Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τεοιος κωλος.. μαλλον πηγε σε πλαστικο και του ζητησε να της τον κανει βραζιλιανικο,αλλιως δεν παιζει.Οταν αδυνατιζει η γυναικα,χανει και απο το κωλο και απο τα βυζια παρα πολυ λιπος και δεν φαινεται ωραια.

το τελευταιο μερος που χανεται λιπος, ειναι αυτο στο οποιο γινεται η μεγαλυτερη του εναποθεση στο σωμα.
στους αντρες συνηθως η κοιλια, στις γυναικες συνηθως κωλος και μπουτια  :kissass:

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χτυπιέμαι εδώ και κανα 2 χρόνια στο γυμναστήριο .. δε μπορω να πώ .. έχω φτιάξει σωματάκι .. αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . Λόγω δουλειάς δε μπορώ να εφαρμόσω αυστηρό πρόγραμμα διατροφής .
Έχει κανείς να μου προτείνει καμια ήπια πρωτεϊνούλα , να φουσκώσω λιγάκι ... να φαίνομαι κι εγώ οτι ήρθα απ το Τουμπανιστάν (!) και να μην πηγαίνει τζάμπα ο κόπος μου στο gym ?
Δεν έχω ξαναπάρει ... κάτι ήπιο θέλω ! Μην τρέχω για εξετάσεις μετά ... χαχαχα !

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kατάλαβα .. δεν παίρνει κανένας ήπιες πρωτεϊνες  :'(... όλοι στα σκληρά  :rockon:

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν παίρνουμε καθόλου φίλε,φάε φαγάκι κι άσε τις σκόνες

Δηλαδή τόσο επιβλαβής είναι μια τουμπανοσκονίτσα ?:blowup:
Τόσοι φίλοι μου έχουν πάρει ... δεν είδα να έπαθε κανένας τίποτα ...
Απ την άλλη λίγη υποβοήθηση θέλω . Γυμνασμένος είμαι  :happy:. Δεν έχω και τόσο ανάγκη ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χτυπιέμαι εδώ και κανα 2 χρόνια στο γυμναστήριο .. δε μπορω να πώ .. έχω φτιάξει σωματάκι .. αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . Λόγω δουλειάς δε μπορώ να εφαρμόσω αυστηρό πρόγραμμα διατροφής .
Έχει κανείς να μου προτείνει καμια ήπια πρωτεϊνούλα , να φουσκώσω λιγάκι ... να φαίνομαι κι εγώ οτι ήρθα απ το Τουμπανιστάν (!) και να μην πηγαίνει τζάμπα ο κόπος μου στο gym ?
Δεν έχω ξαναπάρει ... κάτι ήπιο θέλω ! Μην τρέχω για εξετάσεις μετά ... χαχαχα !
Ρε μεσα σε 2 χρονια δεν θα είσαι και απολυτα ικανομποιημενος ! Ας παρουμε ενα παραδειγμα κανεις ενα χρόνο γυμναστικη στο τέλος του χρόνου παρε ενα μεγαλο μπουκαλι νερου φαντασου οτι εχει μυες μεσα και απλωσε το σε ολο σου το σώμα ,θα αρχησουν να φενονται καλα οι μυες το δευτερο χρόνο κανεις το ιδιο μεταφορικα ολα αυτα,μετα απο 4-5 χρονια απλώνεις εναν μεγαλο κουβα στο σώμα σου! Ελπήζω να κατάλαβες τι ενοω μην βιαζεσαι αργει να αναπτυχθει η μαζα! Εξαρταται και η ηλικια!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Είναι "ηπίων τόνων"  αυτή .. έτσι ?  :helpplea:

Thanks !

Σε  μενα  λειτουργησε  μια  χαρα .
Στα  γυμναστηρια   παιρνουν   παρα  πολλοι   συμπληρωματα , περισσοτεροι   απο  οσους  νομιζεις

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδή τόσο επιβλαβής είναι μια τουμπανοσκονίτσα ?:blowup:
Τόσοι φίλοι μου έχουν πάρει ... δεν είδα να έπαθε κανένας τίποτα ...
Απ την άλλη λίγη υποβοήθηση θέλω . Γυμνασμένος είμαι  :happy:. Δεν έχω και τόσο ανάγκη ...
Φιλε Δαναο ,παρε πριν κοιμηθεις τα αμινοξεα που ειναι απαραιτητα για να σχηματισθει η αυξητικη ορμονη .Οι μυες χτιζονται στον υπνο !Μετα την ασκηση ,αυξανονται οταν κοιμομαστε !Γι'αυτο χρειαζεται επαρκης υπνος.Και η αυξηση τους εξαρταται απο την αυξητικη ορμονη.

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μεσα σε 2 χρονια δεν θα είσαι και απολυτα ικανομποιημενος ! Ας παρουμε ενα παραδειγμα κανεις ενα χρόνο γυμναστικη στο τέλος του χρόνου παρε ενα μεγαλο μπουκαλι νερου φαντασου οτι εχει μυες μεσα και απλωσε το σε ολο σου το σώμα ,θα αρχησουν να φενονται καλα οι μυες το δευτερο χρόνο κανεις το ιδιο μεταφορικα ολα αυτα,μετα απο 4-5 χρονια απλώνεις εναν μεγαλο κουβα στο σώμα σου! Ελπήζω να κατάλαβες τι ενοω μην βιαζεσαι αργει να αναπτυχθει η μαζα! Εξαρταται και η ηλικια!

Κατάλαβα τι λες ρε συ .. αλλα είμαι ήδη στον 3ο χρόνο . Δε λέω , έχω αποτέλεσμα , αλλά με λες fit και οχι muscle ...
Δεν ξέρω αν με πιάνεις . Θέλω όγκο . Δε θελω άλλη γράμμωση. Και όγκος χωρίς διατροφή , δυστυχώς δε γίνεται !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φιλε Δαναο ,παρε πριν κοιμηθεις τα αμινοξεα που ειναι απαραιτητα για να σχηματισθει η αυξητικη ορμονη .Οι μυες χτιζονται στον υπνο !Μετα την ασκηση ,αυξανονται οταν κοιμομαστε !Γι'αυτο χρειαζεται επαρκης υπνος.Και η αυξηση τους εξαρταται απο την αυξητικη ορμονη.
:rockon: :rockon: :rockon:

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σε  μενα  λειτουργησε  μια  χαρα .
Στα  γυμναστηρια   παιρνουν   παρα  πολλοι   συμπληρωματα , περισσοτεροι   απο  οσους  νομιζεις
Δεν τους βλέπω λες ?
όλοι μ ένα σεικερ στο χέρι είναι ...
Εγώ να χτυπιέμαι 2 ώρες ... κι αυτοί να έρχονται 45 λεπτά και να ναι πρησμένοι λές και κατάπιαν  μπαλόνια ...  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ξέρω ρε παιδια αλλα εμενα το θέμα της διατροφης δεν με εχει επηρεασει στο θέμα του ογκου απο ολλες της αποψεις πεζει ρολο και η ορμονη! Δεν λεω τρωω κοτοπουλα συνεχεια,αυγα,γαλα,γλυκοπατατες,ψαρια κλπ αλλα και παλη να τα κοψω αυτα 2 μηνες και να τρωω κανονικα παλη θα βάλω τρελο ογκο γιατη κανω τρελες ασκήσεις ,αλλα και παλη τωρα που τρωω δεν βλέπω καμια τρελη διαφορα ,μονο απο τον υπνο βλέπω και απο της δυνατες ασκήσεις τώρα δεν ξέρω!

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δε σε πιάνω ...
Δεν είναι σκόνη τ αμινοξέα ?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δε σε πιάνω ...
Δεν είναι σκόνη τ αμινοξέα ?
Υπαρχουν συμπληρωματα σε καψουλες ,μονο με τα αμινοξεα που σχηματιζουν την αυξητικη ορμονη.Τα παιρνεις πριν τον υπνο.Ενω τα αλλα ,μετα την προπονηση.

Δαναός

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απ την άλλη , αν είναι να πάρω αμινοξέα που λές , πρότεινε κάτι , να το εξετάσω το θέμα ! Ούτως η άλλως , μ αυτή τη ζέστη πάω 9 με 11 το βράδυ γυμναστήριο ...
Ε .. κατα τις 12-01  κοιμάμαι  (εκτός κι αν ... )
Οπότε βολέυει σαν ιδέα !
Πειράζει που ξυπνάω 6 μετα ? χαχαχχα !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Απ την άλλη , αν είναι να πάρω αμινοξέα που λές , πρότεινε κάτι , να το εξετάσω το θέμα ! Ούτως η άλλως , μ αυτή τη ζέστη πάω 9 με 11 το βράδυ γυμναστήριο ...
Ε .. κατα τις 12-01  κοιμάμαι  (εκτός κι αν ... )
Οπότε βολέυει σαν ιδέα !
Πειράζει που ξυπνάω 6 μετα ? χαχαχχα !
Σε καλη τιμη ,τετοια εχουν και τα μαγαζια xtreme store.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom