Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω
1. Πρωτεΐνη γράμμωσης και όγκου δεν υπάρχουν.
Αυτό που υπάρχει είναι μια σκόνη, η οποία έχει μέσα κάποια μορφή αφυδατωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος, καζείνης κγάλακτος, μοσχαριού, αρακά κτλ κτλ και κάποια πρόσθετα.
Α. Γεύση, άρωμα, λεκιθινη
Β. Α+ βιταμίνες, ένζυμα
Γ. Υδατάνθρακα
Δ. Ο,τι θέλεις και Δε θελεις, κωλοβακρηρίδια, βαρέα μέταλλα κτλ κτλ
Συνήθως στην Ελλάδα λένε πρωτεΐνη όγκου και μεταφραζουν το πρωτεΐνη μάζας, οι οποιες μεσα εχουν υδατάνθρακα.
Λίγη επιστήμη (και καλά)
Αν δεν εχει ο ασκουμενος υψηλη ινσουλινοευαισθησια, το μονο που θα καταφέρει με γρηγορους απλους υδατάνθρακες ειναι η μαζα να ειναι περισσότερο λίπος.
2. Επειδή γαμάμε τα ενεργειακο ισοζύγιο στα αυτιά
Αν καταναλώνεις λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που δαπανας, παιρνει λιγοτερα χρηματα απο αυτα που δαπανας. Θα χασεις βαρος= και λιπος και μυς.
Για να χασεις περισσότερο λιπος χρειάζεται άσκηση αντιστασεων, βαρη, τρεξιμο με ενταση, κολυμπι με ενταση κτλ
Αυξημένη ινσουλινοευαισθησια, επαρκή πρόσληψη αμινοξέων, επαρκή πρόσληψη λιπαρων για ορμόνες, επαρκή πρόσληψη υδατάνθρακα για γλυκογονο και για να μειωθεί η γλυκονεογεννηση και για θυροειδή, εκκρίσεις λεπτινης.
Αυτα, ο,τι δε ξέρετε γοογλαρετε
Τις ευλογίες μου
Υ.Γ. εχω αρχίσει και το σιχαίνομαι το βου, τοσους μαζεμενους υπάνθρωπους δεν εχω βρει πουθενά. Σκατάνθρωποι το μονο που τους ενδιαφέρει να γαμησουν τον κωλο και να ξεφτιλισουν το κοριτσακι που πουλαει τη ψυχουλα του.
Παρακαλείται όποιος καλος μοντ δει το μήνυμα να μου κάνει τη χάρη και να βανναρει το λογαριασμό μου.
Υ.Υ.Γ ευχαριστώ και τις ευλογίες μου ο γερο Μενιος