Ένα άλλο που λένε κάποιοι διατροφολόγοι για τα γλυκά , που λένε να τρώς αντί για σοκολάτα κανονική εκείνη με το πολύ κακάο , το θέμα είναι οτι εκείνη με το πολύ κακάο δεν τρώγεται. Δηλαδή καλύτερα φάε κάτι που σου αρέσει σε μικρότερη ποσότητα θα έλεγα εγω , παρά κάτι που δεν σου αρέσει. Γιατί αυτό που δεν σου αρέσει θα το φάς για πόσο για μια μέρα ; για μια εβδομάδα ; στο τέλος μάλλον θα το παρατήσεις.
Αν και το πρόβλημα είναι πως αυτά που μας αρέσουν εκτός οτι συνήθως έχουν πολλές θερμίδες , δεν σε χορταινουν και τόσο πολύ
Τελικά αυτοί που βλέπουμε και είναι μιά ζωή αδύνατοι μήπως δεν τους αρέσει και τόσο πολύ το φαγητό ;
Η δεν έχουν τόσο πολύ όρεξη ;
Εκτός δηλαδή απο κάποιους που μπορεί να έχουν θέματα με θυροειδή η θέματα υγείας που αυτοί θα είναι λίγοι φαντάζομαι.
Απο οτι έχω ακούσει πάντως απο διάφορους youtubers και ένα 80-20 καλό είναι , δηλαδή 20% σαβούρα 80% υγειινά.
Αν και το πρόβλημα είναι πως αυτά που μας αρέσουν εκτός οτι συνήθως έχουν πολλές θερμίδες , δεν σε χορταινουν και τόσο πολύ
Τελικά αυτοί που βλέπουμε και είναι μιά ζωή αδύνατοι μήπως δεν τους αρέσει και τόσο πολύ το φαγητό ;
Η δεν έχουν τόσο πολύ όρεξη ;
Εκτός δηλαδή απο κάποιους που μπορεί να έχουν θέματα με θυροειδή η θέματα υγείας που αυτοί θα είναι λίγοι φαντάζομαι.
Δεν το έχω καταφέρει ακόμα αλλά προσπαθώ να κόψω εντελώς τα ψωμιά, τυριά, κασέρια, αλλαντικά, καφέ, γλυκά και οτιδήποτε φτιαχτό απ’ έξω.
Απο οτι έχω ακούσει πάντως απο διάφορους youtubers και ένα 80-20 καλό είναι , δηλαδή 20% σαβούρα 80% υγειινά.