Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
9 χρόνιαfull body : έναςδρόμος από ιδρώτα και σίδερα – Μέρος1ο
Επειδή το έφερε η κουβέντα, θα αναφέρω ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες: arnicaσόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση αλλά χθες έκανα τις καθιερωμένες επισκέψεις. Και γιατρός και φυσιοθεραπευτής έδωσαν την ίδια απάντηση. Δεν είναι σε μορφή διαδερμικά απορροφούμενη το ενέσιμο, οπότε δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Καλύτερα ειδικά διαλύματα ή κρέμα. Τώρα το ότι δούλεψε καλά σε σένα δε θα σου πω ψέμματα, με προβλημάτισε, οπότε το ψάχνω λίγο παραπάνω. Θα ρωτήσω και αλλους.
Σαν κεφτες εχεις γινει με το φουλ μποντυ.9 χρόνιαfull body : έναςδρόμος από ιδρώτα και σίδερα – Μέρος1ο
Απο οτι εχω καταλάβει μια ασκηση μπορεις να την κανεις οτι θες , παράδειγμα τα βίντεο που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα , που λενε οτι είναι καλά για καυση λίπους , μπορεις να τα κανεις η με λίγα κιλά σαν αντικατάσταση αερόβιου η με περισσότερα κιλά σαν αντικατάσταση προπόνησης ... προφανως με τα πιο πολλά κιλά θα κάνεις λιγότερες επαναλήψεις και μεγαλύτερα διαλείματα. Η δεν θα κάνεις τις πολυαρθρικες την μια πίσω απο την άλλη αλλα θα εστιάσεις σε μια άσκηση μόνο ... αλλά αυτό θα είναι κανονική προπόνηση.
πεσε πρωτα σε κιλα και γυμνασου σωστα. για να βάλεις ενα κιλό μυικο με φυσιολογικο τροπο θες κόπο πολυ και ενα χρόνο τουλάχιστον σκληρής γυμναστικής, μη περνεις παραδειγμα τους φαρμακομενους η τους φουσκωτους που στην ουσια ειναι φουσχοντρη, έχουμε μπερδέψει λίγο το πραμα, εγω σου προτεινω διατροφη βαρη και αερόβιο τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα και υπομονή πολυ. καλη τύχηΤι γυμναστικη πρεπει να κανω για να παω απο τα 110 κιλα στα 80 και ταυτοχρονα να παρω 5 κιλα μυες;
μην ζηλευεις.κανει κακο στην καρδια.Σαν κεφτες εχεις γινει με το φουλ μποντυ.
ποσα σηκωνεις παγκο?Τι γυμναστικη πρεπει να κανω για να παω απο τα 110 κιλα στα 80 και ταυτοχρονα να παρω 5 κιλα μυες;
Δεν ξερω. Κανω 10 πουσαπς στρατιωτικα.ποσα σηκωνεις παγκο?
Κεφτες ατ ενυ κοστ.μην ζηλευεις.κανει κακο στην καρδια.
150 κιλα σηκωνω. Θεος!Ενδιαφέρον λίνκ βάζεις βάρος, ηλικία, άσκηση (έχει τις περισσότερες) και υπολογίζει πόσα σηκώνεις 1 επανάληψη
Κανε ενα βιντεο να τρως κεφτεδες. Σκεψου το εμπορικα. Οσο πιο πολυ γελαμε μαζι σου τοσο ανεβαινουν τα views.Προσεχε μην σκισει ςκανα καλσον εσυ. 150 κανει η μεση φιτνεσου στο ig.
Εγώ από την εμπειρία μου έχω καταλαβη πως : Με σκέτη γυμναστική και διατροφή αδύνατηζης και ανάλογα το κάθε σώμα θα δεις και ελαφριά γράμμωση .... Με πρωτεΐνη κρεατινη αμινοξέα και καφεΐνη για να μην σε ρίχνουν όλα τα προηγούμενα λόγο της βάργιας πέψης (ανάλογα τον κάθε άνθρωπο) τότε θα δεις 5-7 κιλά παραπανο σε μύες και αλλά 10 νερό ...Που φεύγουν εύκολα ...ειδικά αν πάθεις ιοση έφυγαν σε 5 μέρες ....Εγώ προσωπικά είδα διαφορά μόνο όταν ξεκίνησα φόρμουλες τύπου νίτρο τεκ !!!Τι γυμναστικη πρεπει να κανω για να παω απο τα 110 κιλα στα 80 και ταυτοχρονα να παρω 5 κιλα μυες;
για εμας τις κοπελες τι ασκησεις ειναι πιο καλες??