Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δεν ξέρω ποιος είναι..αλλά εντάξει, καλός μποντι μπιλντερ..Τι είναι τούτο;;
Δεν ξέρω ποιος είναι..αλλά εντάξει, καλός μποντι μπιλντερ..Τι είναι τούτο;;
Bas Rutten: What is the best fighting style for a street fight?Διάβασα αρκετά ποστ και οι περισσότεροι λένε για πυγμαχία ότι είναι το καλύτερο για το δρόμο. Συμφωνώ ότι είναι πολύ καλό και ρεαλιστικό άθλημα αλλά μόνο σε περιπτώσεις ένας με έναν γιατί αν σου έρθουν ας πούμε τρία άτομα με μαχαίρια εκεί τι κάνεις ? Γι αυτό λέω καθένας τη δουλειά του και μακριά από μπελάδες...
Ναι αλλά επειδή δεν βρίσκει παντελόνι να φορέσει, κυκλοφορεί πάντα με το βρακί.Δεν ξέρω ποιος είναι..αλλά εντάξει, καλός μποντι μπιλντερ..
Ειναι επεξεργασμενη η φωτογραφια,ελπιζω να το καταλαβαινετε αυτο. Ειδικα στους τετρακεφαλους κανει μπαμ.
Εντάξει ναι .. αλλά ήθελα να είναι πραγματική... Φάρμακα υπερ- νέας γενιάς..που κάνουν τον τετρακέφαλο τριπλό από ότι τα τωρινά φάρμακα..Ειναι επεξεργασμενη η φωτογραφια,ελπιζω να το καταλαβαινετε αυτο. Ειδικα στους τετρακεφαλους κανει μπαμ.
Στο οποίο μικροσκοπικό βρακί, χωράει πλήρως το όργανον!Ναι αλλά επειδή δεν βρίσκει παντελόνι να φορέσει, κυκλοφορεί πάντα με το βρακί.
Εγώ ας πούμε για παράδειγμα..έκανα γυμναστική παλιότερα..δεν πήρα φάρμακα ποτέ..ήμουν λαπάς...τώρα σταμάτησα την γυμναστική..είμαι πάλι λαπάς. .. έμειναν τα αποτελέσματα!Κάντε σωστή προπόνηση φάτε καλά κοιμηθείτε σωστά και αφήστε τα φάρμακα μάγκες, χίλιες φορές να φτιάξεις κάτι που θα κρατήσει παρά κάτι προσωρινό που αν σταματήσεις τα φάρμακα θα τα χάσεις όλα..
Ρε μάστορα, δε πάει έτσι !!! άμα ήταν έτσι θα κάναμε ένα δύο μήνες, ένα χρόνο (δε ξέρω πόσο έκανες) και θα μέναμε για πάντα έτσι !!! με το φάρμακο βάζεις τη ζωή σου σε κίνδυνο, είτε το πιστεύεις είτε όχι.. και δεν είναι μόνο ότι μπορείς να πεθάνεις... δες παρενέργειες όπως καράφλα, γυναικομαστία, τα μπαλάκια σου θα γίνουν σαν κέτσες και θα χωράνε σε βρακί σαν του τύπου πιο πάνω και πολλά ακόμα.Εγώ ας πούμε για παράδειγμα..έκανα γυμναστική παλιότερα..δεν πήρα φάρμακα ποτέ..ήμουν λαπάς...τώρα σταμάτησα την γυμναστική..είμαι πάλι λαπάς. .. έμειναν τα αποτελέσματα!
καλα τωρα τι ψαχνεις,ειναι και πως κανουν τη γυμναστικη μερικοι. εγω εκει που παω,εχω πολλους ζαβλακες με κινητα στα χερια.εχω τελειωσει δυο οργανα απο 4 σετ με κιλα σεβαστα και ο αλλος ειναι στο πρωτο σετ και καθεται και την παιζει με το κινητο. αλλοι καθονται και μιλανε,κανουν ενα σετ και μιλανε 1 ωρα,χωρο πιανουν αυτοι οι ανθρωποι στο gym.Ρε μάστορα, δε πάει έτσι !!! άμα ήταν έτσι θα κάναμε ένα δύο μήνες, ένα χρόνο (δε ξέρω πόσο έκανες) και θα μέναμε για πάντα έτσι !!! με το φάρμακο βάζεις τη ζωή σου σε κίνδυνο, είτε το πιστεύεις είτε όχι.. και δεν είναι μόνο ότι μπορείς να πεθάνεις... δες παρενέργειες όπως καράφλα, γυναικομαστία, τα μπαλάκια σου θα γίνουν σαν κέτσες και θα χωράνε σε βρακί σαν του τύπου πιο πάνω και πολλά ακόμα.
Άσε που μπαίνεις σ ένα τρυπάκι που δύσκολα θα βγεις.. όπως είπε κ ένας φίλος: αν κόψεις τα ναρκωτικά θα σε πουν μάγκα, αν κόψεις τα αναβολικά θα σε πουν μαλάκα.
Στο δια ταύτα λοιπόν ότι κάνει μόνος σου θα κρατήσει περισσότερο απ ότι με φάρμακο και κυρίως θα έχεις την υγειά σου.. τώρα άμα θες να κατέβεις σε αγώνες, άλλο θέμα.
ΥΓ με τις γκόμενες δεν έχει σχέση.. δε γαμάει ο ωραίος, μα γαμάει ο γενναίος που λέει και ένας παλαίουρας και ισχύει ..
χερετο τουσ λατρισ τισ σιδερικισ ιδονισ!!!αναμενο να δο μιονες να παλοντε ιδονικα !!!
Με πεταξες τα ματια εξω αλλα χαλαλι σου ρε αρχεγονη ηδονηεχουμε αναγκι αρχεγονα ιδρομενα κορμια να σφιριλατουν τα σιδερα!σιντομα ανεβενι βιντεο για να ξεροχισουν ολι ι πορνοι απο attilasgym το πιο σκλιρο σιδεραδικο τισ πιατσασ μια ανασα απο τα ιγρα καλντεριμια του εροτα!!!
Αν πας σε πιο χαμηλό πάγκο και πατήσουν καλά τα πόδια σου κάτω ή αν τα σηκώσεις να εφαρμόσει όλη πλάτη γερά στον πάγκο, μποντυμπιλντεράδικα, αντρικά, όχι όπως κάνουν στο Κρος φιτ με τη γέφυρα, έχεις άνετα κι άλλη επανάληψη και θα ανέβεις!!!!σκλιρο νταιλικι και τραμπουκισμοσ σε ατακτα σιδερα με προσοπικο ρεκορ στα 107,5 κιλα για μια επαναλιψι στον ισιο παγκο μετα απο ιπερβολικα πολεσ προσπαθιεσ και αρκετο κερο.
ι σιδερικι ιδονι σινεχιζετε!!!
ευχαριστο για τις πορνοσυμβουλες μιστι μου....τιν ιλιθια γεφυρα ενοιτε δεν τιν εχο κανι ποτε 20 χρονια τορα που ασχολουμε με το σιδερενιο αθλημα!εχο και πιο χαμιλο παγκο τον χφιτ και λιγο πιο φαρδι μαξιλαρι ισοσ.... αλλα με βολευι για καπιο λογο αυτος τισ bodysolid ινε πιο πιο ψιλοσ και πιο στενο το μαξιλαρι του.ι ζιγαρια με διχνι 9 τισ εκατο λιποσ ,51-51.5 kg μιικι μαζι και σοματικα κιλα 59 με 59,5 σταθερα καθε βδομαδα που ζιγιζομε....χιμια ενοιτε δε περνο και γι αυτο δε ξεκολανε τα κιλα...ποσα πια να σικοσι ενασ ανθροποσ 59 κιλα?αδυνατον χορισ χιμια....και αυτα εχουν ερθι με τα χρονια προπονισισ εντελοσ φισικα...που το σινιστο σε ολους τουσ χιστεσ -λατρισ τισ σιδερικισ ιδονισ ενοιτε!!!!Αν πας σε πιο χαμηλό πάγκο και πατήσουν καλά τα πόδια σου κάτω ή αν τα σηκώσεις να εφαρμόσει όλη πλάτη γερά στον πάγκο, μποντυμπιλντεράδικα, αντρικά, όχι όπως κάνουν στο Κρος φιτ με τη γέφυρα, έχεις άνετα κι άλλη επανάληψη και θα ανέβεις!!!!
59,5 κιλά ρε θηρίο;;;; τι ποσοστό λίπους;;; 6-7 %;;;;;