Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.549
Πόντοι
12.946
σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση αλλά χθες έκανα τις καθιερωμένες επισκέψεις. Και γιατρός και φυσιοθεραπευτής έδωσαν την ίδια απάντηση. Δεν είναι σε μορφή διαδερμικά απορροφούμενη το ενέσιμο, οπότε δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Καλύτερα ειδικά διαλύματα ή κρέμα. Τώρα το ότι δούλεψε καλά σε σένα δε θα σου πω ψέμματα, με προβλημάτισε, οπότε το ψάχνω λίγο παραπάνω. Θα ρωτήσω και αλλους.
Επειδή το έφερε η κουβέντα, θα αναφέρω ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες: arnica
σε μένα είχε καλά αποτελέσματα.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Θελω να κανω ενα πειραμα να δω τι αλλαγη θα εχω στη ψυχολογια μου.
Θελω να ακολουθησω ενα προγραμματακι με λιγες ασκησεις με στοχο αυξηση της τεστοστερονης.
Μια λεπτομερια. Λαχανιαζω ευκολα λογω προβληματος.
Τι ασκησεις να ακολουθησω;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Απο οτι εχω καταλάβει μια ασκηση μπορεις να την κανεις οτι θες , παράδειγμα τα βίντεο που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα , που λενε οτι είναι καλά για καυση λίπους , μπορεις να τα κανεις η με λίγα κιλά σαν αντικατάσταση αερόβιου η με περισσότερα κιλά σαν αντικατάσταση προπόνησης ... προφανως με τα πιο πολλά κιλά θα κάνεις λιγότερες επαναλήψεις και μεγαλύτερα διαλείματα. Η δεν θα κάνεις τις πολυαρθρικες την μια πίσω απο την άλλη αλλα θα εστιάσεις σε μια άσκηση μόνο ... αλλά αυτό θα είναι κανονική προπόνηση.

Όλες οι προπονήσεις είναι “κανονικές”.
Απλά κάθε είδους προπόνησης έχει και διαφορετικό στόχο (σε συνδυασμό με διατροφή).
Προσοχή όμως. Μια διαλειμματική προπόνηση και ιδίως με βάρη δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αερόβια χαμηλής έντασης σε όλους.  Αν για παράδειγμα κάποιος είναι παχύσαρκος πρέπει να κάνει αερόβια χαμηλής έντασης μέχρι να χάσει τα  (πολλά) παραπάνω κιλά και αναερόβια σαν συμπλήρωμα!

Επισκέπτης
Τι γυμναστικη πρεπει να κανω για να παω απο τα 110 κιλα στα 80 και ταυτοχρονα να παρω 5 κιλα μυες;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τι γυμναστικη πρεπει να κανω για να παω απο τα 110 κιλα στα 80 και ταυτοχρονα να παρω 5 κιλα μυες;
πεσε πρωτα σε κιλα και γυμνασου σωστα. για να βάλεις ενα κιλό μυικο με φυσιολογικο τροπο θες κόπο πολυ και ενα χρόνο τουλάχιστον σκληρής γυμναστικής, μη περνεις παραδειγμα τους φαρμακομενους η τους φουσκωτους που στην ουσια ειναι φουσχοντρη, έχουμε μπερδέψει λίγο το πραμα, εγω σου προτεινω διατροφη βαρη και αερόβιο τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα και υπομονή πολυ. καλη τύχη

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.549
Πόντοι
12.946
Ενδιαφέρον λίνκ       βάζεις βάρος, ηλικία, άσκηση (έχει τις περισσότερες) και υπολογίζει πόσα σηκώνεις 1 επανάληψη

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσεχε μην σκισει ςκανα καλσον εσυ. 150 κανει η μεση φιτνεσου στο ig.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η δυσφήμηση ειναι η καλυτεηρ διαφήμιση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ από την εμπειρία μου έχω καταλαβη πως : Με σκέτη γυμναστική και διατροφή αδύνατηζης και ανάλογα το κάθε σώμα θα δεις και ελαφριά γράμμωση .... Με πρωτεΐνη κρεατινη αμινοξέα και καφεΐνη για να μην σε ρίχνουν όλα τα προηγούμενα λόγο της βάργιας πέψης (ανάλογα τον κάθε άνθρωπο) τότε θα δεις 5-7 κιλά παραπανο σε μύες και αλλά 10 νερό ...Που φεύγουν εύκολα ...ειδικά αν πάθεις ιοση έφυγαν σε 5 μέρες ....Εγώ προσωπικά είδα διαφορά μόνο όταν ξεκίνησα φόρμουλες τύπου νίτρο τεκ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom