Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Γαμαικανε τι ειναι το ντεκα?ρε παρτε κανα ντεκα να γινεται ανθρωποι
Γαμαικανε τι ειναι το ντεκα?ρε παρτε κανα ντεκα να γινεται ανθρωποι
Εκμεταλλευτηκε την ομαδικη αποχη που ειχαμε κανει για προσωπικο του οφελος.Peter έλεος άσε τον άνθρωπο ήσυχο..τι κόλλημα έχεις φάει :S
Εκμεταλλευτηκε την ομαδικη αποχη που ειχαμε κανει για προσωπικο του οφελος.
Ατομα που πανε με το κινητο στις πουτανες και δειχνουν τις κριτικες τους ειναι ο εχθρος του τιμιου μπουρδελιαρη
ελα χαρα μου σαλονικα να σε δειξω τι ειναιΓαμαικανε τι ειναι το ντεκα?
Μόνο τρεν.ρε παρτε κανα ντεκα να γινεται ανθρωποι
και την Ειρηνη του Μ36 προμοταρες Μπολντη.A! Kαι κάτι τελευταιο διοτι βλέπω πως η συκοφαντια πάει συννεφο .... εννοειται οτι ποτέ και σε καμια δεν έχω δειξει κριτικές μου ουτε ξέρει καμια πως ειμαι μέλος που γράφει πολλες κριτικές εδω μέσα. Αλλωστε οπως και παλαιοτερα (το 2016 νομιζω) ειχε προκυψει μια διαφωνια με μια κυρια δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο της ... ηταν εδω και διαφημιζε σε γνωστο θρέντ ερωτικές υπηρεσιες cg ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΈΩΝΕ ΤΑ Μέλη που θα πάνε μαζι της να κάνουν συνδεση εδω στο σαιτ για να της δείξουν ποιοι ειναι. Καλα φυσικά τέτοια τρέλα απο μενα δεν μπορουσε να γινει ανεκτή και την ειχα κοντραρει σφοδρα τοτε. Ηταν αυτη που παλια το ειχε 70-80 ευρω και ξαφνικα το ανεβασε στα 250!!!
Οι κριτικές ειναι μονο για να ενημερώνουν τους υπολοιπους γιατι κάποιοι απο εμάς καμια φορά πάμε σε πιο ακριβά προγραμματα απο αυτα του μπουρδελου πχ σε ενα μασάζ οποτε οπως ξέρετε εκει η φολα ειναι ανεπίτρεπτη και θα "στοιχισει" πολυ περισσοτερο απο οτι σε ενα μπουρδελο. Αυτο μιας και θιχτηκε το θέμα των κριτικών με τελειως παραπλανητικο τροπο.
Και οποιος δει το προφιλ μου θα δει οτι δεν ειχα σταθερά στανταράκια αλλα δοκιμαζα κάθε λιγο διαφορετικές γυναικες πάντα βεβαια οσες ηταν καλές κριτικές και τα λεγομενα προτεινομενα "στανταρακια" απο άλλους. Πράγμα λογικο καθως κανεις δεν θέλει να χάνει χρονο αλλα και χρήμα. Αυτη ειναι και η σημασια των κριτικών.
Μόνο τρεν.
ρουφας την κοιλια σου για να βγεις φωτογραφια ασχημομουρικο ορκ;Σαν να σας ελειψα ε?
σκασε ρε χοντρεΚαλύτερα από το να ρουφαω άλλα σαν εσένα