aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
1 γουρουνοπουλο...εγώ έχω μια απορία:
τί ακριβώς πρέπει να φάω για να κάνω προπόνηση το πρωί στις 10;
1 γουρουνοπουλο...εγώ έχω μια απορία:
εγώ έχω μια απορία:
ναι σε σενα μιλαω κ π[εριμενω αντι να μου πεις "για οιποιον ξερει..." να μου ορισει παραμετρους
ζητας ποσοτητες πρωτεινης, υδατανθρακα, λιπους και δεν δινεις μυικα κιλα, ειδος προπονησης, στοχο προπονησης, ειδος προπονησης, ειδικα χαρακτηριστικα προπονησεις, ειδικα χαρακτηριστικα ατομου (ευαισθησια ινσουλινης-αντιστασης, προσαρμοσμενος σε λιπαρα) κτλ
πετας μια αστοχη ερωτηση και επιμενεις
γιατι καθομαι κ μιλαω μαζι σου απορω, τα λεμε
μποντιμπελντεραδικα πραγματα δλδςνα ξυπνησεις παο τις 6 να φας πρωινο πληρες βρωμη κροκους με ασπραδια..8 η ωρα θα παρεις την πρωτεινη που αγαπας..και να τσακιστεις ν πας προπονηση
να ξυπνησεις παο τις 6 να φας πρωινο πληρες βρωμη κροκους με ασπραδια..8 η ωρα θα παρεις την πρωτεινη που αγαπας..και να τσακιστεις ν πας προπονηση
ποσοστα ζητησα ημερησιως και πως κατανεμονται, τα μυικα κιλα δεν παιζουν κανενα ρολο στην περιπτωση μας...ναι σε σενα μιλαω κ π[εριμενω αντι να μου πεις "για οιποιον ξερει..." να μου ορισει παραμετρους
ζητας ποσοτητες πρωτεινης, υδατανθρακα, λιπους και δεν δινεις μυικα κιλα, ειδος προπονησης, στοχο προπονησης, ειδος προπονησης, ειδικα χαρακτηριστικα προπονησεις, ειδικα χαρακτηριστικα ατομου (ευαισθησια ινσουλινης-αντιστασης, προσαρμοσμενος σε λιπαρα) κτλ
πετας μια αστοχη ερωτηση και επιμενεις
γιατι καθομαι κ μιλαω μαζι σου απορω, τα λεμε
μποντιμπελντεραδικα πραγματα δλδς
αιγεα ορισε παραμετρους ρε φιλε, ζητας ποσοτητες πρωτεινης, υδατανθρακα, λιπους. και δε ξερεις καν τι λες
σκετο'η με σαλατα?1 γουρουνοπουλο...
Μην του απαντάτε μπας κι έρθει η μάνα του να τον βάλει για ύπνο, ξεχάστηκε στην τηλεόραση
Ρε την παλεύετε????????????????????
:'( :'( :'( :'(
Πολύ γελάω λέμε...
γελα με τα χαλια μας...
ψιιιιτ δε μου λες, ενα συμπληρωματακι flaxamax το ξερεις?
Ρε την παλεύετε????????????????????
:'( :'( :'( :'(
Πολύ γελάω λέμε...
για δώσε μου σε παρακαλώ μια συμβουλή γιατί το έχω άγχος: 30 ή 40 γρ. πρωτ. ανά γεύμα;
Οχι δεν το ξερω πατερ μου.Και αν δεν ξερω κατι δεν μπορω να πω παπαριες :-*γελα με τα χαλια μας... οχι προφανως δεν την παλευουμε μαλακιζομαστε για να χαλαρωσουμε, μια ψιλη πριν τον υπνο σε βοηθαει να κοιμηθεις καλυτερα
ψιιιιτ δε μου λες, ενα συμπληρωματακι flaxamax το ξερεις?
δεν πουλαω μουρη, και σε ξαναρωταω, εχουν σχεση τα μυικα κιλα με το ποσοστο πρωτεινων, λιπους και υδατανθρακων;; ποσοστο ημερεσιας δοσης...για ποιον? τι ειδους αθλητη? με τι στοχο? ποσα μυικα κιλα? τι ειδος προπονηση? ιδιαιτεροτητες ατομου, ευαισθησια-αντισταση ινσουλινης, προσαρμογη σε λιπος?
μονο απο την ερωτηση που απλα πεταξες για να πουλησεις μουρη, το μονο που κανεις ειναι να σπαμαρεις
Οχι δεν το ξερω πατερ μου.Και αν δεν ξερω κατι δεν μπορω να πω παπαριες :-*
τνχ!
Υ.Γ βαλε κ το ποστεριορ της μαρζια να φτιαχτουμε λιγο ακομα