mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
Εχω ενα δίλλημα, άμα έχετε και την απαιτούμενη διάθεση να μου απαντήσετε.
Κάνω αερόβια γυμναστική πέντε μήνες και έχω χάσει αρκετά κιλά. Δυο μήνες πλέον κάνω και βάρη μαζί με την αερόβια.
Δεν υπολόγισα καλά, την διατροφή και την άσκηση, και έχω χάσει αρκετό από τον μυϊκό μου ιστό. Σαν λίπος η κοιλιά παραμένει λιγάκι σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο σώμα μου (μεγάλος λάθος, το ξερω).
Το δίλλημα που έχω, είναι να συνεχίσω τα βάρη με μια διατροφή, (δεν μπορώ τις πολλές υπερβολές, μου αρέσει το φαγητό).
Η εφόσον ήδη έχω χάσει μεγάλο ποσοστό μυών, να συνεχίσω να χάνω κιλά, ώστε να χαθεί και αυτό το λίγο στην κοιλιά και μετά να αρχίσω να αποκτώ όγκο?
Σημειώσεις.
Είμαι τέσσερα κιλά κάτω από το ύψος μου. Δεν έχω κάνει μέτρηση για ποσοστά.
Όταν λέμε κοιλιά δεν εννοούμε πλάγια.
Δεν είμαι εξοικειωμένος με τα βάρη και αυτού το είδους την γυμναστική, και ψάχνομαι.
Συγγνώμη αμα το ερώτημα σας φαίνεται γελοίο.
τύπε το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ συχνά.
τις περιόδους που κάνω αερόβια με υποθερμιδική δίαιτα χάνω σχετικά εύκολα λίπος.(περίπου 1κιλο σωματικού βάρους την εβδομάδα)
φτάνω κοντά στο ιδανικό βάρος, η κοιλιά όμως επιμένει να μην φλατάρει. έχω φτάσει σε χαμηλότερα επίπεδα βάρους από το επιθυμητό για να πέσει τελείως. (καπου στο ύψος -5kg εξαφανίζεται σε μένα)
τα διαστήματα που συνδύαζα σε διαφορετικές μέρες αερόβια και βάρη με προσπάθεια για ισοθερμιδική διατροφή (με αρκετή πρωτεΐνη) δεν έβλεπα σημαντικές απώλειες στο λίπος και λογικό είναι.
αυτό το διάστημα κάνω μια δοκιμή: μια μέρα υποθερμιδική δίαιτα με αερόβια, μία μέρα υποθερμιδική δίαιτα χωρίς άσκηση και μία μέρα βάρη με υπερθερμιδική διατροφή με αρκετή πρωτεϊνη.