dimitriscock
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πρεπει να ειναι καποιος βλακας για να παιρνει αναβολικα χωρις να ειναι επαγγελματιας αθλητης
σε έναν χρονο
ναι σε τρεις μήνες θα γίνει βασσαλος με sixpackΣιγα μην θελει και καμια δεκαετια
αν ειδικα οπως εγραψε και ο παραπανω δεν εχει ξαναγυμναστει τα αποτελεσματα θα ειναι ποιο γρηγορα και ποιο εμφανη σε σχεση με το πως ηταν πριν
σε 2-3 μηνες θα εχει ηδη μια διαφοραω
ανάλογα τι εννοείς γραμμωση. Μια αύξηση των μυών και να νιώθεις καλύτερα θα τη δεις στο δίμηνο να φανούν κοιλιακοι θα αργησεις θέλει το χρόνο τουΞεκινησα γυμναστηριο πριν εναμηση μηνα.υψος 175 και72 κιλα.δεν εχω ξαναγυμναστει.ξεκινησα συνειδητοποιημενα και σε καμια περιπτωση με σκοπο να τα παρατησω.παραλληλα προσπαθω και εχω αλλαξει την διατροφη μου...βρωμη αυγα κοτοπουλο κτλ...το προγραμμα που μου βγαλανε ειναι αρχικα για διμηνο με στοχο την γραμμωση.δεν θελω να παρω πρωτεινη συμπληρωμα.το σωμα μου ειναι απολυτως νορμαλ.σε ποσο καιρο πιστευετεοτι θα αρχισω να βλεπω τα πρωτα αποτελεσματα γραμμωσης...???? σε ποσο καιροτο σωμα θα φαινεται γυμνασμενο?
καλησπερα παιδια ,
ειμαι νεος στον χωρο του γυμναστηριου.
Ειμαι 1,61 και 93 κιλα και ξεκινησα προχθες γυμναστηριο cross-training πιλατες για να αποκτησω 6-pack τωρα για το καλοκαιρι.
οποιαδηποτε συμβουλη θα ητανε χρησιμη.
ευχαριστω
αγόρασε adobe photoshop proκαλησπερα παιδια ,
Ειμαι 1,61 και 93 κιλα και ξεκινησα προχθες γυμναστηριο cross-training πιλατες για να αποκτησω 6-pack τωρα για το καλοκαιρι.
ευχαριστω
καλησπερα παιδια ,
ευχαριστω
Δεν χρειάζεσαι gym τύπε, έτοιμος είσαι για παραλία.
Άσε μόνο μουστάκι να κάνεις την φώκια!
Ξεκινησα γυμναστηριο πριν εναμηση μηνα.υψος 175 και72 κιλα.δεν εχω ξαναγυμναστει.ξεκινησα συνειδητοποιημενα και σε καμια περιπτωση με σκοπο να τα παρατησω.παραλληλα προσπαθω και εχω αλλαξει την διατροφη μου...βρωμη αυγα κοτοπουλο κτλ...το προγραμμα που μου βγαλανε ειναι αρχικα για διμηνο με στοχο την γραμμωση.δεν θελω να παρω πρωτεινη συμπληρωμα.το σωμα μου ειναι απολυτως νορμαλ.σε ποσο καιρο πιστευετεοτι θα αρχισω να βλεπω τα πρωτα αποτελεσματα γραμμωσης...???? σε ποσο καιροτο σωμα θα φαινεται γυμνασμενο?
προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω με τον εαυτο μου
αυτον τον στοχο εχω βαλει για αυτο το καλοκαιρι
τι διατροφη πρεπει να ακολουθησω ?
μεχρι στιγμης ειμαι μονο με πιτσες burger και σουβλακια και μου εκατσε και λιγο βαρυ το κοκορετσι
τύπε μία χαρά είναι το διατροφικό σου πρόγραμμα απλά βάλε και δύο ζαμπονοτυροπιτες στο πρωινό και για σνακ δύο σοκολατινεςπροσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω με τον εαυτο μου
αυτον τον στοχο εχω βαλει για αυτο το καλοκαιρι
τι διατροφη πρεπει να ακολουθησω ?
μεχρι στιγμης ειμαι μονο με πιτσες burger και σουβλακια και μου εκατσε και λιγο βαρυ το κοκορετσι