moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
εμενα γτ δεν με ευχαριστεις?
εμενα γτ δεν με ευχαριστεις?
Α μπραβο χαλαζιο το ειπε. Το εχω πολλα χρονια.το κριθαρακι στο ματι ειναι σταφυλοκοκικες μολυνσεις των σμηγματογονων της βλεφαριδας. Υποχωρουν μονες τους και φευγουν παντα. Αυτο που δεν υποχωρει ειναι τα χαλαζια που ειναι μπλοκαρισμενος σμηγματογονος χωρις μολυνση. Αν θες να αποφυγεις το χειρουργειο κανε υπομονη, σπανια επιμενουν πανω απο 2 χρονια, αποροφουνται απο μονα τους. Τυπικα αναλογα το ποσο μεγαλο ηταν στους 6 μηνες ουτε θα το καταλαβαινεις.
να σαι καλα αδελφε
κομπρεσες με αλουμινονερο εννοεις;
πυρετο δεν εχω ουτε ερυθροτητα ουτε με ποναν,απλα ειναι αναγλυφα
Tι ουσιες χρησημοποιεις? Οσα εχουν σχετικα μικρη ημιζωη (προπιονικα/ασετικα) εχουν μια ταση να προκαλουν πονο.
Αν δεν σε ποναει πια και εχει γινει αναγλυφο γρομπαλακι πιθανων να εχει αρχισει να ασβεστωνει, σταματα να κανεις εκει ενεσεις. Οταν λεω ζεστα επιθεματα εννοω κυριολεκτικα ζεστα επιθεματα, θερμοφορα κτλ.
Φανταζομαι καποια ανδρογωνα παιρνεις, οι ωμοι γενικα αντεχουν μεχρι 5ml, αλλα δεν θα προτεινα πανω απο 2 μια φορα τη βδομαδα ανα ωμο και αυτο αν εισαι μεγαλοσωμος. Τα μπουτια αντεχουν αρκετα παραπανω. Στα μπουτια κανεις πανω δεξια, δηλαδη αν χωρισεις με μια ευθεια απο το γονατο ως την αρθρωση του γοφου και αλλο ενα καθετο στη μεση του μοιρου, κανεις πανω δεξια. Αποφευγεις εμφανη αγγεια και προσεχε να εχεις το μπουτι σου χαλαρο, αρκετοι εχουν παθει αποκολησεις της ιερολαγονιας περιτονιας, δεν ειναι σοβαρο απλα ενοχλητικο.
ορκισουο εκτορ λοπεζ πεθανε τον ιουνιο σε τροχαιο με την μηχανη
Φοβαμαι μηπως μου κανει ζημια στο βλεφαρο και παθω βλεφαροπτωση.
Εννοουσα φοβαμαι μηπως μου κανει ο χειρουργος ζημια.Οχι μην σε αγχωνει, δεν προκειτε να κανει κατι τετοιο, η βλεφαροπτωση ειναι ειτε προβλημα στα νευρα η στο σωμα των ανελκτηρων του βλεφαρου. Αν ειχε τον ογκο για να το κανει αυτο θα σε ενοχλουσε συνεχως.
Αν εχουν περασει πανω απο 2 χρονια και το εχεις και σε ενοχλει ειναι ενα παρα πολυ μικρο και ευκολο χειρουργιο με ενα μικρο ραματακι στην εσωτερικη πλευρα του βλεφαρου. Αλλα ειναι καθαρα αισθητικο, δεν προκαλει προβληματα.
μαλλον δεν κανει σωστα ενεσεις κ μαζεψε ουλωδη ιστο κ εκανε το αποστημα
η τα φαρμακα που παιρνει ειναι μουφα απο ιντερνετ η τον ντιλερ στο γυμναστηριο του
Εννοουσα φοβαμαι μηπως μου κανει ο χειρουργος ζημια.
πριμομπολαν μονο αδελφε,3 ml την βδομαδαTι ουσιες χρησημοποιεις? Οσα εχουν σχετικα μικρη ημιζωη (προπιονικα/ασετικα) εχουν μια ταση να προκαλουν πονο.
Αν δεν σε ποναει πια και εχει γινει αναγλυφο γρομπαλακι πιθανων να εχει αρχισει να ασβεστωνει, σταματα να κανεις εκει ενεσεις. Οταν λεω ζεστα επιθεματα εννοω κυριολεκτικα ζεστα επιθεματα, θερμοφορα κτλ.
Φανταζομαι καποια ανδρογωνα παιρνεις, οι ωμοι γενικα αντεχουν μεχρι 5ml, αλλα δεν θα προτεινα πανω απο 2 μια φορα τη βδομαδα ανα ωμο και αυτο αν εισαι μεγαλοσωμος. Τα μπουτια αντεχουν αρκετα παραπανω. Στα μπουτια κανεις πανω δεξια, δηλαδη αν χωρισεις με μια ευθεια απο το γονατο ως την αρθρωση του γοφου και αλλο ενα καθετο στη μεση του μοιρου, κανεις πανω δεξια. Αποφευγεις εμφανη αγγεια και προσεχε να εχεις το μπουτι σου χαλαρο, αρκετοι εχουν παθει αποκολησεις της ιερολαγονιας περιτονιας, δεν ειναι σοβαρο απλα ενοχλητικο.
της prl ειναιΑν τα φαρμακα δεν ειναι καλα ο πονος θα εμφανιζοταν σχετικα γρηγορα. Το πιθανοτερο ειναι οτι εκανε συνεχεια μεγαλες ποσοτητες στο ιδιο σημειο.
πριμομπολαν μονο αδελφε,3 ml την βδομαδα
αυτο ακριβως αδελφε εγινε αναγλυφο γρομπαλακι
αδελφε για ποδι εννοεις εκει που εχω τσεκαρει στην φωτο;;;
αδελφε για ποδι εννοεις εκει που εχω τσεκαρει στην φωτο;;;
Καλημερα παιδες.Θελω να ξεκινησω γυμναστηριο.Ποσες μερες την εβδομαδα λετε για προπονηση αρχαριου;
Αν τα κανω ολα αυτα θα χρειαστω ασθενοφο απο τη πρωτη μεραγια αρχη πιστευω 7 μερες την εβδομαδα απο 2 φορες την ημερα (πρωινη-απογευματινη γυμναστικη) ετσι ωστε να μπορεις να κανεις καθε μερα ξεχωριστη μυιικη ομαδα
συνηθως το πρωι θα το αφιερωνα μονο για cardio
και το απογευμα μονο για βαρη
καλυτερα ξεχωριστα αυτα τα δυο
Με εκπλήσσεις με τις γνώσεις σου. Ασχολείσαι και με την γυμναστική τύπε ;μαλλον δεν κανει σωστα ενεσεις κ μαζεψε ουλωδη ιστο κ εκανε το αποστημα
η τα φαρμακα που παιρνει ειναι μουφα απο ιντερνετ η τον ντιλερ στο γυμναστηριο του
Καλημερα παιδες.Θελω να ξεκινησω γυμναστηριο.Ποσες μερες την εβδομαδα λετε για προπονηση αρχαριου;