You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Κυριακάτικα κάνεις γυμναστική;Ο κωλόκαιρος γαμιετε
Συμπασχω ολους τους τραυματισμενους αθριτικά η μυικα: σε μεση ωμους γονατα κτλ....
Η χονδροπάθεια σημερα μεχει διαλύσει γμτ αεροβιο με το ζορι εκανα :S :S
Πότε ξεκουράζεσαι;
Επισκέπτης
Παιδιά τώρα που αποφάσισα να κάνω γράμμωση, πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να αυξήσω τις μέρες εκγύμνασης από 4 σε 5 ή και παραπάνω?
αεροβια αυξησε απλως κι το βραδυ λιγοτερους carb κ εισαι οκκ
δεν υπαρχει λογος να κανεις παραπανω βαρη
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αεροβια αυξησε απλως κι το βραδυ λιγοτερους carb κ εισαι οκκ
δεν υπαρχει λογος να κανεις παραπανω βαρη
Έλα ρε Whitey παιχταρά.Δεν είχες στείλει κανά μνμ ρε φίλε .Αερόβια έχω αυξήσει και θέλω και να μειώσω και το διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.
Lion φίλε από όγκο είμαι ευχαριστημένος και εκτός αυτού αποφάσισα ότι δεν μου πηγαίνει και τόσο στο σώμα μου.Για αυτό θέλω να γραμμώσω όσο περισσότερο γίνεται και από Σεπτέμβρη ξαναβλέπω για όγκο.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σαββατο θα παω η Κυριακη ανάλογα και Τεταρτη ξεκουραση(απτα βάρη)Κυριακάτικα κάνεις γυμναστική;
Πότε ξεκουράζεσαι;
παω κανω κανα ελαφρυ γυναικείο Τεταρτες (pilates) πχ. ;) ;) ;)
που δεν διδάσκω ολη την βδομαδα...
στην γραμμωση κατεβαζε σταδιακα ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ τις θερμιδες (κυριως κοβοντας υδατανθρακα και αυξανοντας καλα λιπαρα) και ανεβαζε πρωτεινη περιπου στο 2 x το βαρος σου
να αυξησει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του?αφου ηδη μιας και ειναι στον ογκο επρεπε να παιρνει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του...
οχι 140 κιλα πρωτεινη αν ειναι 70 ετσι.. χαχαχα 140 γραμμαρια...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε δικε μου τι δουλεια εχεις εσυ εδω? :Sνα αυξησει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του?αφου ηδη μιας και ειναι στον ογκο επρεπε να παιρνει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του...
ρε δικε μου τι δουλεια εχεις εσυ εδω? :S
αχχαχα λιανισε το....
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το αεροβιο σου να αυξησειςΠαιδιά τώρα που αποφάσισα να κάνω γράμμωση, πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να αυξήσω τις μέρες εκγύμνασης από 4 σε 5 ή και παραπάνω?
και να μειωσεις τους γρηγορους υδατανθρακες(μονο μετα την προπονηση απαραίτητα)
και τα τρανς λιπαρα...
Απλα το θεμα ειναι για ποσο καιρο θα το διατηρήσεις γιατι ειναι πολυ νωρις για γράμμωση
γνωμη μου καλύτερα για σενα να κανεις υπομονη και λιγο καιρο ακόμα συντήρηση του ογκου.
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ε τι κανεις εδω με τα φλωρια?αχχαχα λιανισε το....
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βρε λες???/
συμφωνω..... αν ξεκινησεις απο τωρα γραμμωση θα πεθανεις στην πεινα μεχρι το καλοκαιρι... δε χρειαζεται απο τοσο νωρις...
οπως τα ειπα η κουαρντιν ολα τα υπολοιπα....
οσο προσεχες τη διατροφη σου σε ογκο... τωρα να την προσεχεις δυο φορες... στον ογκο ενα ελαφρυ σαβοθριασμα επιτρεπετε... στη γραμμωση.... οχι....
υπολογιζε οτι θα χασεις και λιπος και μυικο ιστο... κοινως.. θα πεσεις σε κιλα... μεινει ογκο ακομη...
οπως τα ειπα η κουαρντιν ολα τα υπολοιπα....
οσο προσεχες τη διατροφη σου σε ογκο... τωρα να την προσεχεις δυο φορες... στον ογκο ενα ελαφρυ σαβοθριασμα επιτρεπετε... στη γραμμωση.... οχι....
υπολογιζε οτι θα χασεις και λιπος και μυικο ιστο... κοινως.. θα πεσεις σε κιλα... μεινει ογκο ακομη...
ε τι κανεις εδω με τα φλωρια?
αχχαχα μην ανησυχεις... το παιζω λιγο gym fever.... απο αλλου τα κοπιαρω... ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τραβέλια λιπαρά;
Πάει, χάλασε ο κόσμος ...
ανωμαλα τελειως... εμεις προτιμουμε τα ευνουχισμενα λιπαρα.... αρχιδι.... εεε καρυδια λαδακια κρεμουλες... ;)
να αυξησει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του?αφου ηδη μιας και ειναι στον ογκο επρεπε να παιρνει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του...
1. ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ(και εγω στη θεση του αν παρεμενα αδυνατος δεν θα αρχιζα γραμμωση βεβαια)
2. Στον ογκο δεν χρειαζεσαι πολλη πρωτεινη καθως τρως υπερθερμιδικα και δεν καταβολιζονται μυς, αντιθετα και με 1.3-1.5gr x το βαρος σου εχεις μυικη αναπτυξη
3. Eννοω η ποσοτητα η συνολικη να ειναι 2 φορες το βαρος του
ναι καταλαβα τι λεει..
και σου λεω.. πως εφοσον βρισκεται στον ογκο...... ηδη η ληψη πρετεινης βρισκεται στο διπλασιο του βαρους του...
αν ειναι ο φιλος 70 κιλα δλδ τωρα στον ογκο... καθημερινα πρεπει να λαμβανει 140 γραμμαρια πρωτεινης...
οταν λεω πρωτεινης... μιλαω μαζι με το φαι.... οχι 140 γραμμαρια whey....
σκονη 25γρ το πρωι 25 πριν την προπονηση καμια 50αρα μετα το περας της προπονησης και 25 πριν πεσει για υπνο... ειναι καλα... για ογκο...
και σου λεω.. πως εφοσον βρισκεται στον ογκο...... ηδη η ληψη πρετεινης βρισκεται στο διπλασιο του βαρους του...
αν ειναι ο φιλος 70 κιλα δλδ τωρα στον ογκο... καθημερινα πρεπει να λαμβανει 140 γραμμαρια πρωτεινης...
οταν λεω πρωτεινης... μιλαω μαζι με το φαι.... οχι 140 γραμμαρια whey....
σκονη 25γρ το πρωι 25 πριν την προπονηση καμια 50αρα μετα το περας της προπονησης και 25 πριν πεσει για υπνο... ειναι καλα... για ογκο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις