Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
δοστε τροφι για σιζιτισι!!!
Ρε τύποι.. γνωρίζει κανείς κάτι γκόμενες που βλέπω (κροσφιτούδες κυρίως) τι φάρμακο βάζουν και είναι έτσι κομμάτια ?
Σε οτι αφορά τους διαγωνισμούς body building που λές , είναι ανάλογα με τον διαγωνισμό σε κάποιους χωρίζουν τις κατηγορίες ανάλογα και με το ύψος. Θυμάμαι τελευταία που έλεγε ο Παναγιώτης Λάνης οτι έπαιξε στην κατηγορία 1.80+ μιας και ο ίδιος είναι κάπου εκεί γύρω στο 1.82 αν θυμάμαι καλά.Γενικά τα βαρυ κάνουν καλό στον μεταβολισμό μελλοντικά ..επισης σου αλλάζουν την σωματική δομή αρκετά ανάλογα το γονίδιο σου που φτάνει !! Τα καλά κάπου εκεί τελειώνουν …Τρομερές παρενέργειες από απλά συμπληρώματα διατροφής όπως : ταχυπαλμίες βαλβίδοπαθειες σπαστική κολίτιδα γαστρίτιδα στομάχου δυσπεψίες …Σε ακραίες περιπτώσεις έλκος στομάχου …..!! Όσο αναφορά τα αναβολικά όπως όλοι ξέρετε αλά πιο σοβαρές παρενέργειες και θάνατος !!! Χρόνιοι πόνοι αρθρώσεων αναπηρίες ρευματοπάθειες και πολλά αλλά αυτοάνοσα νοσήματα ……Τα βαροι θέλουν πολύ μέτρο 3 φορές την βδομάδα αυστηρά !! Επισης αν νιώθεις εξάντληση η αν είσαι κρυωμένος δεν πρέπει να κανείς βαροι αυστηρά και παλυ !! Τέλος όσο αναφορά τα συμπληρώματα διατροφής πρωτεΐνη - και φόρμουλες πρωτεΐνης -κρεατινης ( που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα ) αυστηρά 1 κουτί τον 2 κιλών μια φορά το 6μηνο !!! Κάποια άλλη στρατηγική πραγματικα και τον πιο σκληρό ανθρωπο που θα αργηση να βγάλει πρόβλημα μελλοντικά άραγε η γρήγορα θα τον καταστρέψει και σαν μειλαει κάποιος που αγαπά το bodybuilding!!Κατι τελευταία μακρυά από ανταγωνισμούς διότι άλλος είναι 1,85 άλλος 1.65 δεν γίνετε τα ίδια κιλά να παίζουν … εγώ έπαιζα τα ίδια κιλά με 1.94 ανθρωπο και είμαι περίπου 1.78!! Μέγα λάθος !!! Διότι οι τένοντες και η σύνδεσμοι έχουν άλλες αντοχές άλλες δύναμης και άλλο μάκρος και μήκος δεμένοι στα Κόκκαλα μας !!! Τέλος γάμο και τους γυμναστές και τους διατροφολόγους και τους ορθοπεδικούς που έχω ακουση χίλιες δυο μαλακιες και όχι αυτά που πρέπει !!Οχι δεν τα ξέρω όλα !!! Όλα όσα σας λέω είναι εμπειρικά και από σπουδαίες αμερικανικές έρευνες που αν ανατρέξετε και το ψάξετε θα τα βρήτε όλα !!
ντιαναμπόλ εννοείς ?Οραλς συνήθως. Βαρ αν βρουν καθαρό και δε σκάσει έκπληξη ντμπολ.
@pitsilistis φέρε ένα παλιό pullover εποχής Ναυτίλου και θα είσαι κομπλέ.
ντιαναμπόλ εννοείς ?
πσσσσσσσ!!!αυτα ινεεε!!!που το θιμιθικεσ αυτο!!!!ξεροχινοοοο!!!!Οραλς συνήθως. Βαρ αν βρουν καθαρό και δε σκάσει έκπληξη ντμπολ.
φενεσε παλιοσ μμιστισ στα σιδερα!!!!τα θιμασε τα μιχανιματα τισ πανκοσ?ελινικι ετερια !!!!made in greece!!!Οραλς συνήθως. Βαρ αν βρουν καθαρό και δε σκάσει έκπληξη ντμπολ.
Χαιρετώ όλους τους μύστες της σιδερικής ηδονής στην μέκα του σιδερικού οργασμού! Σας παρουσιάζω μια μικρή, γρήγορη, χαλαρή προπόνηση στήθους (θωρακικών) στο attilas gym! Μικρής διάρκειας και έντασης σχετικά ελειπής αλλά υπόσχομαι σύντομα να επιστρέψω πιο τραμπούκος απο ποτέ να μπω δυνατά και αυστηρά με πιο βαριές και ποικίλες σιδερικές μάχες στην αρένα του attilas gym!
Ενότητες:
00.00 εισαγωγή
00,47 προθέρμανση
06,42 πιέσεις στον οριζόντιο πάγκο στο σμιθ
10,41 εκτάσεις (φλαις) στον οριζόντιο πάγκο στο κροσσόβερ
13,31 η επιστροφή του αττίλα
13,59 πουλ όβερ
15,46 επικλινείς πιέσεις στην μηχανή
18,32 ραχιαίοι
δεν εχο κατι στανταρ γενικα!απλα μπενο νταισ και οπου βγι!χεχε!Μια μυϊκή ομάδα την ημέρα κάνεις μύστη;
Πήγαινε Λευτέρη να γουστάρουμε!δεν εχο κατι στανταρ γενικα!απλα μπενο νταισ και οπου βγι!χεχε!
μπορι να κανο καμια φορα λιγο πλατι και μετα να το γιρισο στα ποδια ι το στιθοσ!
δε παο με στοχευμενο προγραμα!
ακουο τουσ μιονεσ εκινι τιν ορα και μπενο νταισ!
σε περιμενο με νοντα αττιλασ τζιμ να απαξιοσουμε τα σιδερα πορνε μου!!!
ινε καυλα τα σιδερα!!!απο ετεριεσ οργανον ιπαρχουν απιρεσ βεβεα!!!Καλησπέρα συμφορουμίτες!
Αντί να σας ζαλίζω με σεντόνια σας παραπέμπω απευθείας στην πηγή.
Ψάξτε στο google το όνομα David Feather, στο Ινσταγκραμ είναι ως ergos reality.
Από νεοσσός όταν ξεκίνησα γυμναστική είχα πάθος με τα μηχανήματα. Στο κανάλι του θα βρείτε υλικό από μηχανήματα που δεν έχετε ακούσει, που δεν υπάρχουν στο εμπόριο και η κατασκευή τους πατάει κάτω οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει ως τώρα. Επίσης θα βρείτε υλικό για το πώς να γυμναστείτε αποτελεσματικά με την μέθοδο των τριών σετ (low reps, pause, & με bands). Μπορείτε να βρείτε το σχετικό thread κάπου στο bb com, πάρτε το χρόνο σας.
Το γυμναστηριο του έχει εξοπλισμό που ανέρχεται άνω του ενάμισι εκατομμυρίου. Έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές, μια μέρα εύχομαι να μπορώ να ταξιδέψω στην Χαβαη και να το δω από κοντά. Τα μηχανήματα γυμναστηρίου ήταν πάντα η καυλα μου.
Ο τύπος έχει και κονε για μηχανήματα ψαγμένα αν ενδιαφέρεστε για αγορά. Υπάρχει και ένα άλλο μικρό κανάλι που μου αρέσει (έχει διάφορα βέβαια πρέπει να τα βρω μια μέρα), του παιδιού εδώ που μοντάρει τα μηχανήματα. Καθώς και ένα κανάλι με μηχανήματα που ποτέ δεν κατάφερα να βρω αλλά το κονσεπτ είναι ωραίο.
Α ναι, μη ξεχάσω, θάνατος στην technogym.
Αυτά μάγκες, μπαίνω και γω πλέον ξανά στα σίδερα μετά από τεράστια αποχή. Όπως λέω πάντα - κατόπιν εορτής βέβαια - name of the game στο gym είναι «μην τραυματιστεις». Τα υπόλοιπα έρχονται.
Καλές προπονήσεις!
Όταν κανεις κωλοτρυπιδα φωναξε μας , να στην γυμνάσουμε εμεις καλα την ροδέλα σουΜια μυϊκή ομάδα την ημέρα κάνεις μύστη;
Εγώ δρν είμαι από τα μουνοπανα που κράζουν τους μποντυμπιλντερ σ αντίθετα λέω πως αν είναι να βγάλει χρήματα ο άλλος καλά κάνει και ρισκαρο το σώμα του και δικαίωμα του !!αν το κανείς απλά για την παραλία παλυ δικαίωμα σου αλλά χωρίς κέρδος κερατά !!!πχ jay castler ronni Coleman και άλλοι…είναι σχεδόν ανάπηροι αλλά το έκαναν για την οικογένεια τους και συνάμα έκαναν και το ο ευρο τους όσο καταστροφικό και αν ήταν !!Σε οτι αφορά τους διαγωνισμούς body building που λές , είναι ανάλογα με τον διαγωνισμό σε κάποιους χωρίζουν τις κατηγορίες ανάλογα και με το ύψος. Θυμάμαι τελευταία που έλεγε ο Παναγιώτης Λάνης οτι έπαιξε στην κατηγορία 1.80+ μιας και ο ίδιος είναι κάπου εκεί γύρω στο 1.82 αν θυμάμαι καλά.
'Αρα είναι θέμα διοργάνωσης το πως χωρίζουν τις κατηγορίες , ο άλλος πάλι ο Σταυρουλάκης έλεγε οτι ήθελε να παίξει στην κατηγορία κάτω των 90 κιλών ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες για να βγεί πρώτος. Και επειδή ζύγιζε γύρω στα 93 κιλά κανένα μήνα πρίν τον αγώνα είχε σκοπό να χάσει 3-4 κιλά.
Αυτά βέβαια για κάποιον που έχει σκοπό να παίξει σε αγώνες , που δεν είναι και πολλοί αυτοί που σκέφτονται να παίξουν.
Όταν κανεις κωλοτρυπιδα φωναξε μας , να στην γυμνάσουμε εμεις καλα την ροδέλα σου
Ηλίθιε
γουστα ειναι αυτα τυπε , απο εργαλειο τι λεει ?
Αυτα ειναι , τέλειο καβλί