tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Έχει όνομα το φαρμάκι;
clenbuterol η eca stack. Αλλα αν δε κουνιεσε κ σαβουρωνεις δε γινεται τπτ. Α κ να μην εχεις καμμια πιεση 20!!!!τωρα που θα τα βρεις αλλο θεμα δεν πουλιούνται στα μαγαζια.Ποιος είναι ο πιο ισχυρός λιποδιαλυτης ρε παίδες;
Να τον έχετε δοκιμάσει, όχι από το μυαλό σας. Για γρήγορα αποτελέσματα, για καμιά δεκαριά κιλά.
Βοηθάτε τον χοντρό.
Επειδή είμαι προπονητής δεν μπορώ να πω ότι σκοτωνομαι, αλλά έχω ακούσει για καλά προϊόντα.
Είμαι 47 και δεν χάνω εύκολα πλέον.
Όταν θα αρχίσω να παίζω ματς θα χάνω αλλά θέλω να το κάνω νωρίτερα, είναι μπελάς μεγάλος όταν έχεις κιλά και παίζεις αγώνες
Για την κρεατίνη είναι εκτενώς τεκμηριωμένο από έρευνες ότι αν πάσχεις από ανδρογενή αλωπεκία, σου επιδεινώνει το πρόβλημα. Μόνο όμως εφόσον έχεις τη γνωστή υπερευαισθησία στην DHT. Αλλιώς στις ενδεδειγμένες ποσότητες είναι απολύτως ασφαλής.Καλησπέρα!
Γυμνάζομαι πολλά χρόνια 2-3 φορές την εβδομάδα όσο επιτρέπει η δουλεια δλδ αλλά οι προπονήσεις μου είναι εντατικές.
Παίρνω που και που συμπλήρωματα bcaa και γλουταμίνη που βοηθάνε χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να προσθέσω και συμπληρώματα με κρεατίνη, βήτα αλανίνη και κιτρουλίνη.
Για την κρεατίνη είμαι διστακτικός γιατί ακούγονται διάφορα για παρενέργειες οπότε θα ήθελα την γνώμη σας για τις παρενέργειες και σε ποιες δόσεις και αν η κρεατίνη μπορεί να βοηθήσει και στα αθλήματα εκτός από bodybuilding (μπασκετ).
Και αν γίνεται και μια γνώμη για το sustenium plus που έχει βητα αλανίνη και κρεατίνη 3 γρ.
Δεν ξέρω πώς τα παίρνεις αυτά αλλα είδα ένα σχετικό βίντεο, λέει τι να προσέχεις όταν αγοράζεις συμπληρώματα και έχει και μια συνταγή να το φτιάξεις μόνος σου , απο οτι λεει σου βγαίνει στο 1/4 της τιμής.Καλησπερα και Καλή χρονιά σε όλους
Ασχολούμαι με το γυμναστηριο και τα βάρη τον τελευταίο χρονο περισσοτερο για αερόβια άσκηση
Σκεφτηκα να πάρω καποια συμπληρωματα και πηρα με τη βοηθεια ενος γνωστου καποια σκευασματα
πήρα
1.Άμεση Βρώμη σακουλα
2.Μουρουνέλαιο δισκια
3.Daily Vitamins (Ημερήσιες Βιταμίνες) δισκια
4.Βιταμίνη B Super Complex δισκια
5.Magnesium Citrate σακουλα
6.Pancreatin Plus™ δισκία
7.Πρωτεΐνη Impact Whey σακουλα
8.Thermopure - κάψουλες
9.BCAA σακούλα
10.L Γλουταμίνη σακούλα
11.Κάψουλες Βιολογικού Λινελαίου
12.Άοσμη Κάψουλα Σκόρδου
13.Δισκία Κερασιού Montmorency & Βιταμίνης C
Την παραγγελια την εκανε ο γνωστος μου
θα μπορουσατε να με βοηθησετε στο πως να τα παιρνω πρωι μεσημερι απογευμα πριν ή μετα το γυμναστηριο?
Πολύχρησιμα ολα αυτα... σε ευχαριστω πολυ...Δεν ξέρω πώς τα παίρνεις αυτά αλλα είδα ένα σχετικό βίντεο, λέει τι να προσέχεις όταν αγοράζεις συμπληρώματα και έχει και μια συνταγή να το φτιάξεις μόνος σου , απο οτι λεει σου βγαίνει στο 1/4 της τιμής.
εδω και το σπιτικό συμπλήρωμα το οποίο δεν το είδα , τώρα θα το δω
αρχισα να ξεχωριζω τι πρεπει να παρω και την επομενη φορα θα ακολουθησω τη συμβουλη σουΓιατι δεν παιρνεις μια καθαρη πρωτεινη και κανα κυκλο με κρεατινη και εισαι τζετ.