Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε τι πμ θες?τετοιες πληροφοριες βρισκεις και στο ιντερνετ.
μεγα θοδωρε καλησπεραΕπεισόδιο #9: Απομυθοποιώντας το bodybuilding (Μέρος 1ο)
Ολα τα σχετικά βίντεο που έχω παρακολουθήσει σχετικα με το θέμα λένε οτι , εαν συνεχίσεις να βάζεις κιλά σημαίνει οτι την ημέρα τρως πχ 3500 θερμίδες οπότε εχεις πλεόνασμα έστω 1000 θερμίδες , τις οποίες δεν τις ξοδευεις με αυτά που κανεις μέσα στην μέρα , πχ δουλεια περπάτημα κτλ .. Θα δω μετά αμα βρω κανένα βίντεο που να τα εξηγεί καλά γιατί εγώ τα είπα λίγο περιληπτικά.Μάγκες καλημέρα. Έκανα μέτρηση βασικού μεταβολισμου και έχω 2550kcal/ημέρα. Τωρς,πως γίνεται να έχω 15 κιλά επιπλέον δεν ξέρω θα ακολουθήσω πρόγραμμα διατροφολογου και θα δουμε
;) ;) ;)
30.03.2018
4x PROTEIN-SHAKES a 25gr. POWERBAR 92% WITH 250ml. MILK> 861kcal (121.2gr. PROTEIN / 51gr. CARBS / 19.2gr. FAT)
6x EGGS> 390kcal (33gr. PROTEIN / 2.04gr. CARBS / 26.22gr. FAT)
4 λιτρα νερο
TOTAL: 1251kcal (154.2gr. PROTEIN / 53.04gr. CARBS / 45.42gr. FAT)
31.03.2018
½ GRILLED CHICKEN(320gr.)> 640kcal. (80gr. PROTEIN / 0gr. CARBS / 34gr. FAT)
2x PROTEIN-SHAKES a 25gr. POWERBAR 92% WITH 250ml. MILK> 430.5kcal (60.6gr. PROTEIN / 25.5gr. CARBS / 9.6gr. FAT)
4x APPLES> 200kcal
4 λιτρα νερο
TOTAL: ~1270.5kcal (140.6gr. PROTEIN / 25.05gr. CARBS / 44.6gr. FAT)
Ισως είναι διατροφη για τον πιο πάνω τύπο που χρειάζεται 2500 θερμίδες , που είπε οτι έκανε μέτρηση μεταβολισμού.Αυτή είναι διατροφή σου ολόκληρης μέρας; και με προπόνηση;
Σοβαρά πες μου , πώς δεν λιποθυμάς από την πείνα?????
Επίσης, τα λιπαρά σου είναι πολύ χαμηλά, sos για τις ορμόνες!!!
ποια η γνωμη στο για τις προορμονες 1andro 4andro;Αυτή είναι διατροφή σου ολόκληρης μέρας; και με προπόνηση;
Σοβαρά πες μου , πώς δεν λιποθυμάς από την πείνα?????
Επίσης, τα λιπαρά σου είναι πολύ χαμηλά, sos για τις ορμόνες!!!
Ισως είναι διατροφη για τον πιο πάνω τύπο που χρειάζεται 2500 θερμίδες , που είπε οτι έκανε μέτρηση μεταβολισμού.
ποια η γνωμη στο για τις προορμονες 1andro 4andro;
Το ξερω αυτο φίλε και γι αυτο με παραξενευει , εκανα εξεαση θυροειδή και αιματος μια χαρα , με υψηλο μεταβολισμο 2500 θερμιδες + τη δουλεια μου που δεν ειναι καθιστικη + ποδηλατο η τρεξιμο 3 φορες τη βδομαδα για να μη χάνω θα έπρεπε ν παιρνω πάνω απο 3000 θερμιδες απο το φαγητο μου . παρακολουθησα μια εφαρμογη στο κινητο τι τρωω καθημερινα και με το ζορι πιανω τις 2000 εκτος απο μέρες που το ριχνω έξω, δεν πινω αναψυκτικα γλυκα μια στο τοσο φαγητο απ εξω 1 φορα στις 10 μέρες τρώω φρουτα και οσπρια .. τεσπα γι αυτο πηγα σε διατροφολογο να μου φτιαξει λιγο το προγραμμα και τις μεριδες μπας και βρω τι κανω λαθοςΟλα τα σχετικά βίντεο που έχω παρακολουθήσει σχετικα με το θέμα λένε οτι , εαν συνεχίσεις να βάζεις κιλά σημαίνει οτι την ημέρα τρως πχ 3500 θερμίδες οπότε εχεις πλεόνασμα έστω 1000 θερμίδες , τις οποίες δεν τις ξοδευεις με αυτά που κανεις μέσα στην μέρα , πχ δουλεια περπάτημα κτλ .. Θα δω μετά αμα βρω κανένα βίντεο που να τα εξηγεί καλά γιατί εγώ τα είπα λίγο περιληπτικά.