Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Mην μου πεις ότι είσαι φαν αυτής της ψωνάρας.
Ξένοι youtubers χίλιες φορές.
Που τα λένε ωραία,χωρίς υφάκι.
Mην μου πεις ότι είσαι φαν αυτής της ψωνάρας.
Ξένοι youtubers χίλιες φορές.
Που τα λένε ωραία,χωρίς υφάκι.
μονόζυγο. Δεν μπορω να κανω ουτε μια έλξη. Μετά πόσο χρόνο θα μπορώ να κάνω 10 συνεχόμενες αν πηγαίνω καθε μέρα στο γυμναστήριο. Τωρα απλα κρατιέμαι σε ορθη γωνία όσο μπορω περισσοτερο και πέφτω κάτω μετά. Φυσικά απο κατω πληρησ τεντωμα προσ τα πάνω δεν μπορώ. Ειμαι 43 μαίων κανω καθιστικη δουλειά σε μια πολυεθνική γαμιόλα εεεε συγγνώμη εταιρία ηθελα να πω.
μονόζυγο. Δεν μπορω να κανω ουτε μια έλξη. Μετά πόσο χρόνο θα μπορώ να κάνω 10 συνεχόμενες αν πηγαίνω καθε μέρα στο γυμναστήριο.
Ρε σεις από καθιστική ζωή, στα 43 και με ρυθμούς πολυεθνικής από το μονόζυγο πρέπει να ξεκινήσει;
Αυτό είναι έγκλημα για τον ίδιο και το σώμα του. Καμία έλξη να μην κάνει και να μην ασχοληθεί καν.
Να κάνει τις κατάλληλες ασκήσεις να αποκτήσει υποδομή το κορμί του. Όχι να πάρει αγκαζε τον ορθοπαιδικό.
Aθλούμαι από τα 15, έχω κάνει αγωνιστικό για κάποια χρόνια, συνεχίζομαι να αθλούμαι καθημερινά για δεκαετίες, η δουλειά μου έχει πολλή κίνηση και πολύ συχνά βάρη, έχω αρκετές καταπονήσεις και κάποιους μόνιμους πόνους από αυτές και ναι το θεωρώ εγκλημα για το συγκεκριμένο παιδί.To μονόζυγο με υποβοήθηση είναι ασφαλής άσκηση και είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για όλο το σώμα (με τις διάφορες παραλλαγές στις έλξεις) ακόμη και για κάψιμο θερμίδων. Υποτίθεται ότι σε γυμναστήριο ζέσταμα και διατάσεις είναι κανόνας πριν οποιαδήποτε άσκηση.
Έχεις δοκιμάσει και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι έγκλημα?
Aθλούμαι από τα 15, έχω κάνει αγωνιστικό για κάποια χρόνια, συνεχίζομαι να αθλούμαι καθημερινά για δεκαετίες, η δουλειά μου έχει πολλή κίνηση και πολύ συχνά βάρη, έχω αρκετές καταπονήσεις και κάποιους μόνιμους πόνους από αυτές και ναι το θεωρώ εγκλημα για το συγκεκριμένο παιδί.
Χασε κιλα αν εχεις παραπανω, κοψε καπνισμα-ποτα-ξενυχτια-επεξεργασμενα τροφιμα-ζαχαρη και περπατα καθημερινα επι μια ωρα και στο καπακι κανε 100+ καμψεις μοιρασμενες σε σετ των οσων επαναληψεων μπορεις.
Κανε αυτα για κανα 3 μηνο σε καθημερινη βαση και θα με θυμηθεις.
Μετα απο 90 ημερες θα εισαι αλλος ανθρωπος.
Πειθαρχια, επιμονη. Αυτα θα σου χαρισουν την επιτυχια.
Δεν χρειαζεσαι το γυμναστηριο. Εξω, περπατημα χυμα μεσα στη πολη και καμψεις σε κανα παρκο.
Tύπε μου αν κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα να μου το πεις. Εγω κάνω 5 φορές την εβδομάδα βάρη, 3 κορμό+2 πόδια και 6 προπόνηση μαχητικού αθλήματος. Έχω κάνει άπειρες έλξεις σε μονόζυγο όλα αυτά τα χρόνια, αν και πλέον το αγγίζω μόνον για κοιλιακούς. Κάνω υποβοηθούμενες έλξεις σε μηχάνημα πια και επειδή το θέμα μας δεν είμαι εγώ, θα σου το ξαναπώ γιατί για κάποιο λόγο παριστάνεις ότι δεν το καταλαβαίνιες, ότι το θεωρώ έγκλημα για το συγκεκριμένο παιδί, που ρώτησε κάτι.Δεν απάντησες όμως αν έχεις δοκιμάσει μονόζυγο με υποβοήθηση.
Δοκίμασέ το και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
Το να σηκώσεις ένα βάρος στη δουλειά είναι πολύ πιο επικίνδυνο από μια ελεγχόμενη άσκηση σε μηχάνημα.
Όσον αφορά τον αγύμναστο φίλο που ρωτάει, το ότι είναι απόλυτα υγιής πριν δοκιμάσει οτιδήποτε το θεωρούμε δεδομένο.
Ρε σεις από καθιστική ζωή, στα 43 και με ρυθμούς πολυεθνικής από το μονόζυγο πρέπει να ξεκινήσει;
Αυτό είναι έγκλημα για τον ίδιο και το σώμα του. Καμία έλξη να μην κάνει και να μην ασχοληθεί καν.
Να κάνει τις κατάλληλες ασκήσεις να αποκτήσει υποδομή το κορμί του. Όχι να πάρει αγκαζε τον ορθοπαιδικό.
μακη ο phil strife χορευε γυμνος με τον κομμωτη ΣαμαραΤονομακαρονάδα με κρεμμύδια
εγω κρεμιεμαι στο μονοζυγο για να αποσυμπιεζονται οι σπονδυλοι.Tύπε μου αν κάνουμε κουβέντα για την κουβέντα να μου το πεις. Εγω κάνω 5 φορές την εβδομάδα βάρη, 3 κορμό+2 πόδια και 6 προπόνηση μαχητικού αθλήματος. Έχω κάνει άπειρες έλξεις σε μονόζυγο όλα αυτά τα χρόνια, αν και πλέον το αγγίζω μόνον για κοιλιακούς. Κάνω υποβοηθούμενες έλξεις σε μηχάνημα πια και επειδή το θέμα μας δεν είμαι εγώ, θα σου το ξαναπώ γιατί για κάποιο λόγο παριστάνεις ότι δεν το καταλαβαίνιες, ότι το θεωρώ έγκλημα για το συγκεκριμένο παιδί, που ρώτησε κάτι.
Ουτε για σένα ούτε για μένα
εγω κρεμιεμαι στο μονοζυγο για να αποσυμπιεζονται οι σπονδυλοι.
δεν καπνίζω (το κοψα αρχες οκτωβρη 2019) και δεν πινω αλκοολ ουτε καν μπυρα ουτε η πολλη ζαχαρη μ. Στα επεξεργασμένα τροφιμα εχω θεμα. Και με τις πολυεθνικές καριόλες εταιρίες ακόμα ένα..