Θα συμφωνήσω για την τσιμπημένη τιμή των Animal..βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει εδώ το ότι πληρώσεις πέρνεις. Ανεξάρτητα απο το κόστος τους, ποιά είναι η άποψη σου σε σχέση με άλλα αμινο ;
Νιτρικά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει, είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την kre-alkalyn μέχρι στιγμής. Όσον αφορά την μαύρη σοκολάτα,έχεις κάνει κάποια δοκιμή και είδες διαφορά στην προπόνηση ;
Ω3-Ω6 σε τι ποσότητες πιστεύεις πρέπει να λαμβάνονται ;
Όσον αφορά την γράμμωση, μιας και έρχετε το καλοκαίρι, έχεις να προτείνεις κάποιες τροφές που επισπεύουν την διαδικασία καύσης λίπους ;
εχουμε ενα θεμα με τα νιτρο δεν βρηκα καπου να λενε ποσοτητες ανα αμινοξυ, η αναλογια στα ΒΣΑΑ ειναι σχεδον σωστη 2/1/1 λευκ/ισολ/βαλ. Δεν ειναι φρεε φορμ και ισως να ειναι αρκετη η ποσοτητα ανα φακελακι.
Η μαυρη σοκολατα δεν υπαρχει φιλε... βλ stearic acid, theobromine, insulin sensitivity, nitric oxide production,vasodilation, antioxidants etc Μαυρη ομως οχι υγειας 70% (αν κ απτο τιποτα καλη ειναι κ αυτη), >=85& ή κ raw chocolate nibs...
Ω3-Ω6 θα βρεις ενδιαφερον το παρακατω
. Μαρεσει οτι ρωτησες τροφες, γιατι στην αρχη δεν το προσεξα κ αρχισα να κηρυτω , CLA υποτιθεται δεν εχω ιδεα, αν ήσουν φατ αδαπτεδ τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα, αλλα εισαι? αν εισαι ανεβασε λιπρα σε κοκονυτ οιλ, αυγα και ελαιολαδο απλα.
τις ευλογίες μου!