ίσως να πάει με κάποιον έμπειρο στην αρχή...ή να ρωτήσει κανένα παιδί. Άρση θανάτου είναι λάθος μετάφραση ουσιαστικά σηκωνεις βάρος χωρίς momentum .με λίγα κιλά δεν νομίζω να έχει κάποιος πρόβλημα.πχ με 30 κιλά .αν πας 100 κιλά ναι λογικό είναι
Tις προάλλες ειχα πάει γυμναστηριο και ειχα πετυχει έναν γνωστό. Μου λεει φιλε χθές εκανα μια μαλακια και σημερα νιώθω τσιμπημα στον ώμο. Τι έκανες ρε του λέω .... μου κάνει εκει που έκανα ωμους μου ήρθε να βαρέσω και έλξεις. Και εκει με γάμησε. Τελικά φιλε ώμους πρέπει να κάνεις λιγες ασκησεις 2-3 και τέλος δεν είναι για να τους πιέζεις πολύ γιατι γυμνάζονται με ολες σχεδόν τις ασκήσεις. Αυτά ηταν τα λογια του.
Ο τύπος κάνει γυμναστική 15 χρονια και είναι γομάρι ... μεγάλους ώμους ... μεγάλο στήθος .... με 3-4 μήνες υποθερμιδική διατροφή είναι για εξώφυλο στο μένς χέλθ. Πολύ δυνατός.
Αλλα ακομα και αυτος ... που πηγε να κάνει έλξεις μονο με το βάρος του σώματος του σου λέει εκανα μαλακια τελικά.
Παιζουν πολλα ρολο. Ο συνδυασμος των ασκήσεων , η τεχνική , τι ζέσταμα έχεις κανει , τι έκανες την προηγουμενη μέρα κτλπ.