Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Πολλα λεφτα θελουν αυτοι.
ναι γάμησε τα..έχω μια άκρη μπας και την κάνω σε δημόσιο..αλλά μου λένε ότι έχω πολύ λίγο και θα φύγει αν χάσω κιλά..μαλακίες και παλιά που ήμουν 75 κιλά πάλι ήταν κάτι σκληρό κάτω από την θηλή.τωρα είμαι 1.85 94 κιλα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
ναι γάμησε τα..έχω μια άκρη μπας και την κάνω σε δημόσιο..αλλά μου λένε ότι έχω πολύ λίγο και θα φύγει αν χάσω κιλά..μαλακίες και παλιά που ήμουν 75 κιλά πάλι ήταν κάτι σκληρό κάτω από την θηλή.τωρα είμαι 1.85 94 κιλα
Η διατροφή παίζει ρόλο και οι καταχρήσεις αν υπάρχουν. Αν και θεωρώ ότι είναι ορμονικό. Γυμνάζεσαι φίλε καθόλου ; Το τρέξιμο είναι το καλύτερο. Επίσης ποδήλατο και κολύμπι. Επίσης γάμα όσο μπορείς. Οι γιατροί θέλουν να κάνουν επεμβάσεις για να τα παίρνουν χοντρα.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Η διατροφή παίζει ρόλο αν και θεωρώ ότι είναι ορμονικό. Γυμνάζεσαι φίλε καθόλου ; Το τρέξιμο είναι το καλύτερο. Επίσης ποδήλατο και κολύμπι. Επίσης γάμα όσο μπορείς.
γυμνάζομαι ναι .έχω τρέξει 250 χιλιόμετρα τους τελευταίους 6 μήνες και κάνω σπίτι βαράκια.οχι αρκετά βαριά όμως.εχω χάσει γύρω στα 10 κιλά.μικρος ήμουν μπουνταλας και εκεί οφείλεται. Η απότομη αύξηση της τεστοστερόνης στην παιδική ηλικία όταν έχει λίπος αρωματιζεται που λένε .άμα κάνω βάρη σίγουρα θα φαίνεται πιο καλά . ορμόνες έχω δει κομπλέ είναι.  Αλλά η τεστοστερόνη μου είναι μέτρια .όχι στα ανώτερα φυσιολογικα .

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
γυμνάζομαι ναι .έχω τρέξει 250 χιλιόμετρα τους τελευταίους 6 μήνες και κάνω σπίτι βαράκια.οχι αρκετά βαριά όμως.εχω χάσει γύρω στα 10 κιλά.μικρος ήμουν μπουνταλας και εκεί οφείλεται. Η απότομη αύξηση της τεστοστερόνης στην παιδική ηλικία όταν έχει λίπος αρωματιζεται που λένε .άμα κάνω βάρη σίγουρα θα φαίνεται πιο καλά . ορμόνες έχω δει κομπλέ είναι.  Αλλά η τεστοστερόνη μου είναι μέτρια .όχι στα ανώτερα φυσιολογικα .
Το έχεις ψάξει γιατί είναι χαμηλή ; Μήπως φίλε μου έχεις μεγάλο άγχος ή κακή διάθεση κατά καιρούς ;

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Το έχεις ψάξει γιατί είναι χαμηλή ; Μήπως φίλε μου έχεις μεγάλο άγχος ή κακή διάθεση κατά καιρούς ;
ναι δεν είναι πιο χαμηλή από το φυσιολογικό αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά για την ηλικία μου..ναι κάποιες φορές νιώθω ανεξήγητη κόπωση,έχω μέτρηση προλακτίνη και ήταν την πρώτη φορά ανεβασμένη και την δεύτερη φυσιολογικη.θα πάω να τσεκαρω θυρωειδη.βασικα χάνω τα κιλά για να ρίξω λίγο την προλακτίνη επειδή ανταγωνίζεται την τεστοστερόνη.ο γιατρός μ ειπε να χάσω βάρος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το κριθαρακι στο ματι θεωρειτε οτι χαλαει την εμφανιση;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δε φευγει, μονο με εγχειριση μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Απλα δεν ξερω αν με ασχημαινει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και απο το αλλο κωλομερι τα ιδια
να κανω στους ωμους;

nai αλλα ποναει να ξερεις σαν πουτανα θα κανεις

δοκιμασε κ ποδια τετρακεφαλα κ οπου εχεις κρεας μακρυα απο νευρωνες κ αγγεια

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
132
Πόντοι
1
μετα απο ενα μηνα ενεσεις στον κωλο με πριμο πανω δεξια
φαινεται να εχει κανει αποστημα,πριξημο
τι να κανω;

Μην παρεις αντιβιωση χωρις να ξερεις τι ειναι. Τα μικροβιακα αποστηματα εχουν πυρετο, ερυθροτητα, πρηξιμο και ενα χαρακτηριστικο μελανιασμα στο σημειο που μπηκε η βελονα (οχι παντα, αλλα συνηθως). Αυτο που επαθες εσυ ειναι κατα πασα πιθανοτητα στειρο αποστημα, το σωμα σου αντεδρασε στις συνεχεις ενεσεις. Τι βαζεις?

Ζεστα επιθεματα, και μεχρι 3 μερες καποιο αντιφλεγμονοδες αν πονας πολυ και υπομονη. Εναλασε τις περιοχες, ωμους/ποδια/γλουτους.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Δε φευγει, μονο με εγχειριση μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Απλα δεν ξερω αν με ασχημαινει.
εντάξει αν είναι μικρό δεν φαίνεται..η εγχείρηση είναι απλή πάντως και μου φαίνεται την καλύπτει το ΙΚΑ.

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
Μην παρεις αντιβιωση χωρις να ξερεις τι ειναι. Τα μικροβιακα αποστηματα εχουν πυρετο, ερυθροτητα, πρηξιμο και ενα χαρακτηριστικο μελανιασμα στο σημειο που μπηκε η βελονα (οχι παντα, αλλα συνηθως). Αυτο που επαθες εσυ ειναι κατα πασα πιθανοτητα στειρο αποστημα, το σωμα σου αντεδρασε στις συνεχεις ενεσεις. Τι βαζεις?

Ζεστα επιθεματα, και μεχρι 3 μερες καποιο αντιφλεγμονοδες αν πονας πολυ και υπομονη. Εναλασε τις περιοχες, ωμους/ποδια/γλουτους.
να σαι καλα αδελφε
κομπρεσες με αλουμινονερο εννοεις;
πυρετο δεν εχω ουτε ερυθροτητα ουτε με ποναν,απλα ειναι αναγλυφα

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
132
Πόντοι
1

το κριθαρακι στο ματι ειναι σταφυλοκοκικες μολυνσεις των σμηγματογονων της βλεφαριδας. Υποχωρουν μονες τους και φευγουν παντα.  Αυτο που δεν υποχωρει ειναι τα χαλαζια που ειναι μπλοκαρισμενος σμηγματογονος χωρις μολυνση. Αν θες να αποφυγεις το χειρουργειο κανε υπομονη, σπανια επιμενουν πανω απο 2 χρονια, αποροφουνται απο μονα τους. Τυπικα αναλογα το ποσο μεγαλο ηταν στους 6 μηνες ουτε θα το καταλαβαινεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εντάξει αν είναι μικρό δεν φαίνεται..η εγχείρηση είναι απλή πάντως και μου φαίνεται την καλύπτει το ΙΚΑ.
Φοβαμαι μηπως μου κανει ζημια στο βλεφαρο και παθω βλεφαροπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom