Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πολλα λεφτα θελουν αυτοι.πλαστικό χειρουργό φίλε..
Πολλα λεφτα θελουν αυτοι.πλαστικό χειρουργό φίλε..
ναι γάμησε τα..έχω μια άκρη μπας και την κάνω σε δημόσιο..αλλά μου λένε ότι έχω πολύ λίγο και θα φύγει αν χάσω κιλά..μαλακίες και παλιά που ήμουν 75 κιλά πάλι ήταν κάτι σκληρό κάτω από την θηλή.τωρα είμαι 1.85 94 κιλαΠολλα λεφτα θελουν αυτοι.
Θα φύγει τύπε. Μπορεί και τώρα που μιλάμε να έφυγε !Ωχ δε θα φυγει ποτε δλδ...
Η διατροφή παίζει ρόλο και οι καταχρήσεις αν υπάρχουν. Αν και θεωρώ ότι είναι ορμονικό. Γυμνάζεσαι φίλε καθόλου ; Το τρέξιμο είναι το καλύτερο. Επίσης ποδήλατο και κολύμπι. Επίσης γάμα όσο μπορείς. Οι γιατροί θέλουν να κάνουν επεμβάσεις για να τα παίρνουν χοντρα.ναι γάμησε τα..έχω μια άκρη μπας και την κάνω σε δημόσιο..αλλά μου λένε ότι έχω πολύ λίγο και θα φύγει αν χάσω κιλά..μαλακίες και παλιά που ήμουν 75 κιλά πάλι ήταν κάτι σκληρό κάτω από την θηλή.τωρα είμαι 1.85 94 κιλα
γυμνάζομαι ναι .έχω τρέξει 250 χιλιόμετρα τους τελευταίους 6 μήνες και κάνω σπίτι βαράκια.οχι αρκετά βαριά όμως.εχω χάσει γύρω στα 10 κιλά.μικρος ήμουν μπουνταλας και εκεί οφείλεται. Η απότομη αύξηση της τεστοστερόνης στην παιδική ηλικία όταν έχει λίπος αρωματιζεται που λένε .άμα κάνω βάρη σίγουρα θα φαίνεται πιο καλά . ορμόνες έχω δει κομπλέ είναι. Αλλά η τεστοστερόνη μου είναι μέτρια .όχι στα ανώτερα φυσιολογικα .Η διατροφή παίζει ρόλο αν και θεωρώ ότι είναι ορμονικό. Γυμνάζεσαι φίλε καθόλου ; Το τρέξιμο είναι το καλύτερο. Επίσης ποδήλατο και κολύμπι. Επίσης γάμα όσο μπορείς.
μετα απο ενα μηνα ενεσεις στον κωλο με πριμο πανω δεξια
φαινεται να εχει κανει αποστημα,πριξημο
τι να κανω;
Το έχεις ψάξει γιατί είναι χαμηλή ; Μήπως φίλε μου έχεις μεγάλο άγχος ή κακή διάθεση κατά καιρούς ;γυμνάζομαι ναι .έχω τρέξει 250 χιλιόμετρα τους τελευταίους 6 μήνες και κάνω σπίτι βαράκια.οχι αρκετά βαριά όμως.εχω χάσει γύρω στα 10 κιλά.μικρος ήμουν μπουνταλας και εκεί οφείλεται. Η απότομη αύξηση της τεστοστερόνης στην παιδική ηλικία όταν έχει λίπος αρωματιζεται που λένε .άμα κάνω βάρη σίγουρα θα φαίνεται πιο καλά . ορμόνες έχω δει κομπλέ είναι. Αλλά η τεστοστερόνη μου είναι μέτρια .όχι στα ανώτερα φυσιολογικα .
και απο το αλλο κωλομερι τα ιδιαna mν κανεις συνεχεια στο ιδιο σημειο
ναι δεν είναι πιο χαμηλή από το φυσιολογικό αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά για την ηλικία μου..ναι κάποιες φορές νιώθω ανεξήγητη κόπωση,έχω μέτρηση προλακτίνη και ήταν την πρώτη φορά ανεβασμένη και την δεύτερη φυσιολογικη.θα πάω να τσεκαρω θυρωειδη.βασικα χάνω τα κιλά για να ρίξω λίγο την προλακτίνη επειδή ανταγωνίζεται την τεστοστερόνη.ο γιατρός μ ειπε να χάσω βάροςΤο έχεις ψάξει γιατί είναι χαμηλή ; Μήπως φίλε μου έχεις μεγάλο άγχος ή κακή διάθεση κατά καιρούς ;
στις ελιές βάρακαι απο το αλλο κωλομερι τα ιδια
να κανω στους ωμους;
φεύγει συνήθως μόνο του.αν μεγαλώσει πολύ ναι ..Το κριθαρακι στο ματι θεωρειτε οτι χαλαει την εμφανιση;
και απο το αλλο κωλομερι τα ιδια
να κανω στους ωμους;
μετα απο ενα μηνα ενεσεις στον κωλο με πριμο πανω δεξια
φαινεται να εχει κανει αποστημα,πριξημο
τι να κανω;
εντάξει αν είναι μικρό δεν φαίνεται..η εγχείρηση είναι απλή πάντως και μου φαίνεται την καλύπτει το ΙΚΑ.Δε φευγει, μονο με εγχειριση μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Απλα δεν ξερω αν με ασχημαινει.
να σαι καλα αδελφεΜην παρεις αντιβιωση χωρις να ξερεις τι ειναι. Τα μικροβιακα αποστηματα εχουν πυρετο, ερυθροτητα, πρηξιμο και ενα χαρακτηριστικο μελανιασμα στο σημειο που μπηκε η βελονα (οχι παντα, αλλα συνηθως). Αυτο που επαθες εσυ ειναι κατα πασα πιθανοτητα στειρο αποστημα, το σωμα σου αντεδρασε στις συνεχεις ενεσεις. Τι βαζεις?
Ζεστα επιθεματα, και μεχρι 3 μερες καποιο αντιφλεγμονοδες αν πονας πολυ και υπομονη. Εναλασε τις περιοχες, ωμους/ποδια/γλουτους.
να σαι καλα αδελφε
κομπρεσες με αλουμινονερο εννοεις;
πυρετο δεν εχω ουτε ερυθροτητα ουτε με ποναν,απλα ειναι αναγλυφα
Δε φευγει, μονο με εγχειριση μου ειπε ο οφθαλμιατρος. Απλα δεν ξερω αν με ασχημαινει.
Φοβαμαι μηπως μου κανει ζημια στο βλεφαρο και παθω βλεφαροπτωση.εντάξει αν είναι μικρό δεν φαίνεται..η εγχείρηση είναι απλή πάντως και μου φαίνεται την καλύπτει το ΙΚΑ.