stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μα εγω σαν καλο παιδακι ειπα να δοσω ενα απλο,Αυτό δεν είναι τίποτα καλέ μου ;)
δεν θελω να παω στα βαρια
Μα εγω σαν καλο παιδακι ειπα να δοσω ενα απλο,Αυτό δεν είναι τίποτα καλέ μου ;)
αν δε θέλω παραπάνω πράγματα και θέλω απλά να συντηρώ αυτό που έχω φτιάξει απλά συνεχίζω το ίδιο;
στο γυμν θα κάνω διαφορετικές ασκήσεις; ποτέ δεν κατάλαβα τι χρειάζονται οι διαφορετικές ασκήσεις που γυμνάζουν τον ίδιο μυ.
προσωπικά πιστεύω ότι για την παραπάνω φυσική μυική ανάπτυξη όσο αντέχεις και αυξάνεις κιλά(και φτιάχνεις και ανάλογα τη διατροφή) μια χαρά είσαι.Αμα θες συντηρηση θα σαι μαγκας! Αλλα παραπανο πραγματα ,γυμνασηριο! Αν πας σε κανα τζοου γουαιντερ πχ μαρουσι ,κυψελη,κλπ θα δεις τρελο εξοπλισμο!
μπα... δεν υπάρχει χώρος για τέτοιο εξοπλισμό. Με αλτηράκια μόνο. Δύσκολο να βρει κανείς ποικιλία ασκήσεων με αλτηράκια... για κάθε μυική ομάδα έχω βρει το πολύ 3εις ασκήσειςπροσωπική μου γνώμη είναι ότι με ένα μονόζυγο-δίζυγο,μπάρα(και ορθοστάτες ώστε να έχει θέση για να κάνεις και καθίσματα και στρατιωτικές πιέσεις) και αλτήρες(ίσως αυτούς που προσθαφαιρείς κιλά) αν έχεις το χώρο γι'αυτά δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από το γυμναστήριο.
Η ποικιλία των ασκήσεων μπορεί να υπάρχει και με αυτόν τον εξοπλισμό,άλλωστε αυτά είναι και τα βασικά σε κάθε γυμναστήριο,κάτι οργανάκια που απομονώνουν τον "4ο έσω πλάγιο μυ της πλάτης" και @@ μάντολες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
άλλαζε τη σειρά των ασκήσεων,σετάκια/επαναλήψεις, βάρος κλπ και θα είσαι οκ.
κοιτα φιλε, αποψη δικια μου ειναι οτι εφοσον σε ζοριζουν τα κιλα που εχεις τωρα συνεχισε με αυτα,δεν υπαρχει λογος να τα αυξησεις.απλα θα σου παρει περισσοτερο καιρο για να βαλεις παραπανω. οσο ανεβαζεις κιλα τοσο περισοτερο παιρνει και για να φτασεις σε σημειο να τα ξανα ανεβασεις. συνεχισε με αυτα που εχεις και καποια στιγμη θα το δεις οτι θα παψουν να σε ζοριζουν.(και ποικιλια στις ασκησεις). υ.γ. αν θελεις να αυξησεις τον ογκο σου αυξησε το φαι.μπα... δεν υπάρχει χώρος για τέτοιο εξοπλισμό. Με αλτηράκια μόνο. Δύσκολο να βρει κανείς ποικιλία ασκήσεων με αλτηράκια... για κάθε μυική ομάδα έχω βρει το πολύ 3εις ασκήσεις
+1Κι εγώ μια εποχή έκανα σπίτι μου γυμναστική αλλά μετά από καιρό άρχισα να το βαριέμαι, ήθελα να βλέπω κόσμο να μου τονωνει το ηθικό και το ανήθικο.
Άσε που θέλω και βοηθό σε ορισμένες ασκήσεις
τρεξιμο και τενιςνα ακουσω κι εγω την γνωμη σας για κατι.ειπαμε ειμαι 120 κιλα σημερα και λιπος 23%.το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω με τπτ να πεσω σε εξωγιηνα νουμερα δηλαδη 5-8%.βασικα δεν μπορω να κρατηθω στο 18% με τπτ.παιρνω φαρμακα αλλα δεν με βοηθανε καθολου στο να χασω.χωρις οσο κιλα λιπος χανω χανω και μυς.εχετε καμια ιδεα???καθημερινος κανω 1 ωρα βαρη και 30-45 λεπτα διαδρομο ανηφορα και γρηγορο περπατημα.απο φαει δεν μπορω να πω οτι προσεχω τι τρωω γιατι δουλευω και μεσα και εξω απο το χωρο μου και κοινως χανω γευματα.εχω δοκιμασει κετονικη διαιτα αλλα ηταν εφιαλτης αλλα μονο τοτε καταφερα και επεσα στο 18%
για πες ρε ζωρζετο να μαθω
Αυτό σημαίνει σωστή και ισορροπημένη διατροφή σε καθημερινή βάση, κάτι που ανάλογα με την καθημερινότητα του καθένα μπορεί να είναι από εύκολο μέχρι πολύ δύσκολο να τηρήσει, εγώ δε μπορώ και παίρνω συμπλήρωμα πρωτείνης τώρα που έχω αυξήσει τις προπονήσεις, αν μπορείς να το καταφέρεις μέσω των καθημερινών σου γευμάτων είσαι αρχηγόςγιατι δυσκολο ρε συ? Αυγα, γαλακτοκομικα (γαλα, τυρια-γιαουρτια Light, cottage), ψαρια, κοτοπουλα, γαλοπουλες, μοσχαρι... τοσες πηγες υπαρχουν
προσωπικα υπαρχουν μερες που φτανω την ποσοτητα πρωτεινης που θελω χωρις να χρειαζομαι καν Whey, μονο απο φαγητο (2xσωματικο βαρος σε γρ σε υποθερμιδικη φαση)
Αμα θες συντηρηση θα σαι μαγκας! Αλλα παραπανο πραγματα ,γυμνασηριο! Αν πας σε κανα τζοου γουαιντερ πχ μαρουσι ,κυψελη,κλπ θα δεις τρελο εξοπλισμο!
ΡΩΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ