Μονο η γυμναστική λύνει το αυχενικό να το θυμάστε
Φυσικοθεραπείες, πρακτικοί και όοολοι αυτοι ειναι απατεώνες και τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη.
τυπε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απτην αμαθεια.
ειπες "έχω πιαστεί τελείως, Πέρα του ότι δε μπορώ να κρατήσω το κεφάλι μου όρθιο πονάει φουλ, βουίζουν τα αυτιά μου και νιώθω φουλ κουρασμένος". Εχεις θεμα λοιπον.
η φυσιοθεραπεια δεν ειναι μασατζιδικο, σου ξαναλεω. Ιατρικη (μερος της) ειναι. Τι λεφτα να σου φανε; Αφου με ασφαλεια θα πας, λιγα ευρω συμμετοχη θα δωσεις συνολο για 10 συνεδριες, αν εχεις βυσμα (ή αν εισαι τυχερος και δεν εχει μεγαλη αναμονη) σε νοσοκομειο ή ΚΥ, τσαμπα.
Ο ορθοπεδικος θα σου το γραψει (και θα στο προτεινει), οχι ο χιπστερ γκει της γειτονιας σου που κανει γιογκα και ομοιοπαθητικη για χομπυ ουτε η σουλα η νυχου/μασατζου που ξερει απο ρεικι μπρεικι σιατσου τσουτσου.....
Στη φυσιοθεραπεια δεν θα σε βαλουν απλα σε μηχανηματα ουτε θα σου χαιδεψουν το λαιμουδακι. Θα σου δειξουν 5 εργονομικα πραγματα (καθισμα, υπνος, πισι, δουλεια) για να μην καταπονεισαι, και θα σου δειξουν και καμια δεκαρια ασκησεις που θα κανεις οποτε εσυ νιωθεις οτι τις χρειαζεσαι.
Αν θελεις με ακους, αλλιως κατσε με ημιμετρα και πονα, τι να σου πω...