Επισκέπτης
αααααααχαχαχαχαμε προσοχη στην αρχη...
καταλαβε τα ορια σου και προσπαθησε να κρατας τον αντιπαλο μακρια σου χρησιμοποιωντας ποδια..
τι του λες ρε του φλωρου
στην πρωτη που θα φαει θα βαλει τα κλαματα και δεν θα ξαναπατησει
αααααααχαχαχαχαμε προσοχη στην αρχη...
καταλαβε τα ορια σου και προσπαθησε να κρατας τον αντιπαλο μακρια σου χρησιμοποιωντας ποδια..
χιλιες φορες καλυτερο απο jim
εχω δασκαλους για helpμε προσοχη στην αρχη...
δεν ειναι αεροβιο το κικμποξιν αλλο αν μεσα στην προπονηση μπορει να κανεις και αεροβιοδεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση το κικ μποξινγκ με τα βαρη
το ενα ειναι αεροβια, το αλλο στοχευει στην αυξηση της μυικης μαζας
2 χρονια ταε κβο ντο, 2 γυμναστηριο σκασε μαλακα κλωνακοαααααααχαχαχαχα
τι του λες ρε του φλωρου
στην πρωτη που θα φαει θα βαλει τα κλαματα και δεν θα ξαναπατησει
κικ-μποξινγκ και βαρη συνδεονται...δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση το κικ μποξινγκ με τα βαρη
το ενα ειναι αεροβια, το αλλο στοχευει στην αυξηση της μυικης μαζας
κικ-μποξινγκ και βαρη συνδεονται...
απλα αλλο ειδος προπονησης θα κανεις για ογκο π.χ,και αλλο για να ανταεπεξελθεις στο αθλημα.
οπως ειναι φυσικο ο ογκος μου ειναι μικροτερος απο του λαιον7
για τη γραμμωση και την αντοχη μου ομως ,δε μπορω να πω το ιδιο..
Ρε παίχτη, όταν έχεις καταναλώσει λιγότερους carbs δεν είναι λογικό να αποδίδεις (έστω και λίγο) χειρότερα;ακομα κ με λιγοτερυς καρμπς αποκτας δυναμη
εκτος αν ειναι κατω απο 100gr ημερησιως η παιζεις 120 κγ παγκο
τριχεςεγω που θελω απλως καλη φυσικη κατασταση και <<γυμνασμενο σωμα>> ειναι μια χαρα το kick boxing.. αν και φανταζομαι οτι με τον σακο γυμναζεις και δικεφαλους??
εγω που θελω απλως καλη φυσικη κατασταση και <<γυμνασμενο σωμα>> ειναι μια χαρα το kick boxing.. αν και φανταζομαι οτι με τον σακο γυμναζεις και δικεφαλους??
Oι κάμψεις πιάνουν κυρίως στήθος και τρικέφαλα και το μονόζυγο πλάτη(φτερά) και δικέφαλα.ρε παιδες μια ερωτηση θα ηθελα καποιος να μου πει αν γνωριζει με καμψεις και μονοζυγο ποια μερη του σωματος γυμναζοντε?
Γεια σου ρε Νωντα !Γιατι τοτε ο παγκοσμιοςδεν ειναι αεροβιο το κικμποξιν αλλο αν μεσα στην προπονηση μπορει να κανεις και αεροβιο
οχι δεν ειναι. Για αυξηση της δυναμης μετρανε διαφορα οπως το νευρικο συστημα . Με μια υπεθερμιδικη διατροφη βαζεις μυς αλλα πρεπει να προηγηται πρωτα η δυναμη=σωστη προπονηση . Παντως κ ενας οχι τρομερα προχωρημενος μπορει να βαλει μυς με μια λοου καρμπ διατροφηΡε παίχτη, όταν έχεις καταναλώσει λιγότερους carbs δεν είναι λογικό να αποδίδεις (έστω και λίγο) χειρότερα;
Λοου καρμπ ,οχι ομως λιγωτερο απο 150 γροχι δεν ειναι. Για αυξηση της δυναμης μετρανε διαφορα οπως το νευρικο συστημα . Με μια υπεθερμιδικη διατροφη βαζεις μυς αλλα πρεπει να προηγηται πρωτα η δυναμη=σωστη προπονηση . Παντως κ ενας οχι τρομερα προχωρημενος μπορει να βαλει μυς με μια λοου καρμπ διατροφη
αν δεν φας καλα πριν την προπονηση ναι. Εγω ενοουσα συνολικα ολη την μερα κ να εχεις μια λοου καρμπ διατροφη δεν σημαινει οτι θα χασεις δυναμη η δεν θα αναπτυχθεις. Ισα ισα η λογικη οτι το πολυ καρμπ δινει κ δυναμη οδηγει αρχαριους να γινονται ξιγκοχοιροι. Κ σε μενα εχει κοστησει παλιοτερα τετοιο λαθοςΡε συ θα με τρελάνεις;
Όταν δεν έχω φάει καλά δε θα βγω πιο γρήγορα off στην προπόνηση;
Αυτό προσπαθώ να σου πω
Μάλιστα, μάλιστα... λέπω τα ξέρεις καλά περί γυμναστηρίων...αν δεν φας καλα πριν την προπονηση ναι. Εγω ενοουσα συνολικα ολη την μερα κ να εχεις μια λοου καρμπ διατροφη δεν σημαινει οτι θα χασεις δυναμη η δεν θα αναπτυχθεις