Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς παιδιά.Όταν ήμουν στον όγκο τα μέγιστα κιλά που έφτασα ήταν τα 86 και έχω ύψος 1.80.Άρχισα να "θολώνω" και δεν γούσταρα καθόλου.Τώρα είμαι 81 και δείχνω πολύ καλύτερα από ότι μου λένε.Στα κιλά που σηκώνω δεν έχω πέσει πολύ.12άρες επαναλήψεις κάνω με ένα λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.Τώρα κάνω και αερόβια μια φορά την εβδομάδα και ψήνομαι να γραφτώ και κολυμβητήριο να πηγαίνω και εκεί μια φορά.Ποστάρω και μια ενδεικτική διατροφή που ακολουθώ.Φυσικά όχι τα ίδια φαγητά κάθε μέρα:
Πρόγραμμα

Πρωινό

4 ασπράδια
Βρώμη με γάλα
Μπανάνα
Πρωτείνη με γάλα
και 4 ασπραδια και διαλιμα προτεινισ??γιατι τοσο πολι ρε παιδακι μου?ανουσιο!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει αν ειναι μισο σκουπ πρωτεινης παει κ ερχεται... αλλα αν ειναι 30gr + 4ασπραδια βγαινει καμια 40ρια gr οποτε οντως πολυ (α και με το γαλα αλλα 10-15gr...  :S )

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
ενταξει αν ειναι μισο σκουπ πρωτεινης παει κ ερχεται... αλλα αν ειναι [glow=red,2,300]30gr + 4ασπραδια βγαινει καμια 40ρια [/glow]gr οποτε οντως πολυ (α και με το γαλα αλλα 10-15gr...  :S )
4 ασπραδια=10 γρ πρωτεινη?  :huh:

Επισκέπτης
το καθε ασπραδι εχει 5 γραμαρια προτεινισ χιστες μου!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς παιδιά.Όταν ήμουν στον όγκο τα μέγιστα κιλά που έφτασα ήταν τα 86 και έχω ύψος 1.80.Άρχισα να "θολώνω" και δεν γούσταρα καθόλου.Τώρα είμαι 81 και δείχνω πολύ καλύτερα από ότι μου λένε.Στα κιλά που σηκώνω δεν έχω πέσει πολύ.12άρες επαναλήψεις κάνω με ένα λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.Τώρα κάνω και αερόβια μια φορά την εβδομάδα και ψήνομαι να γραφτώ και κολυμβητήριο να πηγαίνω και εκεί μια φορά.Ποστάρω και μια ενδεικτική διατροφή που ακολουθώ.Φυσικά όχι τα ίδια φαγητά κάθε μέρα:
Πρόγραμμα

Πρωινό

4 ασπράδια
Βρώμη με γάλα
Μπανάνα
Πρωτείνη με γάλα

Δεκατιανό

Ψωμί σίκαλης με cottage.

Μεσημεριανό

Βραστή πατάτα
Μπριζόλα
Μπρόκολο

Απογευματινό

Γάλα με δημητριακά
Αμύγδαλα

Βραδινό

Καφέ ρύζι
Κοτόπουλο
Σαλάτα

Πριν τον ύπνο

Πρωτείνη με νερό

Έτσι οπως το έχω γράψει είναι λίγο μαλακία αλλά ελπίζω να δείξετε κατανόηση.
ορεο πορνοπρογραμα σε γενικεσ γραμεσ παντα.... ;) ;)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
4ασπραδια=16γραμμαρια, αλλα η Whey, στο scoop των 30 εχει 23-24gr πρωτεινης...
ναι αλλα το αυγουλακι ειναι ,φυσικο ,πιο οικονομικο και γινεται πιο ευκολα η προσληψη της πρωτεινης,το μονο κακο ,οτι το αηδιαζεις  σιγα σιγα.

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην τον τρελαινετε.... 

φιλε το πρωινο σου ειναι μια χαρα...

θα μπορουσε να ειναι... 4 ασπραδια,  βρωμη, 1 σκουπ πρωτεινης μια μπανανα και ενα γιαουτρακι χαμηλο σε λιπαρα...

το δικο πρωινο ετσι ειναι...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μην τον τρελαινετε.... 

φιλε το πρωινο σου ειναι μια χαρα...

θα μπορουσε να ειναι... 4 ασπραδια,  βρωμη, 1 σκουπ πρωτεινης μια μπανανα και ενα γιαουτρακι χαμηλο σε λιπαρα...

το δικο πρωινο ετσι ειναι...

γιατι να παρεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πρωτεινη? 16γρ+24γρ+16γρ(απο 200γρ γιαουρτι)  :o

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιμασαι 8 ωρες το λιγοτερο.... οσο κοιμασαι η πρωτεινη που εχεις πιει πριν πεσεις για υπνο απορροφαται...

πινεις το ροφημα σου.. πρωτεινη με βρωμη.. και μετα μια μπανανα..... περναει κανα μισαωρακι και κατι.. και τσακωνεις αυγα και γιαουρτι....  ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοιμασαι 8 ωρες το λιγοτερο.... οσο κοιμασαι η πρωτεινη που εχεις πιει πριν πεσεις για υπνο απορροφαται...

πινεις το ροφημα σου.. πρωτεινη με βρωμη.. και μετα μια μπανανα..... περναει κανα μισαωρακι και κατι.. και τσακωνεις αυγα και γιαουρτι....  ;)

ετσι ναι, απλα οχι στα καπακια ολα μαζι  :)
καλο ειναι επισης πριν κοιμηθουμε να πινουμε γαλα, η να τρωμε κανα κοτατζ η γιαουρτι, που απορροφώνται αργά, και ετσι "θρεφονται" οι μυς και κατα την διαρκεια του υπνου, χωρις να καταβολιζονται  :sunglasses:

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιαουρτακι με μια χουφτα καρυδια...

και πρωτεινη καζεινης... απορροφαται σχετικα αργα..

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και την κοτα μαζι... 200 γραμμαρια πρωτεινη στα καπακια!χααχ

Stories

Νέο!

Stories