Άσχετο αλλά αξίζει αναφοράς:
Να σας πω πως λόγω ενός σοβαρού θέματος μυοσκελετικού πλέον δεν μπορώ να πηγαίνω γυμναστήριο. Τι φυσικοθεραπείες έχω κάνει τι μαγνητικές, τι ειδικές ασκήσεις κλπ τα πάντα. Δεν είναι για χειρουργείο αλλά θέλει προσοχή. Κάθε φορά που κάνω ασκήσεις τραυματίζομαι, όσο σωστά και προσεκτικά και να κάνω. Είναι θέμα πλάτης. Προφανώς μια φλεγμονή που ενεργεοποιείται, να το πω αδόκιμα και μπακαλίστκια.
Εδώ και 5 φορές έχω κάνει EMS και πραγματικά με έχει βοηθήσει. Φυσικά ο πόνος υπάρχει αλλά μειώνεται. Βέβαια δεν είναι για όσους θέλουν να κάνουν όγκο και να φαίνονται μυώδεις. Αυτό είναι δύσκολο. Θέλει φαγητό πολύ, φουλ γυμναστηριο, συμπληρώματα, γενετική ή ακόμα και φάρμακο, αλλιώς θα είσαι σαν σαρδέλα ή απλά γραμμωμένος και αδύνατος. Να έχεις κιλά ποιοτικά είναι ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ. Θέλει φάρμακο ή γενετική ή πολλά χρόνια ασκήσεων ή συνδυασμός όλων των παραπάνω.
Ναι το EMS δουλεύει καλά αν αναζητάς κάτι σε γραμμωση και κάνεις πολύ στεγνή διατροφή.
Τώρα θελω να πάρω και κάποιο συμπλήρωμα σαν το Tribulus ή κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ογκώδης μπρατσαράς. Έχω αλλό στυλ.
Τη καλημέρα μου σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες. Να έχετε υγεία και δύναμη!