν πιάσω ένα ένα τα ποσταρίσματα των περισσοτέρων ,θα θέλαμε μέρες συζήτησεις,μάλλον μήνες....Ξεκαθάρισα πως έκανα μια παρέμβαση ,ώστε κάποιοι που ενδιαφέρονται ,να ψαχτούν και να μην μένουν στις παπαριές του ενός και του άλλου,που επαναλλαμβάνει τις αρλούμπες άλλων. Είπα απ την αρχή ότι εδώ κυκλοφορούν απίστευτες αερολογίες και σίγουρα θα δημιουργηθεί θέμα και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία απαντήσεων και κόντρας. Τώρα τα σκουπίδια που αναφέρεις πάτερ γκομ. ,εμείς τα έχουμε αναλύσει και συνεχίζουμε να το κάνουμε σε χημείο,όπως και πολλά άλλα σκευάσματα και όχι μία ,αλλά πολλές φορές ,αλλά είπαμε ..η πληροφόρησή σου....είναι....@#@$@...Α και όταν με το καλό απολυθείς από φαντάρος και πιθανά αρχίσεις να μιλάς και διαφορετικά ,να μου στείλεις ένα βιογραφικό ,θα σε χρειαστούμε οπωσδήποτε στην σχολή κι εγώ θα αποχωρίσω απ την θέση μου....παρ΄όλα αυτά ,σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και στους φίλους εδώ ,να μην ακούνε αρβύλες και να αναμασάνε τσίχλες ,αλλά να ψαχτούν..αν θέλουν....Δεν ξαναμπαίνω πια σε διαδικασία ...καλή μέρα σε όλους..