Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Φίλε ειλικρινά δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο. Ο ορισμός του τραντάγματος, στο λεξικό, είναι δυνατό και απότομο κούνημα. Όπως το αποτέλεσμα της γροθιάς στο κεφάλι σου. Αν αυτό που βλέπεις στο βίντεο είναι τράνταγμα οκ. Αν η σύσπαση των ανταγωνιστών μυών προκαλεί ζαλάδες οκ. Εγώ σου είπα ότι κάνω πάρα πολλά χρόνια μαχητικό άθλημα και δεν το βρίσκω οκ. Αφού εσύ το βρίσκεις και έχεις αποφασίσει και ποια είναι η αιτία, δεν έχει νόημα να προσπαθεις να πείσεις εμένα. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει τις ζαλάδες κι αν ήμουν θα το αντιμετώπιζα διαφορετικά. Σέβομαι την επιλογή σου και όλα καλά.
Ενταξει φιλε σεβομαι την αποψη σου αλλα πιο ειδικος απο τους γιατρους δεν εισαι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε καμία περίπτωση, αλλιώς θα σου έκανα γνωμάτευση εγώ. Όταν πρωτο αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού πήγα σε τρεις. Άκουσα τρεις απόψεις. Οι δύο στα αντίθετα άκρα. Γιαυτό πήγα και στον τρίτο. Αυτό σου λέω εξαρχής. Ζήτα και μια δεύτερη γνώμη. Αν το θέλεις φυσικά.

Επισκέπτης
-Εγω: Γιατρε οταν κανω αποτομες κινησεις που τρανταζουν το κεφαλι μου ζαλιζομαι
-Γιατρος, κοιταζοντας με σα να ειμαι ηλιθιος: Να μην κανεις τετοιες κινησεις. Ο επομενος.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
Τα κιλά στο 70% είναι λίγα και τα σετ πολλά οπότε αυτός ο συνδυασμός κιλών - επαναλήψεων δεν ταιριάζει ούτε σε workout αρχαρίων αλλά ούτε και προχωρημένων.

Για να επιλέξεις πέντε σετ πρέπει να είσαι προχωρημένος οπότε για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα από την προπόνηση πρέπει με το βάρος που επιλέγεις η τελευταία επανάληψη να γίνεται με σχετική δυσκολία άντε να μπορείς να βγάλεις μια ακόμα με το ζόρι. Το να είσαι στο 70% δεν είναι και το πιο αποδοτικό.  

Squats – deadlifts στην ίδια προπόνηση και μάλιστα το ένα μετά το άλλο είναι υπερβολή και για να βγουν σωστά θα πρέπει να ρίξεις κιλά στην μία ή την άλλη άσκηση ή βάζεις λίγα κιλά και στις δύο ασκήσεις όπως κάνεις εσύ οπότε δεν είναι τόσο αποτελεσματικές.
Καλύτερα να γίνονται διαφορετικές ημέρες γιατί είναι από τις ασκήσεις που επιβαρύνουν το σώμα (και το νευρικό σύστημα) σε μεγάλο βαθμό.

Δικέφαλοι – τρικέφαλοι – αν κάνει κάποιος - μπαίνουν στο τέλος του προγράμματος οπότε  το 1Χ15 είναι χάσιμο χρόνου αφού οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοι είναι ήδη ζεστοί. Τρία σετ είναι αρκετά.

Αν δεις το πρόγραμμα που έβαλες έχεις την πρώτη μέρα πιέσεις, τη δεύτερη μέρα πιέσεις – πιέσεις και της τρίτη μέρα πιέσεις – έλξεις.
Ένα πρόγραμμα τέτοιου είδους είναι πολύ πιο αποδοτικό αν συνδυάζει ασκήσεις press – pull σε μια μέρα όπως την τρίτη που έβαλες.

Για μένα όσον αφορά τις άλλες δύο ημέρες όπως επίσης και για τα κιλά – επαναλήψεις ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτείς γυμναστή.
Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι δεν είμαι γυμναστής κ ούτε κάνω τον γνώστη. 1×15 είναι για ζεσταμα, τα υπόλοιπα είναι τα σοβαρά σετ. Λέω στο 70% για τον λόγο ότι η άσκηση θα εκτελεστεί σωστά, χθεσινό παράδειγμα στο γυμναστήριο που πάω, ήταν ένας τύπος κ έπαιζε πιέσεις ώμων και η μπάρα από την μια μεριά έγερνε. Αρχικό μέλημα μας είναι να εκτελούμε σωστά την άσκηση. Γενικά σώμα κάνεις με σωστά κιλά όχι φουλ, γιατί μπορεί ο καθένας να πάθει ζημιά κ φυσικά δεν μπορείς να παίζεις στα κόκκινα συνέχεια. Άλλωστε όπως έγραψα και στην αρχή είναι κάτι που αποδίδει πάνω οπότε το ακολουθώ.Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω το εξής, ποια η γνώμη σου για 3φορες την εβδομάδα την μια να γυμνάζω το πάνω σώμα και την άλλη το κάτω;

Επισκέπτης
Η δικη μου προταση για αυξηση τεστοστερονης:

Κοιμομαστε νωρις. Ξυπναμε πρωι και τρωμε ενα αγγουρι με ελαιολαδο και ψιλοκομμενο μαιντανο. Στιβουμε ενα ροδι ξινο. Παιρνουμε 20μγ ψευδαργυρο. Αμεσως βγαινουμε για περπατημα μιαμιση ωρα με γρηγορο ρυθμο κατα προτιμηση σε μερος που εχει νεες γυναικες πχ πολυτεχνειουπολη, ή εμπορικους δρομους. Αν η μερα ειναι σκοτεινη χτυπαμε και μια βιταμινη d 1000-2000 iu πριν βγουμε.

Μαγνητική αυχένα έκανες; Τι έδειξε; Έχω όλη την καλή διάθεση να ρωτήσω το δικό μου. Αν συνέχισα το άθλημα το οφείλω σε αυτόν.
ειχα κανει παλια αξονικη για αλλο προβλημα. Δεν εδειξε τιποτα. Για αυτο πιυ εχω τωρα προφανως και κανεις γιατρος δε θα γραψει κατι παραπανω απο ακτινογραφια.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Το πρόγραμμα που παίζω και βλέπω ότι δουλεύει πάνω μου είναι το εξής:
1η μέρα
Πιέσεις στήθους στον επικληνη 1×15, 2×10 κ 2×8
Άρσης θανάτου 1×15, 2×10 κ 2×8
Καθίσματα 1×15, 2×10 κ 2×8.
2η μέρα
Στρατιωτικές πιέσεις με μπάρα 1×15, 2×10 κ 2×8.
Δικέφαλα με αλτήρες 1×15, 2×10, 2×8.
Τρικέφαλοι, πιέσεις στον πάγκο με κλειστή λαβη 1×15, 2×10 κ 2×8
3η μέρα
Πιέσεις στήθους στον επικληνη με αλτήρες 1×15, 2×10 κ 2×8
Κωπηλατική με μπάρα ανάποδη λαβή 1×15, 2×10 κ 2×8.
Καθίσματα 5×10.
Τα κιλά να είναι στο 70% κ δώστε έμφαση στις αρνητικές. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μου έχει δώσει το τελευταίο διάστημα.

Αν θες να κάνεις Dl και squat την ίδια μέρα τότε σίγουρα τα squat πρώτα για να έχεις ξεκούραστη μέση.
Και το αντίστοιχο για την τρίτη μέρα.
Εφόσον κάνεις τέσσερα σετ DL χωρίς να πάθεις υπερκόπωση στο κεντρικό νευρικό σύστημα φαντάζομαι ότι βάζεις σχετικά λίγα κιλά και ας είναι και στο 70%.
Όποιος φτάσει σε ένα μεγάλο επίπεδο κιλών στο DL κάνει μόνο ένα κυρίως σετ αλλιώς το ΚΝΣ καταρρέει εύκολα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Λέω στο 70% για τον λόγο ότι η άσκηση θα εκτελεστεί σωστά, χθεσινό παράδειγμα στο γυμναστήριο που πάω, ήταν ένας τύπος κ έπαιζε πιέσεις ώμων και η μπάρα από την μια μεριά έγερνε. Αρχικό μέλημα μας είναι να εκτελούμε σωστά την άσκηση. Γενικά σώμα κάνεις με σωστά κιλά όχι φουλ, γιατί μπορεί ο καθένας να πάθει ζημιά κ φυσικά δεν μπορείς να παίζεις στα κόκκινα συνέχεια. Άλλωστε όπως έγραψα και στην αρχή είναι κάτι που αποδίδει πάνω οπότε το ακολουθώ.Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω το εξής, ποια η γνώμη σου για 3φορες την εβδομάδα την μια να γυμνάζω το πάνω σώμα και την άλλη το κάτω;

Κατ' αρχάς θα ξεκινήσω με αυτό μιας και ρωτάς τη γνώμη μου.
Το upper – lower split γίνεται  4 φορές την εβδομάδα με τη λογική 48 ωρών ξεκούρασης ανά μυική ομάδα και εκτός από σύνθετες ασκήσεις περιλαμβάνει και ασκήσεις απομόνωσης. Συνήθως τις δύο πρώτες μέρες βάζουμε περισσότερα κιλά με λίγες επαναλήψεις ενώ τις δύο επόμενες λιγότερα κιλά με περισσότερες επαναλήψεις.
Αν μπορείς να πηγαίνεις 4 μέρες γυμναστήριο αξίζει τον κόπο αρκεί να έχεις σωστό πρόγραμμα και σε επιλογή ασκήσεων ανά ημέρα αλλά και κιλών – επαναλήψεων. Βέβαια καλό είναι να εναλλάσσεται με άλλα προγράμματα ανά 6-8 εβδομάδες.

Τώρα για να φτιάξεις σώμα χρειάζεται συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αφήνουμε απ 'έξω τη διατροφή που είναι σχεδόν το μισό κομμάτι από μόνη της και πάμε στα κιλά που είναι το ...θέμα μας.
Η επιλογή των κιλών που βάζουμε γίνεται βάσει των επαναλήψεων που έχει το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει. Τα κιλά που βάζουμε πρέπει να επιτρέπουν να βγάζουμε τις επαναλήψεις του σετ με σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και να μπορούμε να βγάλουμε ακόμη μία επανάληψη (σωστή) με το ζόρι. Αν ζοριζόμαστε 2 επαναλήψεις πριν το τέλος προφανώς έχουμε βάλει πολλά κιλά αντίθετα αν μπορούμε να βγάλουμε άλλες 5 χωρίς πρόβλημα έχουμε βάλει λίγα κιλά. Τα παραπάνω ισχύουν αν θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από την προσπάθεια που κάνουμε στο γυμναστήριο.
Τώρα ο καθένας μπορεί να βάλει όσα κιλά θέλει και να κάνει ότι ασκήσεις θέλει και να έχει αποτέλεσμα το ίδιο όμως και ίσως καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε σε πολύ λιγότερο χρόνο αν επέλεγε ένα σωστότερο πρόγραμμα με σωστότερα κιλά.
Όσον αφορά το παλικάρι που γέρνει είναι κλασικό παράδειγμα ξερόλα – φιγουρατζή που γράφεται σε γυμναστήριο αλλά και κλασικό παράδειγμα γραψαρχιδιάς του υπεύθυνου γυμναστή που δεν τον διορθώνει...

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
Κατ' αρχάς θα ξεκινήσω με αυτό μιας και ρωτάς τη γνώμη μου.
Το upper – lower split γίνεται  4 φορές την εβδομάδα με τη λογική 48 ωρών ξεκούρασης ανά μυική ομάδα και εκτός από σύνθετες ασκήσεις περιλαμβάνει και ασκήσεις απομόνωσης. Συνήθως τις δύο πρώτες μέρες βάζουμε περισσότερα κιλά με λίγες επαναλήψεις ενώ τις δύο επόμενες λιγότερα κιλά με περισσότερες επαναλήψεις.
Αν μπορείς να πηγαίνεις 4 μέρες γυμναστήριο αξίζει τον κόπο αρκεί να έχεις σωστό πρόγραμμα και σε επιλογή ασκήσεων ανά ημέρα αλλά και κιλών – επαναλήψεων. Βέβαια καλό είναι να εναλλάσσεται με άλλα προγράμματα ανά 6-8 εβδομάδες.

Τώρα για να φτιάξεις σώμα χρειάζεται συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αφήνουμε απ 'έξω τη διατροφή που είναι σχεδόν το μισό κομμάτι από μόνη της και πάμε στα κιλά που είναι το ...θέμα μας.
Η επιλογή των κιλών που βάζουμε γίνεται βάσει των επαναλήψεων που έχει το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει. Τα κιλά που βάζουμε πρέπει να επιτρέπουν να βγάζουμε τις επαναλήψεις του σετ με σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και να μπορούμε να βγάλουμε ακόμη μία επανάληψη (σωστή) με το ζόρι. Αν ζοριζόμαστε 2 επαναλήψεις πριν το τέλος προφανώς έχουμε βάλει πολλά κιλά αντίθετα αν μπορούμε να βγάλουμε άλλες 5 χωρίς πρόβλημα έχουμε βάλει λίγα κιλά. Τα παραπάνω ισχύουν αν θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από την προσπάθεια που κάνουμε στο γυμναστήριο.
Τώρα ο καθένας μπορεί να βάλει όσα κιλά θέλει και να κάνει ότι ασκήσεις θέλει και να έχει αποτέλεσμα το ίδιο όμως και ίσως καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε σε πολύ λιγότερο χρόνο αν επέλεγε ένα σωστότερο πρόγραμμα με σωστότερα κιλά.
Όσον αφορά το παλικάρι που γέρνει είναι κλασικό παράδειγμα ξερόλα – φιγουρατζή που γράφεται σε γυμναστήριο αλλά και κλασικό παράδειγμα γραψαρχιδιάς του υπεύθυνου γυμναστή που δεν τον διορθώνει...
Προσπαθώ φίλε να πάω 4 φορές αλλά λόγω της δουλειάς είναι δύσκολο. Η διατροφή είναι το πιο σημαντικό, όσο για τους γυμναστές που είναι στα γυμναστήρια είναι μια άλλη κουβέντα κ δυστυχώς αν δεν είσαι γκόμενα ή δεν αγοράζεις συμπληρώματα ή φάρμακα δεν θα ασχοληθούν πολύ μαζί εκτός αν πέσεις σε σωστό γυμναστή ή πας σε κυριλέ γυμναστήριο. Μπορείς να μου δείξεις ένα πρόγραμμα άνω κ κάτω κορμού είτε εδώ είτε σε πμ;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Γιατι το λες αυτο;

Πιστεύω έχει να κάνει με το παρασυμπαθητικό σύστημα του νευρικού συστήματος.
Τα κάτα και όλες αυτές οι μαλακίες, είναι ίσως οι πιο παράξενες/αφύσικες/ανώμαλες/χαζες κινήσεις του σώματος που εχουν εφεύρει κάποτε κάτι ανατολίτες προκειμένου να τους βοηθήσουν στη μάχη, και που καμία θέση δεν έχουν στον σύχρονο δυτικό κόσμο

Κατά κάποιον τρόπο προκαλούν σοκ στον οργανισμό/νευρικό σύστημα

Κατ εμέ θα έρπεπε να απαγορευθεί αυστηρα η χρήση τους

Προσωπικά πιστεύω από αυτά έχεις πάθει την όποια ζημία

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Μακη οταν ημουν μικρος επαιζαν συνεχεια Τσακυ Τσαν τα καναλια. Εβλεπα την ταινια πωρωνομουν και μετα πηγαινα και βαραγα κλωτσιες τον αδερφο μου.
σε νιωθω αδερφε!
ειχα τεραστια αναγκη τις ταινιαρες του sho kosugi

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
-Εγω: Γιατρε οταν κανω αποτομες κινησεις που τρανταζουν το κεφαλι μου ζαλιζομαι
-Γιατρος, κοιταζοντας με σα να ειμαι ηλιθιος: Να μην κανεις τετοιες κινησεις. Ο επομενος.
αυτο ινε απο το ανχος φιε μου ,μηπως εχεις καμια γκομενα που που πρηζει τα παπαρια ?

Επισκέπτης
Πιστεύω έχει να κάνει με το παρασυμπαθητικό σύστημα του νευρικού συστήματος.
Τα κάτα και όλες αυτές οι μαλακίες, είναι ίσως οι πιο παράξενες/αφύσικες/ανώμαλες/χαζες κινήσεις του σώματος που εχουν εφεύρει κάποτε κάτι ανατολίτες προκειμένου να τους βοηθήσουν στη μάχη, και που καμία θέση δεν έχουν στον σύχρονο δυτικό κόσμο

Κατά κάποιον τρόπο προκαλούν σοκ στον οργανισμό/νευρικό σύστημα

Κατ εμέ θα έρπεπε να απαγορευθεί αυστηρα η χρήση τους

Προσωπικά πιστεύω από αυτά έχεις πάθει την όποια ζημία
Αυτο μου ειχε πει παλια ο καρδιολογος που ειχα χαμηλη πιεση. Οτι ειναι παρασυμπαθητικοτονια.

Πως ακριβως επηρεαζουν το νευρικο συστημα τα πουμσε και γιατι βοηθαει στη μαχη; Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Αυτο μου ειχε πει παλια ο καρδιολογος που ειχα χαμηλη πιεση. Οτι ειναι παρασυμπαθητικοτονια.

Πως ακριβως επηρεαζουν το νευρικο συστημα τα πουμσε και γιατι βοηθαει στη μαχη; Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον.

Το παρασυμπαθητικό είναι το σύστημα ηρεμίας του οργανισμου και το συμπαθητικό το σύστημα μάχης-εκγρήγορσης
Κόψε τα κάτα για καμιά πενταετία,δες πως θα νιώσεις και έλα να το ξανασυζητήσουμε

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μπορείς να μου δείξεις ένα πρόγραμμα άνω κ κάτω κορμού είτε εδώ είτε σε πμ;

OK πάμε να βγάλουμε ένα τυπικό πλάνο upper – lower split για 4 φορές την εβδομάδα.
Τώρα αν μπορείς 3 φορές κάνε
1η εβδομάδα   upper – off – lower – off – upper -off - off
2η εβδομάδα   lower – off – upper – off – lower – off – off  εναλλάξ.

Πάνω μέρος επιλογή ασκήσεων (χωρίς εξεζητημένες ασκήσεις απομόνωσης ή άλλες)

Ομάδα 1
πιέσεις πάγκου     (μπάρα ή αλτήρες)
επικλινείς πιέσεις πάγκου     (μπάρα ή αλτήρες)
πιέσεις πάγκου με κλειστή λαβή
βυθίσεις με βάρος ή χωρίς

Ομάδα 2
Ανοίγματα με αλτήρες σε ίσιο πάγκο
Ανοίγματα με αλτήρες σε επικλινή πάγκο
crossovers
Peck Deck

Ομάδα 3
κωπηλατική με μπάρα
κωπηλατική με αλτήρα (με ένα χέρι)
όρθια κωπηλατική με μπάρα

Ομάδα 4
pull ups ή chin ups με βάρος ή χωρίς
pull downs (τροχαλία)

Ομάδα 5
Έλξεις σε τροχαλία με τεντωμένα χέρια
κωπηλατική σε τροχαλία όρθιος ή καθιστός

Ομάδα 6
πιέσεις ώμων σε όποια παραλλαγή προτιμάς

Ομάδα 7
Πλάγιες εκτάσεις ώμων
Πρόσθιες εκτάσεις ώμων
shrugs

Δικέφαλοι

τρικέφαλοι

Πρώτη ημέρα πάνω μέρος:
Μέσο επίπεδο
Ομάδα 1 επιλέγουμε 1 άσκηση 3 – 4 σετ 6-8 επαναλήψεις (πάντα με τα ανάλογα κιλά)
Ομάδα 3 επιλέγουμε 1 άσκηση 2 – 3 σετ 6-8 επαναλήψεις
Ομάδα 4 επιλέγουμε 1 άσκηση 2 - 3 σετ 6-8 επαναλήψεις
Ομάδα 6    3 σετ 6-8 επαναλήψεις
Δικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Τρικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 8-10 επαναλήψεις

Προχωρημένο επίπεδο
Ομάδα 1 επιλέγουμε 1 άσκηση 3  σετ 6-8 επαναλήψεις (πάντα με τα ανάλογα κιλά)
Ομάδα 3 επιλέγουμε 1 άσκηση 3 σετ 6-8 επαναλήψεις
Ομάδα 4 επιλέγουμε 1 άσκηση 3  σετ 6-8 επαναλήψεις
Ομάδα 6 3 σετ 6-8 επαναλήψεις
Ομάδα 2 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 5 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 7 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Δικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Τρικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 8-10 επαναλήψεις

Ημέρα 3η Πάνω μέρος
Μέσο επίπεδο
Ομάδα 1 επιλέγουμε 1 άσκηση 3–4 σετ 8-10 επαναλήψεις (πάντα με τα ανάλογα κιλά)
Ομάδα 3 επιλέγουμε 1 άσκηση 2–3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 4 επιλέγουμε 1 άσκηση 2-3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 6    3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Δικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 10-12 επαναλήψεις
Τρικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 10-12 επαναλήψεις

Προχωρημένο επίπεδο
Ομάδα 1 επιλέγουμε 1 άσκηση 3  σετ 8-10 επαναλήψεις (πάντα με τα ανάλογα κιλά)
Ομάδα 3 επιλέγουμε 1 άσκηση 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 4 επιλέγουμε 1 άσκηση 3  σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 6 3 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 2 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Ομάδα 5 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 10-12 επαναλήψεις
Ομάδα 7 επιλέγουμε μια άσκηση 2 σετ 8-10 επαναλήψεις
Δικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 10-12 επαναλήψεις
Τρικέφαλοι όποια άσκηση θέλουμε 2 σετ 10-12 επαναλήψεις

Θα ακολουθήσει το κάτω μέρος....

Επισκέπτης
Το παρασυμπαθητικό είναι το σύστημα ηρεμίας του οργανισμου και το συμπαθητικό το σύστημα μάχης-εκγρήγορσης
Κόψε τα κάτα για καμιά πενταετία,δες πως θα νιώσεις και έλα να το ξανασυζητήσουμε
Μπαεγκιουλ μπουλγκουλ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom