Συμφωνω οτι κακως πηρε προιον με πολλους υδατανθρακες, αλλα οτι η δεξτροζη και η μαλτοδεξτρινη ειναι οι ιδιες μαλακιες, διαφωνω καθετως. Ενα μικρο research θα σε πεισει
πιστεψε με ξερω τι ειναι δεξτροζη κ τι ειναι μαλτο. αν για σενα δουλευει εμενα λογος δε μου πέφτει, για μενα πάντως δεν κάνουν. σε μερικα ποστ πιο πισω εχω ανεβάσει ενα λινκ αν θες ρίξτου μια ματια και γραψε τη γνώμη σου.
ευχαριστώ
ρεσισ
αυτο δεν πήρες? η κρεατίνη που είναι?
η δική μου άποξη είναι ότι το συγκεκριμενο προιόν δεν κάνει παρα μόνο για μετα την προπονηση κ αυτό αν βαζεις πολύ δύσκολα κιλά και είσαι στεγνός στα στέκα. Αφού το πήρες όμως κ ειδικά αν το έχεις ανοιξει δοκίμασε το να εχεις μόνος σου άποψη για τα γκεινερ. Πάντως είναι ακριβα, αν θες να παίρνεις κάτι τετοιο το πιο οικονομικό και συγχρόνως το καλύτερο είναι να παίρνεις ό,τι προιόντα θες, κρεατίνη, πρωτείνες (και περισσότερων πηγών), μάλτο, δεξτρόζη, (να μη χαλάσω κ το χατίρι του φίλου από πάνω) γλουταμίνη, αργινίνη. ό,τι σου ρθει κ να τα μπλενταρεις, έτσι ελέγχεις τις ποσότητες κ το είδος κ την ποιότητα καλύτερα.
αν θές να την παίρνεις πρωί θα πρότεινα να την ,πλενταρεις με βρώμη πάντως