You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε συ μπιανκο δεν εχεις αδικο απο μια αποψη, αλλα σε αλλες συνθηκες ζουσαν οι Αρχαιοι κι επειτα το γυμναστηριο ειναι κι ενα χομπυρε μάγκες μια ερώτηση προς γενικό προβληματισμό:
πιστεύετε ότι η υπέρ-ανάλυση σας βοηθά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα;
πιστεύετε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ,που είχαν τα καλύτερα φυσικά σώματα στην παγκόσμια ιστορία,κοίταζαν την ώρα μήπως είναι πολύ πρωί ή πολύ βράδυ ή χτύπαγαν το σέικερ τους μόλις τέλειωναν την άσκηση ή μέτραγαν 30 γρ. πρωτ. το γεύμα τους ή έτρωγαν 8 φορές τη μέρα ή μέτραγαν τις μέρες πότε γύμνασαν στήθος και πότε τρικέφαλο;
ξεφύγετε λίγο από τις πλαστές ανάγκες που μας πασάρουν
στο απλό κρύβεται πάντα η ουσία
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
δεν υπαρχει αυτο που λες.
τι ψαχνεις την ωφελιμη την ελαχιστη, τη μεγιστη (αλλα να μην εχεις προβληματα)? τι? καταλαβαινεις οτι η ερωτηση σου ειναι αστοχη? δειχνεις πραγματικη αγνοια? Για ποιον για αλητη που κανει δρομους, για παουερ λιφτερ, για πυγμαχο?
τι ψαχνεις την ωφελιμη την ελαχιστη, τη μεγιστη (αλλα να μην εχεις προβληματα)? τι? καταλαβαινεις οτι η ερωτηση σου ειναι αστοχη? δειχνεις πραγματικη αγνοια? Για ποιον για αλητη που κανει δρομους, για παουερ λιφτερ, για πυγμαχο?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Σταματήστε να γράφετε άσχετοι, από 'δω και πέρα θα γράφει μόνο ο μέγιστος condemend.ε και αν πηγαινες ρε παπαρα νηστικος εσυ...εγω σου φταιω π εισαι ασχετος? ελεος..
Ναι, μόνο αυτός.
Αυτός που σπάει τις μπάρες κι ισιώνει τις στραβόμπαρες.
Αυτός που όταν κάνει γυμναστική δεν γυμνάζεται το σώμα του αλλά γυμνάζονται τα όργανα.
Αυτός, μόνο Αυτός(με κεφαλαίο άλφα)
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οκ, καταλάβα ποιος ειναι ο καθυστερημενος....2 γευματα το πρςι και μετα θα πας γυμναστηριο οκ. οκ....τωρα τα ειπες ολα...μονο μην τα πεις απο κοντα και σε κοσμο γιατι θα πεσουν τα τσιμεντα...μεγαλε αν δεν εχεις κανει 2 γευματα το πρωι δεν θα εχεις να καψεις τπτ κ το μονο που θα καταφερεις να καψεις ειναι μυικο ιστο.αντιλαμβανεσαι απο που σου λεω η εισαι καθυστερημενο??????????
Σταματήστε να γράφετε άσχετοι, από 'δω και πέρα θα γράφει μόνο ο μέγιστος condemend.
Ναι, μόνο αυτός.
Αυτός που σπάει τις μπάρες κι ισιώνει τις στραβόμπαρες.
Αυτός που όταν κάνει γυμναστική δεν γυμνάζεται το σώμα του αλλά γυμνάζονται τα όργανα.
Αυτός, μόνο Αυτός(με κεφαλαίο άλφα)
τα PCAA Απο ποια αμινοξεα αποτελουνται λαιον μλκ εσενα ρωταω τωρα οχι αυριο.....
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
μεγαλε αν δεν εχεις κανει 2 γευματα το πρωι δεν θα εχεις να καψεις τπτ κ το μονο που θα καταφερεις να καψεις ειναι μυικο ιστο.αντιλαμβανεσαι απο που σου λεω η εισαι καθυστερημενο??????????
δλδ δεν εχουν αποθηκευμενο γλυκογονο οι μυες? περιμενουν να φας? συγκεντρωσου,
αντε να μου ελεγες οτι δεν εχεις αμονιξεα στη ροη του αιματος να συζητουσα για συσταση γευματος κ φυσιολογία πεψης. τωρα τι να πουμε
και επιμενεις κιολας
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 16
Ρε συ μπιανκο δεν εχεις αδικο απο μια αποψη, αλλα σε αλλες συνθηκες ζουσαν οι Αρχαιοι κι επειτα το γυμναστηριο ειναι κι ενα χομπυ
συμφωνώ ότι είναι χόμπυ
αυτό που λέω είναι ότι οι πιο πολλοί αγχώνονται με το χόμπυ τους, πώς θα κάνω το ένα, τι συμπλήρωμα θα πάρω για να πετύχω το άλλο,(στην ουσία δλδ κάνουν το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να κάνει ένα χόμπυ= διασκέδαση,χαλάρωση κλπ) ενώ για τους αρχαίους φαίνονταν όλα πολύ απλά και μέρος της καθημερινότητας τους.
οκ, καταλάβα ποιος ειναι ο καθυστερημενος....2 γευματα το πρςι και μετα θα πας γυμναστηριο οκ. οκ....τωρα τα ειπες ολα...μονο μην τα πεις απο κοντα και σε κοσμο γιατι θα πεσουν τα τσιμεντα...
γιατι ρε μαστορα???εσυ δ ειπες οτι πας το πρωι???το πρωι για ολον το κοσμο ειναι 8-10/τεσπα...ισως δεν το διατυπωσες καλα.σου απαντησα.2 γευματα πρεπει ν εχεις κανει απαραιτητα γ να πας ν κανεις πρωινη προπονηση bodybuilding.Δεν μιλαω για σουιδικη..εκτος κ αν αυτο εννοουσες και εισαι γκακα κ δεν το μετεφερες σωστα
redandwhite
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
75 γραμμαρια μαλτοδεξτρινη οταν ξυπνησω κι αλλα 75 στο σεικερ στο γυμναστηριο Ευχαριστημενος τωρα?για πες μου το πρωι που πας...απο που τους παιρνεις τους υδατανθρακες?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αστο δεν το σωνεις...γιατι ρε μαστορα???εσυ δ ειπες οτι πας το πρωι???το πρωι για ολον το κοσμο ειναι 8-10/τεσπα...ισως δεν το διατυπωσες καλα.σου απαντησα.2 γευματα πρεπει ν εχεις κανει απαραιτητα γ να πας ν κανεις πρωινη προπονηση bodybuilding.Δεν μιλαω για σουιδικη..εκτος κ αν αυτο εννοουσες και εισαι γκακα κ δεν το μετεφερες σωστα
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αν μιλας σε μενα μονο αστοχη δεν ειναι για οποιον ξερει...δεν υπαρχει αυτο που λες.
μπορει να εχουν αποθηκευμενο γλυκογονο ο οργανισμος αν κ εξαρταται απο τον σωματοτυπο...αλλα δεν ειναι αρκετο για να σηκωσεις βαρος και να πεις οτι κανεις bodybuldingδλδ δεν εχουν αποθηκευμενο γλυκογονο οι μυες? περιμενουν να φας? συγκεντρωσου,
αντε να μου ελεγες οτι δεν εχεις αμονιξεα στη ροη του αιματος να συζητουσα για συσταση γευματος κ φυσιολογία πεψης. τωρα τι να πουμε
και επιμενεις κιολας
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
αυτο που λες δεν υπαρχει. θες εσυ να τα κανεις καντα. αλλα το να λες στους αλλους οτι ειναι επειδη δεν κανουν αυτο που κανεις εσυ ειναι λαθος ειναι "αασε μην αρχισουμε τους χαρακτηρισμους"γιατι ρε μαστορα???εσυ δ ειπες οτι πας το πρωι???το πρωι για ολον το κοσμο ειναι 8-10/τεσπα...ισως δεν το διατυπωσες καλα.σου απαντησα.2 γευματα πρεπει ν εχεις κανει απαραιτητα γ να πας ν κανεις πρωινη προπονηση bodybuilding.Δεν μιλαω για σουιδικη..εκτος κ αν αυτο εννοουσες και εισαι γκακα κ δεν το μετεφερες σωστα
αστο δεν το σωνεις...
τεσπα αν εχεις καμια απορια να στην λυσω...εσυ μιλησες γ πρωινη γυμναστικη οχι εγω.
αυτο που λες δεν υπαρχει. θες εσυ να τα κανεις καντα. αλλα το να λες στους αλλους οτι ειναι επειδη δεν κανουν αυτο που κανεις εσυ ειναι λαθος ειναι "αασε μην αρχισουμε τους χαρακτηρισμους"
κοιτα αν θες ν πουλησεις πραμα πουλα.εγω απαντησα αν εισαι καθυστερημενος γαματο.ειμαι διαθεσιμος να σ λυσω οποια απορια εχεις
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 16
τεσπα αν εχεις καμια απορια να στην λυσω...εσυ μιλησες γ πρωινη γυμναστικη οχι εγω.
εγώ έχω μια απορία:
τί ακριβώς πρέπει να φάω για να κάνω προπόνηση το πρωί στις 10;
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
αν μιλας σε μενα μονο αστοχη δεν ειναι για οποιον ξερει...
ναι σε σενα μιλαω κ π[εριμενω αντι να μου πεις "για οιποιον ξερει..." να μου ορισει παραμετρους
ζητας ποσοτητες πρωτεινης, υδατανθρακα, λιπους και δεν δινεις μυικα κιλα, ειδος προπονησης, στοχο προπονησης, ειδος προπονησης, ειδικα χαρακτηριστικα προπονησεις, ειδικα χαρακτηριστικα ατομου (ευαισθησια ινσουλινης-αντιστασης, προσαρμοσμενος σε λιπαρα) κτλ
πετας μια αστοχη ερωτηση και επιμενεις
γιατι καθομαι κ μιλαω μαζι σου απορω, τα λεμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις