Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
καυλιμεριζο τουσ λατρισ τισ σιδερικισ ιδονισ!
χθεσινι προπονα με πορνονοντα βιζια!!!
αν κε ι πορνομιονεσ ιταν απιστευτα εξουσθενομενι απο τισ πιεσισ στον οριζοντιο παγκο μπικα νταισ 120 κιλα στι μιχανι κατακλινον πιεσεον!
πολι δισκολο το ξεκλιδομα σε αυτιν τιν μιχανι ειδικα οταν ινε φορτομενι!
πολι σκλιρι μιχανι αλλα για ακομα μια φορα χαλιναγογιθικε οποσ επρεπε!
ι σιδερικι ιδονι ινε μονοδρομοσ!!!
ξεροχιστε τσιρτσιναμπεσ μου!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ιθελα να μιραστο με ολους τους πορνοχιστεσ λατρισ τισ σιδερικισ ιδονισ τα προτα μου βαθια καθισματα τον μαρτιο του 2022 μιασ και πετιχα τιχεα το πορνοβιντεο στο πορνοκινιτο μου....
δεν ιχα κανι ποτε βαθια καθισματα στιν πορνοκαριερα μου!ξαφνικα μου τιν βαρεσε στα γεραματα και τα ξεκινισα τον μαρτιο.με πεδικα κιλα βεβεα γιατι ινε πολι νταιλιδικι πορνοασκισι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
τι εγινε πουτσαραδεσ μου?
δε σασ βλεπο αρκετα πορνοδραστιριουσ!ουτε ενα βιντεο δεν εχι βαλι κανισ με πορνομιονεσ εν δρασι!
αντε ρε χτιστοι χιστεσ!!!παμε δινατα να λιγισουμε σιδερα!!!
Οι πορνομιονεσ μασ το εχουν αναγκι να αιματοθουν μεχρι τελικισ πτοσεοσ!!!
ι απολιτι πορνοαιματοσι ινε μονοδρομοσ!!!

περιμενο σιμετοχεσ απο χτιστους λατρισ τισ σιδερικισ ιδονισ για σκλιροπιρινικι προπονισι στο attilasgym!!!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Δυστυχώς πολλοί το παίζουν ειδικοί στα αναβολικά επειδή διάβασαν 2 βιβλία και νομίζουν ότι έγιναν γκουρού.

Η τεστοστερόνη πέφτει από τα 30 και μετά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε συμπλήρωμα ,αν είναι δυνατόν.

Κάνουμε την προπόνηση μας, δυναμώνουμε μέχρι εκεί που μπορούμε ΦΥΣΙΚΑ χωρίς σκόνες κι ενέσεις κι όλα καλά.

Άμα θέλεις να κάνεις 200 κιλά πάγκο, 400 άρσεις και 300 καθίσματα γίνε strongman και τέλος, αυτοί οι αριθμοί με φυσικό τρόπο δύσκολα πιάνονται κι ο νοών νοειτω...
Δεν παθαινεις τιποτα με δυο τρια scoop whey. Ας μην υπερβαλλουμε. Με λιγα χρησιμα συμπληρωματα διατροφης δε θα παθεις απολυτως τιποτα,εκτος αν φοβασαι κ αυτα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Δεν παθαινεις τιποτα με δυο τρια scoop whey. Ας μην υπερβαλλουμε. Με λιγα χρησιμα συμπληρωματα διατροφης δε θα παθεις απολυτως τιποτα,εκτος αν φοβασαι κ αυτα.
ολα με πορνομετρο και μια χαρα!
εγο προσοπικα προτιμο τισ τροφες παρα τιν γουει σε σκονι.παρολαυτα ινε μεγαλι ευκολια ι γουει σε σκονι ιδικα το προι που ο χρονοσ μου ινε πολι περιορισμενοσ ...
γενικα χρισιμοποιο μονο ενα σκουπ τιν ιμερα το προι!ουτε καν μετα τιν προπονισι.
πλεον τιν χρισιμοποιο μονο οποτε δεν ιπαρχι χρονος για προετιμασια γευματοσ με τροφι. και αυτο ινε μονο το προι!ευτιχοσ εχο αρκετο χρονο κε πορνομεριμνο για γευματα με τροφι!
γενικα οι χτιστοι του σαιτ ποτε χρισιμοποιουν τιν γουει σε σκονι?
περιμενο με πορνοανιπομονισια τιν γνομι ολον τον τσιρτσιναμπον χτιστον του φορουμ!

εχο επιστεψει πορνοανανεομενοσ και ιμε ετιμοσ να μπο νταισ για να αναλισουμε ολα τα θεματα οσο αναφορα το κοματι τισ σιδερικισ ιδονισ!!!
ιμε εδο κοντα σε ολους τουσ πορνοχτιστους του φορουμ για να αναλισουμε καθε σιδερικο πορνοδρομενο!!!

Τελευταία τροποποίηση:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
Εγω ρουφαω δυο γεματα scoop μετα απο την προπονηση,ε και κανα βραδυ αν με πιασει καμια λιγουρα ρουφαω αλλο ενα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
εγω ρουφαω μιση whey το πρωι γιατι η βρωμη δεν τρώγεται ενα σκουπ μετα την προπονηση
ολα με πορνομετρο και μια χαρα!
εγο προσοπικα προτιμο τισ τροφες παρα τιν γουει σε σκονι.παρολαυτα ινε μεγαλι ευκολια ι γουει σε σκονι ιδικα το προι που ο χρονοσ μου ινε πολι περιορισμενοσ ...
γενικα χρισιμοποιο μονο ενα σκουπ τιν ιμερα το προι!ουτε καν μετα τιν προπονισι.
πλεον τιν χρισιμοποιο μονο οποτε δεν ιπαρχι χρονος για προετιμασια γευματοσ με τροφι. και αυτο ινε μονο το προι!ευτιχοσ εχο αρκετο χρονο κε πορνομεριμνο για γευματα με τροφι!
γενικα οι χτιστοι του σαιτ ποτε χρισιμοποιουν τιν γουει σε σκονι?
περιμενο με πορνοανιπομονισια τιν γνομι ολον τον τσιρτσιναμπον χτιστον του φορουμ!

εχο επιστεψει πορνοανανεομενοσ και ιμε ετιμοσ να μπο νταισ για να αναλισουμε ολα τα θεματα οσο αναφορα το κοματι τισ σιδερικισ ιδονισ!!!
ιμε εδο κοντα σε ολους τουσ πορνοχτιστους του φορουμ για να αναλισουμε καθε σιδερικο πορνοδρομενο!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εγω ρουφαω μιση whey το πρωι γιατι η βρωμη δεν τρώγεται ενα σκουπ μετα την προπονηση
Πςςςσ!!!δινατοσ μιστισ τις σιδερικις ιδονισ!!!εγο το προι τιν χινο σε ένα μπολ με 200 μλ κατσικίσιο γάλα με φουλ λιπαρά ανδρικό και 120 γρ βρομι χονδρι!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
χερετο ολους τουσ πορνουσ !!!
μολισ πριν κανα διο ορεσ πεκτικε το μεσιμεριανο πορνογευμα.
μπουτι κοτοπουλο ελευθερασ βοσκισ με μπροκολο και μακαρονια απο δικοκο σιταρι (ζεασ)
τορα απολαμβανο το ιπερτονοτικο μου πορνοροφιμα διο μεγαλα λεμονια στιμενα σκετα χαχα!!!

και σιντομα θα πεκτι και το πορνογευμα πριν τιν μαχι με τα σιδερα.2 αυγα ολοκλιρα και ενα γιαουρτι προβειο!!!
και σιντομα αττιλασ τζιμ για σιδερικεσ αταξιεσ...
προσδεθιτε θα ινε σκλιρι ι μαχι σιμερα!!!!
θα μπο νταισ βιθισεισ με πολι δινατο φορτιο!!!μινετε πορνοσιντονισμενι!!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Μισό skoop isolate το πρωί μαζί με Βρώμη, καρύδια, αμύγδαλα, 2 Δαμάσκηνα και 2 χουρμάδες.
Αν το πρόγραμμά μου έχει βάρη, θα πάρω άλλο ένα skoop μετά την προπόνηση αν το θυμηθώ!!! Αν έχω τρέξιμο ή ποδήλατο, ίσως και να μην πάρω καθόλου!!! Σίγουρα θα πάρω άλλο μισό skoop τις μέρες που το φαγητό είναι όσπρια ή λαδερό!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εχουμε αναγκι αρκουδα attilasgym για βαρβαρι προπονισι κ μετα τιν προπονισι αραγμα σε τεκε στι πιατσα στιν ρομαντικι αχαρνον για αργιλεδακι!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
χερετο ολους τουσ πορνουσ!
πολι σκλιρι ι χθεσινι σιδερικι μαχι στο attilasgym!
τεσταροντασ τιν μεγιστι διναμι στισ βιθισεισ.!!!
ενα βιντεο γεματο γκαυλα αφιερομενο σε ολους τουσ χιστεσ!
απολαυστε τα σιδερα!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
χερετο ολους τουσ πορνουσ!
πολι σκλιρι ι χθεσινι σιδερικι μαχι στο attilasgym!
τεσταροντασ τιν μεγιστι διναμι στισ βιθισεισ.!!!
ενα βιντεο γεματο γκαυλα αφιερομενο σε ολους τουσ χιστεσ!
απολαυστε τα σιδερα!!!
Σκληρός πόρνος!:rockon:
Πες στον πορνονώντα ότι πορνογαμιέται

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
μύστη πιτσιλιστη θα έρθω στο Αττίλας gym να τιμωρήσω βάναυσα όλες τις τροχαλίες και τις μπάρες και να τις απαξιωσω!
Και μετά πορνομασάζ στα καπάκια νταής!!! Σιδερική παρτούζα στα λαδομάγαζα :cheesy::cheesy::cheesy:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
εχουμε αναγκι αρκουδα attilasgym για βαρβαρι προπονισι κ μετα τιν προπονισι αραγμα σε τεκε στι πιατσα στιν ρομαντικι αχαρνον για αργιλεδακι!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Το έχω κόψει 13 χρόνια το κάπνισμα, Τιτάνα της σιδερικής ηδονής!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Το έχω κόψει 13 χρόνια το κάπνισμα, Τιτάνα της σιδερικής ηδονής!!!
ο λουλασ ινε ιγιινοσ μιστι μου!!!και σου φτιαχνι κ παπαρι πριν το πιτσιλισμα στι πιατσα!!!
τι πιο ομορφο και ρομαντικο να καπνιζεισ το λουλα με θεα τιν αχαρνον!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom