sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βρες αλλο διατροφολογο...
για την βουλιμια πατσαβουρα χοντρελο δεν χρειαζεσαι συμπληρωμα διατροφης αλλα ψυχολογο
σε εβρισα πουθενα?? γιατι μιλας έτσι?
βρες αλλο διατροφολογο...
για την βουλιμια πατσαβουρα χοντρελο δεν χρειαζεσαι συμπληρωμα διατροφης αλλα ψυχολογο
βαριεμαι τη κινηση με το αμαξι. Βγαινει μονο σε ειδικες περιπτωσεις. Σκασε θα σουχω και φαι μετα αειντε
για το διαδρομο συμφωνω κι επαυξανω κανω περιπου 1 ωρα διαδρομο καθε μερα, κοιλιακους ραχιαιους στανταρ, και αλλες μερες γυμναζω ποδια, γλουτους και λοιπα, τις υπολοιπες γυμναζω τον ανω κορμο και τελειωνοντας ειτε κανα μισαωρο ποδηλατο, είτε μιση ωρα διαδρομο, 2 φορες την εβδομαδα κανω και power plate το οποιο το συωδυαζω με 1 ωρα διαδρομο παλι.
Καθε 15 βλέπω κι ενα διατροφολογο
Το προγραμμα αυτο το κανω περιπου 2 μηνες και διατροφη κανω 1 μηνα περιπου (κι οχι 100% σωστα), αλλα το θέμα είναι οτι τα νουμερα αλλαζουν, κι αυτο είναι το σημαντικο ;)
το μόνο που σκεφτομαι είναι να πάρω κάποια συμπληρωματα διατροφης
για το διαδρομο συμφωνω κι επαυξανω κανω περιπου 1 ωρα διαδρομο καθε μερα, κοιλιακους ραχιαιους στανταρ, και αλλες μερες γυμναζω ποδια, γλουτους και λοιπα, τις υπολοιπες γυμναζω τον ανω κορμο και τελειωνοντας ειτε κανα μισαωρο ποδηλατο, είτε μιση ωρα διαδρομο, 2 φορες την εβδομαδα κανω και power plate το οποιο το συωδυαζω με 1 ωρα διαδρομο παλι.
Το προγραμμα αυτο το κανω περιπου 2 μηνες και διατροφη κανω 1 μηνα περιπου (κι οχι 100% σωστα), αλλα το θέμα είναι οτι τα νουμερα αλλαζουν, κι αυτο είναι το σημαντικο ;)
σε εβρισα πουθενα?? γιατι μιλας έτσι?
λιποδιαλυτες παρε εσυ γιατι αν κρινω απο μια παλια φωτο που ειχες βαλει μαζι με μια φακλανα φιλη σου,θες πολυυυυυυυ δουλεια!!! ;)
να παρεις καφε κανονικο αντι για ντεκαφεινε, γιατι κοιμασαι διαρκως και βλεπεις ονειρα. Αν ΕΣΥ ακολουθεις πιστα τετοιο προγραμμα εγω ειμαι ο Λουα Λουα
ρε συ κούλαρε...πώς μιλας σε μία γυναίκα έτσι;;;
ότι και να'ναι δεν είναι κανά ζώο για να της φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο...ακου κει "φακλάνα"
Ευχαριστω φιλαρα για τις πολυτιμες συμβουλες σου.
Κανω 5 φορες την εβδομαδα βαρη
Δευτερα πλατη
τριτη στηθος-ωμους χ 2 φορες τις ασκησεις των ωμων ομως.
τεταρτη πλατη-ωμους-ποδια-χερια
πεμπτη στηθος-ποδια-χερια
και παρασκευη πλατη-χερια
Θα ποσταρα και καμια φωτο απο τα ποδια μου αλλα φοβαμαι οτι θα τρομαξετε
Αεροβια δεν κανω οπως προειπα!
Δηλαδη για διατροφη τι θα μου προτεινες?
Πχ το πρωι κορν φλεηκς με γαλα και τιποτα αλλο?
μετα το μεσημερι ριζακι με κοτοπουλακι?
μετα προπονηση
και μετα μια μεριδα ριζι με κοτοπουλο
και το βραδυ γιαουρτι μονο?Να ειναι 0% λιπαρα ε?
Απλα δεν θελω να χασω και τον ογκο μου σε χερια.Το μπρατσο πρεπει να μεινει!
ρε συ κούλαρε...πώς μιλας σε μία γυναίκα έτσι;;;
ότι και να'ναι δεν είναι κανά ζώο για να της φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο...ακου κει "φακλάνα"
λιποδιαλυτες παρε εσυ γιατι αν κρινω απο μια παλια φωτο που ειχες βαλει μαζι με μια φακλανα φιλη σου,θες πολυυυυυυυ δουλεια!!! ;)
ειναι στα πλαισια ψυχολογικης υποστηριξης για να μενουν σταθερες οι χοντρες στην διατροφη τους
γιατι ειμαι νταης αλλα επειδη κυριως μου την σπας.
Βρωμοπορνιδιο ανηθικο που πετας τα βυζια σου ετσι χυμα και μετα καβλαντιζεις με χυστες.
Οι γονεις σου τι θα λεγανε για αυτα?Η μηπως αυτοι τραβανε τις φωτος σου?
ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
υπαρχει και το cosmopolitan ξερεις
ρε συ?την φιλη της ειπα φακλανα.η σεξουλα ειναι χοντρη ;)
χαχα...δεν λεω ενταξει, αλλα εσενα τι σε νοιαζει ρε δικε μου;
μπορει να την γουσταρουν οπως ειναι και δεν ειναι χαλια οπως την παρουσιαζεις.. ;)
αμα σου την σπαω να μην ασχολείσαι μαζί μου οπως δεν ασχολουμαι κι εγω μαζι σου τοσο καιρο εδω μεσα,
το αν ειμαι πορνίδιο ή οχι δεν αφορα κανεναν και την οικογενεια μου μην την πιανεις στο στομα σου
σ' ευχαριστω wolfaki αλλα δεν χρειάζεται να ασχολουμαστε άλλο με μισογυνιδες και κομπλεξικους
Οπως σου ειπα η αεροβια ειναι πολυ σημαντικη στην πριπτωση σου...Πρεπει να ξεκινας με 1 ωρα και να κλεινεις με μισαωρο...
Οσο και αν ειναι βαρετη,τη χρειαζεσαι...Το ρυθμο τον κανονιζεις εσυ...Στην αρχη θα κοιτας να συμπληρωνεις το ζητουμενο χρονο...
Στη διατροφη τα παμε...Χυμοι(οχι του εμποριου,περιεχουν ζαχαρη),φρουτα,ασπρο κρεας,και ρυζι-μακαρονια(αλλα χωρις σαλτσες και παπαριες),τοστ,γιαουρτια...Καθε κυριακη που τρωγε οτι θες..
υ.γ.οταν λες χερια,εννοεις δικεφαλα-τρικεφαλα μαζι? :S
Εγω προσωπικα κανω δικεφαλα-ωμμους,τρικεφαλα-πλατη,ποδια(μονα τους),στηθος-δικεφαλα,πλατη-τρικεφαλα,και την εκτη μερα αποθεραπεια με χαλαρωμα...
σ' ευχαριστω wolfaki αλλα δεν χρειάζεται να ασχολουμαστε άλλο με μισογυνιδες και κομπλεξικους