πανέμορφος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
πρεπει να ενδωσεις στον πορνοπειρασμο σου τοτε!!!δυστυχως ειμαι ενας απ αυτους
καλη προσπαθεια μυστη μου!Κάπου στο 2:20 του βίντεο λέει οτι πηραν μερικους αθλητές , και τους χωρισαν σε ομάδες που η μια ομάδα προπονούνταν με 1/4 squat , η δευτερη ομάδα με 1/2 squat και η τρίτη ομάδα με ολόκληρα squat , και στο πινακάκι δείχνει οτι την μεγαλύτερη αύξηση στο άλμα είχαν αυτοι που έκαναν το 1/4 squat , και η εξήγηση που δίνει είναι οτι οταν ετοιμάζεσαι για άλμα δεν παίρνεις φόρα απο τέρμα κάτω , αλλά παιρνεις φόρα περίπου απο το τέρμα κάτω του 1/4 squat.
Δεν ξέρω αν τα εξήγησα καλά η αν έκανα καλη μετάφραση , αν έκανα κάποιο λάθος ... και η προσπάθεια αρκει
Πανεμορφε, απλη και συντομη ερωτηση.
Πιστευεις στην αγαπη; Θεωρεις οτι μια γυναικα μπορει να σε αγαπησει; Οτι μπορεις να αγαπησεις μια γυναικα;
Ναι ή οχι αρκει για να παμε παρακατω.
πανεμορφε καθοδηγησε μας στα σιδερικα μονοπατια μυστη μου!!!το εχουμε πελωρια αναγκη!!!
ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πορνος!!!Εσένα πρέπει να σου βρω μια γκομενα να ηρεμήσεις γιατί 6000 ποστ γκρίνια δεν έχω ξαναδεί και ανεβαίνουν τα νούμερα επικίνδυνα. Δε σου υπόσχομαι αλλά έστειλα σε κάτι γνωστές «40αρης ρώσος, άνεργος μόνος ευαίσθητος αλλά και πολύ συνειδητοποιημένος, με μεγάλη αγάπη για τις γυναίκες, ψάχνει το ταίρι του» περιμένω απαντήσεις. Τώρα αν η μια είναι με ψυχοφάρμακα ή της άλλης βρομάνε τα πόδια μη σε πτοήσει, δες το θετικά.
φιλε τα μονα που κανουν δουλεια ειναι τα αναβολικα και η κρεατινηΣυμπλήρωση με αμινοξέα; Είναι σημαντική;
κάνουν όντως δουλειά;
Ευχαριστώ!
χαχαχαχα ευχαριστω!!!
αν σου περισευουν χρηματα ισως ναι.Συμπλήρωση με αμινοξέα; Είναι σημαντική;
κάνουν όντως δουλειά;
Ευχαριστώ!
οι πορνομυωνες μου ειναι ετοιμοι να εκραγουν και παλονται διαρκως(οπως ο μυνονας του φαλου οταν βλεπει ενα ατακτο πορνιδιο) ζητωντας σιδερικη ηδονη!!!
οι πορνομυικες ινες βρισκονται σε κατασταση πορνοαναρωσης σημερα μετα την χθεσινη σιδερικη πανδαισια!
οι μυωνες αποζητουν συνεχως την μεγιστη ενταση,το μεγιστο φορτιο για να επελθει η κορυφωση της μεγιστης δυναμης!
μετα απο πολλα χρονια τωρα στα γεραματα σκευτομαι να ξανα ξεκινησω τις πολυσυζητημενες αρσεις θανατου με λιγα κιλα βεβεα!
ισα κι ισα να ανεβει η τεστο να φτιαχνουμε παπαρι!αν και με κλειστα τα τσαρδια ακομα... ο μυωνας του φαλου θα παλεται εγκλωβισμενος μεσα στην υφασματινη φυλακη!
καυλημερα σε ολους τους χτιστους!
οι μυωνες μου ονειρευτηκαν την υπερμεγιστη ταση στις ελξεις στο μονοζυγο με τιτανωδες αλτηρα 41 κιλων και ειναι ετοιμοι να πραγματοποιησουν την πορνοπροφητεια!!!
παμε δυνατα με μιζερο πολυβιταμινη απο τα lidl!
αντοχη στη δυναμη θα παιξει ο πορνος μας?Καλημέρα Punisher, ήθελα απλά να σου πω ότι ξεκινάω κάμψεις σε λίγο. Ο στόχος είναι max επαναλήψεις, ξεκούραση 15 δευτερόλεπτα, τρεις επαναλήψεις, ξεκούραση, τρεις, και πάει λέγοντας, μέχρι να μην μπορώ να κάνω άλλες. Spot me!