Φίλε ή κάνεις πλάκα ή δεν έχεις μπει ποτέ σε γυμναστήριο.
Έβαλα το video για να δώ το super duper μηχάνημα ενόργανης και έπεσα επάνω σε ένα απλό press trainer το οποίο υπάρχει σε όλα τα μεγάλα γυμναστήρια και μπορείς να το αγοράσεις και για το σπίτι σου.
Από τα υπόλοιπα που γράφεις περί μίμησης κίνησης και ειδικά για τα φάρμακα δεν βγαίνει κανένα νόημα.
Προσωπικά σταματάω να ασχολούμαι με ανοησίες...
Press trainer σε όλα τα γυμναστήρια; Αυτοκτόνα σε παρακαλώ. Τα μισά γυμναστήρια της Αθήνας έχουν πακέτο μηχανήματα technogym που βρομάνε και ζέχνουν, εκτός αυτού σου έφερα παράδειγμα καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερα αλλά και χώρος και προπονητής για σωστή εκγύμναση (πώς θα κάνεις σταυρό πχ στους κρίκους με λάστιχα χωρίς βοήθεια). Το μόνο που ξέρετε είναι να βλέπετε ηλίθια κανάλια στο Ίντερνετ και να τρώτε κοτόπουλο, μέχρι σήμερα πήγαινες και έβαζες τρεις πλάκες στα ηλίθια μηχανήματα με την πενηντάρα συνδρομή σου και νόμιζες ότι σηκώνεις κιλά γιατί το pump είναι τεράστιο. Ούτε καν μπήκες στον κόπο να καταλάβαινες έστω το ένα δέκατο από αυτά που δωρεάν και απλόχερα σου έγραψα σήμερα. Έχει βγει ο κάθε στούρνος τεφατζης - γυμναστηριακός και κεντάει. Τελικά δεν είχες και κανένα επιχείρημα δικό σου, έκανες απλά σπαστικό αντίλογο σα δεκάχρονο, φυσικά ούτε σχόλιο για τα είκοσι νέα πράγματα που έμαθες σήμερα. Μου τη δίνει απίστευτα γιατί εμένα αυτά δε μου τα είπε κανείς και έφαγα χρόνο από τη ζωή μου να μάθω, εσυ τα μαθαίνεις σε ένα σχόλιο και ακόμα μένεις στάσιμος. Δεν σε προσηλυτίζω, αλλά αυτό το πείσμα ότι ξέρεις όταν δεν έχεις δώσει το παραμικρό επιχείρημα, με ξεπερνάει.
Πες δηλαδή ότι εγώ είμαι λάθος. Οκ. Ανέλυσε το. Τα μηχανήματα είναι ίδια λες. Ανέλυσε το, γιατί; Πετάς τη μαλακια του τύπου «όλοι οι μέσοι γυμναζόμενοι είναι χαζοί και δε καταλαβαίνουν» και συνεχίζεις με το «έλα μωρέ, η κίνηση ίδια είναι», όταν ακριβώς πριν σου έχω όχι μόνο εξιστορήσει το πώς εξελίχθηκαν και έπεσαν σε ποιότητα τα μηχανήματα αλλά σου εξηγώ και για την τεράστια διαφορά στο TUT και το αντίκτυπο στην μυική υπερτροφία, γιατί αυτό έχει αντίκτυπο ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΤ ΣΤΟΚΕ. Επομένως και στο VOLUME, επομένως ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ. Στοκε.
Προτιμώ να κόψω τα χέρια μου παρά να κάνω παράθεση ξανά εδώ. Κάτσε στο Smith σου και πίεσε την μπάρα πάνω. Και για να βοηθήσω και για τα μηχανήματα που αγαπάς, τουλάχιστον βάλε λάστιχα στην μπάρα που να ξεκινάνε από την βάση του Smith/rack έτσι ώστε να έχεις συνεχόμενο TUT καθόλη την διάρκεια της κίνησης και όχι μόνο στο 20% αυτής (σε περίπτωση που δεν το ήξερες).
Καλημέρα.