SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Γεωργιανος λαθρομεταναστης επεστρεψε
Το σούργελο επέστρεψε.
Ο Γεωργιανος λαθρομεταναστης επεστρεψε
Μασαζονομαχε εσυ που τρεχεις τα παπουτσια hoka ειναι καλα;
εχω κάτι Nike που πρέπει να αλλάξω τωρα γιατι τα έχουν φτυσει.
Απλα παπουτσάκια παιρνω 60-70 ευρω δεν την ψάχνω πολύ την δουλεια.
Ούτως ή αλλως έχω δυνατά ποδια οποτε δεν την ακούνε ευκολα με τις προπονήσεις. Έχει να με πιάσει πονος στο γονατο 1-2 χρονια. Και τρέχω κανονικα , κανω καθίσματα - προβολές - πρέσα κτλ.
Όταν έχω να κάνω χιλιόμετρα όμως φροντιζω το ζέσταμα μετά την κυρια προπονηση τέλος την αποθεραπεια και κανα 10λεπτο διατάσεις στα ποδια. Οπωσδήποτε. Σημερα ειχα αεροβιο στο διαδρομο πήγα και ξεκινησα με ζέσταμα 5 λεπτά. Στο 7.5 Και μετα εκανα διαλειματική :
1 min στο 6
-//- στο 7.5
-//- στο 9
-//- στο 11
-//- στο 13
και ολο αυτό επι 4.
καλησπερα θελω να ρωτησω κατι σχετικα με αγορα συμπληρωματων απο το myprotein.gr ολοι γνωριζεται θα εχετε δει εφοσον ασχολειστε με γυμναστηρια μεγαλη διαφορα τιμων σε σχεση με xtreme stores και bodybuilding club και αναφερομαι κυριως σε πρωτεινες cla αμινοξεα υπαρχει περιπτωση λογου χαρη αντι για πρωτεινη να ειναι αλευρι;μπορει να ειναι και ερωτηση βλακειας αλλα το κοστος αποκτησης ειναι πολυ πιο φθηνοτερο.εχει κανει κανεις αγορες απο εκει;τι γνωμη εχετε;
δλδ εγώ που θέλω 100 γρ πρωτεινης πόσες μπριζόλες να φάω αρχηγέ σε μια μέρα;Να σε ρωτησω εγω κάτι αλλο; γιατι δεν πετάς αυτα τα συμπληρώματα και να παιρνεις την πρωτεϊνη απο το φαγητο σου;
Βγηκε καινουριο φαρμακο για αδυνατισμα
^^πήγαινε σε ενα stud να τα αξιοποιησεις, παρε και μια ινσουλινη απο ενα εφημερευον φαρμακείο
^^^ ελα πες την αλήθεια πες τη σκονιτσα νιώθεις γυμναατηριακο τουμπανο
100γρ πρωτεινης ειναι περιπου 400γρ κρεας, μια σταβλισια σπαλομπριζολα δλδ
Αν ελεγες 300-400γρ πρωτεινης ναι τοτε θα ηταν δύσκολο
Αλλα κ παλι αν ηθελες τοσα σημαίνει οτι θα ησουν 120+ κιλα και δε θα πιστευες στα παραμυθακια με τις σοκολατιτσες
μαγκες μια ερωτηση.. δυο βασικα.. ποσο εφικτο ειναι το bodybuilding αν ξεκινησει κανεις στα 35 του και τι γνωριζετε για την human growth hormone? συμφωνα με αυτα που διαβαζω μειωνεται σταδιακα απο τα 20 και μετα, αξιζει κανεις να παρει συμπληρωματα/ ενεσεις? Εχει κανεις δοκιμασει? Και αν ναι υπαρχει νομιμη πηγη για ενεσεις?
ρωταω γιατι διαβαζοντας φαινεται οτι η hgh ειναι το "ελιξιριο" της νεοτητας
Είναι πολύ ακριβή η αυξητική τύπε. Μία χαρά μπορείς να αρχίσεις στα 35 και να γίνεις και επίπεδο επαγγελματία μπόντυμπίλντερ αν μπεις στο φάρμακο. Τα πάντα είναι το φάρμακο, όλα τα άλλα έπονται.