Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ο κωλόκαιρος γαμιετε :rockon:
Συμπασχω ολους τους τραυματισμενους αθριτικά η μυικα: σε μεση ωμους γονατα κτλ....
Η χονδροπάθεια σημερα μεχει διαλύσει γμτ αεροβιο με το ζορι εκανα :S :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο κωλόκαιρος γαμιετε :rockon:
Συμπασχω ολους τους τραυματισμενους αθριτικά η μυικα: σε μεση ωμους γονατα κτλ....
Η χονδροπάθεια σημερα μεχει διαλύσει γμτ αεροβιο με το ζορι εκανα :S :S
Κυριακάτικα κάνεις γυμναστική;
Πότε ξεκουράζεσαι;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παιδιά τώρα που αποφάσισα να κάνω γράμμωση, πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να αυξήσω τις μέρες εκγύμνασης από 4 σε 5 ή και παραπάνω?

Επισκέπτης
Παιδιά τώρα που αποφάσισα να κάνω γράμμωση, πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να αυξήσω τις μέρες εκγύμνασης από 4 σε 5 ή και παραπάνω?

αεροβια αυξησε απλως κι το βραδυ λιγοτερους carb κ εισαι οκκ
δεν υπαρχει λογος να κανεις παραπανω βαρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν είναι λίγο νωρίς για γράμμωση;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
αεροβια αυξησε απλως κι το βραδυ λιγοτερους carb κ εισαι οκκ
δεν υπαρχει λογος να κανεις παραπανω βαρη

Έλα ρε Whitey παιχταρά.Δεν είχες στείλει κανά μνμ ρε φίλε :(.Αερόβια έχω αυξήσει και θέλω και να μειώσω και το διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.

Lion φίλε από όγκο είμαι ευχαριστημένος και εκτός αυτού αποφάσισα ότι δεν μου πηγαίνει και τόσο στο σώμα μου.Για αυτό θέλω να γραμμώσω όσο περισσότερο γίνεται και από Σεπτέμβρη ξαναβλέπω για όγκο.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην γραμμωση κατεβαζε σταδιακα ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ τις θερμιδες (κυριως κοβοντας υδατανθρακα και αυξανοντας καλα λιπαρα) και ανεβαζε πρωτεινη περιπου στο 2 x το βαρος σου

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Κυριακάτικα κάνεις γυμναστική;
Πότε ξεκουράζεσαι;
Σαββατο θα παω η Κυριακη ανάλογα και Τεταρτη ξεκουραση(απτα βάρη)
παω κανω κανα ελαφρυ γυναικείο Τεταρτες (pilates) πχ.  ;) ;) ;)
που δεν διδάσκω ολη την βδομαδα...

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στην γραμμωση κατεβαζε σταδιακα ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ τις θερμιδες (κυριως κοβοντας υδατανθρακα και αυξανοντας καλα λιπαρα) και ανεβαζε πρωτεινη περιπου στο 2 x το βαρος σου

να αυξησει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του?αφου ηδη μιας και ειναι στον ογκο επρεπε να παιρνει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του...

οχι 140 κιλα πρωτεινη αν ειναι 70 ετσι.. χαχαχα 140 γραμμαρια...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
να αυξησει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του?αφου ηδη μιας και ειναι στον ογκο επρεπε να παιρνει πρωτεινη δυο φορες το βαρος του...

ρε δικε μου τι δουλεια εχεις εσυ εδω? :S

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Το αεροβιο σου να αυξησεις
και να μειωσεις τους γρηγορους υδατανθρακες(μονο μετα την προπονηση απαραίτητα)
και τα τρανς λιπαρα...
Απλα το θεμα ειναι για ποσο καιρο θα το διατηρήσεις γιατι ειναι πολυ νωρις για γράμμωση
γνωμη μου καλύτερα για σενα να κανεις υπομονη και λιγο καιρο ακόμα συντήρηση του ογκου.

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω..... αν ξεκινησεις απο τωρα γραμμωση θα πεθανεις στην πεινα μεχρι το καλοκαιρι... δε χρειαζεται απο τοσο νωρις...

οπως τα ειπα η κουαρντιν ολα τα υπολοιπα....

οσο προσεχες τη διατροφη σου σε ογκο... τωρα να την προσεχεις δυο φορες... στον ογκο ενα ελαφρυ σαβοθριασμα επιτρεπετε... στη γραμμωση.... οχι....

υπολογιζε οτι θα χασεις και λιπος και μυικο ιστο... κοινως.. θα πεσεις σε κιλα...  μεινει ογκο ακομη...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

1. ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ(και εγω στη θεση του αν παρεμενα αδυνατος δεν θα αρχιζα γραμμωση βεβαια)
2. Στον ογκο δεν χρειαζεσαι πολλη πρωτεινη καθως τρως υπερθερμιδικα και δεν καταβολιζονται μυς, αντιθετα και με 1.3-1.5gr x το βαρος σου εχεις μυικη αναπτυξη
3. Eννοω η ποσοτητα η συνολικη να ειναι 2 φορες το βαρος του

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι καταλαβα τι λεει..

και σου λεω.. πως εφοσον βρισκεται στον ογκο...... ηδη η ληψη πρετεινης βρισκεται στο διπλασιο του βαρους του...

αν ειναι ο φιλος 70 κιλα δλδ τωρα στον ογκο... καθημερινα πρεπει να λαμβανει 140 γραμμαρια πρωτεινης...

οταν λεω πρωτεινης... μιλαω μαζι με το φαι.... οχι 140 γραμμαρια  whey....

σκονη 25γρ το πρωι 25 πριν την προπονηση καμια 50αρα μετα το περας της προπονησης και 25 πριν πεσει για υπνο... ειναι καλα...  για ογκο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom