Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
σιδερικοσ οργασμοσ!!!!!!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Με τις isolate πρωτεινες,δεν εχεις ποτε εντερικα κ τετοιες παρενέργειες. Φυσικα παντα τις πρωτεινες τις πινουμε σε νερο κ οχι κατι χαζα που διαβαζω σε γαλα. Αν πιεις την πρωτεινη σε γαλα,με μια κλανια θα εχεις νυχτα στο σαλονι για κανα δυο μερες. Μιλαμε για βρομα οχι αστεια.φίλε δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. η γυναίκα μου που την παίρνει εδώ και μερικές ημέρες δεν έχει εντερικά θεματα
Πίνω την παραπάνω isolate που ανέφερα με γάλα και νερό το ίδιο συχνά.Με τις isolate πρωτεινες,δεν εχεις ποτε εντερικα κ τετοιες παρενέργειες. Φυσικα παντα τις πρωτεινες τις πινουμε σε νερο κ οχι κατι χαζα που διαβαζω σε γαλα. Αν πιεις την πρωτεινη σε γαλα,με μια κλανια θα εχεις νυχτα στο σαλονι για κανα δυο μερες. Μιλαμε για βρομα οχι αστεια.
Σαφως κ δεν ειχες θεμα με την isolate,δοκιμασε με απλη whey σε γαλα κ ελα να μου γραψεις παλι "σαφως"Πίνω την παραπάνω isolate που ανέφερα με γάλα και νερό το ίδιο συχνά.
Ποτέ δεν είχα κανένα θέμα και σαφώς δεν ισχύει αυτό που λες.
Έχω δοκιμάσει καμία δεκαριά διαφορετικές πρωτεΐνες από iso, whey, vegan κλπΣαφως κ δεν ειχες θεμα με την isolate,δοκιμασε με απλη whey σε γαλα κ ελα να μου γραψεις παλι "σαφως"
Αν εχεις δυσανεξία στη λακτοζη,μην το κανεις το πειραμα.
Ναι εισαιΈχω δοκιμάσει καμία δεκαριά διαφορετικές πρωτεΐνες από iso, whey, vegan κλπ
Πάντα με γάλα ή νερό. Ποτέ δεν είχα θέμα.
Είμαι εξαίρεση λες;
και γο εχο φαι τονουσ whey σε σκονι μαζι με γαλα ολα αυτα τα χρονια που κανο εροτα με τα σιδερα!δεν ιχα ποτε θεμα.Σαφως κ δεν ειχες θεμα με την isolate,δοκιμασε με απλη whey σε γαλα κ ελα να μου γραψεις παλι "σαφως"
Αν εχεις δυσανεξία στη λακτοζη,μην το κανεις το πειραμα.
80 πήγε μύστη μου!! Όσοι πουλάνε πιο φτηνά στο internet ή σε πακέτα των 2 τεμαχίων, έχε το νου σου στην ημερομηνία λήξης!!!Τότε πανάκριβες μάρκες αυτά που βρήκες.
Biotech USA έχει στις τιμές που σου είπα τη Isolate protein. Την παίρνω εδώ και πολλούς μήνες.
Οι τιμες ειναι απλησιαστες πλεον,μεχρι και το myprotein που ειχε εξαιρετικες τιμες εχει παει κατα διαολου. Κομμενα τα συμπληρωματα για'μενα εδω και καιρο.80 πήγε μύστη μου!! Όσοι πουλάνε πιο φτηνά στο internet ή σε πακέτα των 2 τεμαχίων, έχε το νου σου στην ημερομηνία λήξης!!!
Σαρδέλες φρέσκιες 6 ευρώ το κιλό καθαρισμένες και αυγά από τη λαϊκή 0,25/τεμ, μύστη μου και είμαστε κομπλέ!!! Απλά η ρουφιάνα η whey έχει την ευκολία!!!Οι τιμες ειναι απλησιαστες πλεον,μεχρι και το myprotein που ειχε εξαιρετικες τιμες εχει παει κατα διαολου. Κομμενα τα συμπληρωματα για'μενα εδω και καιρο.
ετσι ακριβως,μια απλη ευκολη και γρηγορη λυση ειναι το ροφημα πρωτεινης,τιποτα παραπανω. μπορεις να την παρεις και απο φαγητα οπως εγραψες πολυ σωστα.Σαρδέλες φρέσκιες 6 ευρώ το κιλό καθαρισμένες και αυγά από τη λαϊκή 0,25/τεμ, μύστη μου και είμαστε κομπλέ!!! Απλά η ρουφιάνα η whey έχει την ευκολία!!!
μπενο νταισ σκλαβενιτι και θοπευο ομορφεσ λακταριστεσ πεστροφεσ με 6-7 ευρω το κιλο και 60 αυγα απο τι λαικι 10 ευρω!Σαρδέλες φρέσκιες 6 ευρώ το κιλό καθαρισμένες και αυγά από τη λαϊκή 0,25/τεμ, μύστη μου και είμαστε κομπλέ!!! Απλά η ρουφιάνα η whey έχει την ευκολία!!!
Είσαι Σαμάνος!!! Τέλος!!! Ταιλωωωωωωςςςςςς λαιμεεεεεεεεμπενο νταισ σκλαβενιτι και θοπευο ομορφεσ λακταριστεσ πεστροφεσ με 6-7 ευρω το κιλο και 60 αυγα απο τι λαικι 10 ευρω!
και φυσικοσ ανθρακουχο νερο απο τιν πουτανομανα ρουμανια για να αναπλιρονουμε τουσ ατακτουσ χαμενους πορνοιλεκτρολιτεσ!!!
εχι ο σκλαβενιτισ αυτιν τιν ρουμανικι μαρκα εναμισι λιτρο 1 ευρο!
Εδώ Κύπρο πριν ένα μήνα στα 65€ την πήρα την συγκεκριμένη από online τοπικό κατάστημα και με νορμάλ ημερομηνία λήξης.80 πήγε μύστη μου!! Όσοι πουλάνε πιο φτηνά στο internet ή σε πακέτα των 2 τεμαχίων, έχε το νου σου στην ημερομηνία λήξης!!!
ετσι φιλε πιτσιλιστη. Λαικη φρεσκα αυγα με 15-20 λεπτα εκαστο, φορτωνεις 2 καρτελες και μασας 8-9 ασπραδια και 3 κροκους τη μερα. Τους κροκους που περισσευουν τους πετας στις γατες της γειτονιας. Ουτε κουβαδες με σκονες ουτε τιποτα60 αυγα απο τι λαικι 10 ευρω
Εδώ Κύπρο πριν ένα μήνα στα 65€ την πήρα την συγκεκριμένη από online τοπικό κατάστημα και με νορμάλ ημερομηνία λήξης.
Απλά παίζει περιορισμός στις γεύσεις.
Εσύ σε ποιο μαγαζί βρήκες αυτή την τιμή; Αν είναι φυσικό κατάστημα λογικό να χρεώνουν πολύ παραπάνω και δεν έχει νόημα η σύγκριση με online κατάστημα.
εγο δε πεταο κανενα κροκο 6-8 αυγα ολοκληρα την ιμερα τροο και μπενο νταισ αττιλασ τζιμ να τραμποθκισο τα σιδερα!ετσι φιλε πιτσιλιστη. Λαικη φρεσκα αυγα με 15-20 λεπτα εκαστο, φορτωνεις 2 καρτελες και μασας 8-9 ασπραδια και 3 κροκους τη μερα. Τους κροκους που περισσευουν τους πετας στις γατες της γειτονιας. Ουτε κουβαδες με σκονες ουτε τιποτα