τι να σου πως ρε φιλε, εγω ειδα το στρατο σαν μια ευκαιρια να καταβολισω εντελως το σωμα μου να γινω σαν το κριστιαν μπειλ, εκει που ηταν το φιτνεσσ τερας μετα το αμερικαν σαικο και το βασιλειο της φωτιας (οποιος εχει δει εκει το σωμα του ξερει τι λεω, τα φτερα να βγαινουν απο του γοφους) και μετα σκαει μια νηστεια τα γαμαω ολα μασινιστ με 35 κιλα κατω.
εχω χασει 12 κιλα ρε φιλε τι να λεει, επαιξα τρελη δυναμη πριν μπω ετρωγα σαν ζωο μπηκα ψιλο ζωακι, κανω μονο διζυγο αναμεσα στα κρεβατια, μονοζυγο αναμεσα στους φοριαμους, ισομετρικες ποδια στην τουρκικη και εκτασεις προτασεις ισομετρικες με το Τζ3 στο σκοπετο. εχω λιωσει εχω χασει μαζα, αλλα εχω χασει και λιπος.
διατροφη τριτη-πεμπτη-σαββατο εχει κοτα-κοτα-χοιρινη μπριζολα οσο μικρες ειναι οι ποσοτητες εγω αυτες τρωω. γλυκα, παγωτα, μακαρονια κτλ δεβ τρωω τεταρτη-παρασκευη με κατι φασολαδες κατι τετοια κατι μακαρονια δεν τρωω, οσο και να το μισω πινω 2 μισο λιτρα γαλα (επεξεργασμενο γαμωγαλα, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι υψηλης παστεριωσης) εχω παρει μαζι μου Ντιναπεν Ω3 λιπαρα οξες και ταμπλετες αποψηραμενο συκωτι (ειναι επεξεργασμενο αλλα το δεχομαι. αυτο και η κρεατινη ειναι τα μονα συμπληρωματα που τα αποδεχομαι παρα την επεξεργασια τους) και πεφτει νηστεια του αιθιοπα, τρωω για επιβιωση και μονο, σκηνακια 6 μερες ετρωγα 6 καπς Ω3 και 4 συκωτι, αυτα.
το οτι θα χασεις μυς ειναι σιγουρο ακομα και αν πας σε ειδ δυν το θεμα για μενα ειναι να χασεις οσο περισσοτερο λιπος γινεται ή να κρατησεις τα χαμηλα ποσοστα που εχεις.
α ξεχασα κυριακη και δευτερα που εχει γκοτζιλα κα παστιτσιο νηστεια τιποτα μονο νερο