7 κιλά αλτήρα ανά χέρι. 14 στο σύνολο. Είναι συνδυασμένο πρόβλημα. Βλάβη σε αυχενικό σπόνδυλο, που επηρεάζει και τους τραπεζοειδείς αλλά και τα νεύρα που περνούν απο κει, αλλά και φλεγμονή στον τένοντα σε δύο σημεία, αγκώνα και ώμο. Συνδυασμός πολλής χειρωνακτικής δουλειάς και καθημερινής προπόνησης. Μετά τη θεραπεία με αντιφλεγμονώδη και μυοχαλαρωτικά, συν ενέσεις κορτιζόνης, ο ορθοπεδικός με έστειλε φυσιοθεραπευτή. Πολλά λάστιχα και ισομετρικές για τους ώμους συν απλή άρση για τους τραπεζοειδείς. Το ακολουθούμε ευλαβικά και ειδικά ώμους είδα τεράστια βελτίωση. Αλλά πάντα ρωτάω για να έχω και μια άλλη άποψη, επειδή όλο και κάποιος ομοιοπαθής υπάρχει εκεί έξω. Ότι δουλεύει σε μένα δε δουλεύει απαραίτητα σε κάποιον άλλον. Παρεκτός που και απο φυσιοθεραπευτή σε φυσιοθεραπευτή είδα μεγάλες διαφορές. Ο πρώτος συνεργαζόταν με αθλίατρο αλλά φτωχά πράγματα. Ο δεύτερος, του ορθοπεδικού, κάνει παπάδες. Ο πρώτος γιατρός μου έλεγε χειρουργείο, ο δεύτερος απλές ενέσεις, γιατί άλλαξε η προσέγγιση σε αυτού του είδους τους τραυματισμούς. Γιαυτό είμαι πάντα της δεύτερης άποψης, ειδικά σε γιατρούς.
Φίλε να σε δώσω κ ένα tip .. Αν έχεις χρόνιο πόνο στο σημείο λόγο φλεγμονής όπως είπες πάρε ένα αντιφλεγμονοδες ενέσιμο πχ voltaren, loxitan, muscoril σπάσε την αμπούλα κ κανε επάλειψη στο σημείο που πονάς.. Μου το είχε συστήσει ορθοπαιδικος σε θέμα που ειχα για να μν φορτωνομαι αντιφλεγμονοδη.. Σε μένα δούλεψε πολύ καλά κ δν επιβαρύνεις κ τον οργανισμό σ με φαρμακα