karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
δεν κανει ποδια το αγορι νομιζω
Ειναι φυσιολογικα φουσκωμενοι οπως ηταν ο μανατζερ ραγκμπι
http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2017/02/sfxrghndrfhgn.png[/img[/URL]]
[/quote]
τωρα πως ξεφουσκωσε κ εγινε κουραδα?
Το σωστό είναι κάποιος να μην παίρνει τίποτα .
Ειδικά πριν τα 40 είναι έγκλημα .
Όποιος παραμυθιαζεται με υα σώματα που βλέπει πρέπει να γίνει αντικοινωνικός, να δουλέψει σκληρά και μετά από κάποια χρόνια να φτάσει στο Τρεν, Μεντ, Αναντρολ κλπ με ένα σωρό προφυλάξεις και αμφίβολο αν θα επανέλθει και τι άλλο μπορεί να πάθει
αυτές με τις σιλικόνες και τα μπότοξ ;Θα προτιμουσα τη γνωμη καποιου που του αρεσουν οι γυναικες χωρις παρεξηγηση.
τωρα πως ξεφουσκωσε κ εγινε κουραδα?
mensch dopa.....haste denn gar keine ahnung ?
αν σταματησεις το φαρμακο......τσουφ!!! εξαφανιζεται οτι "εχτισες"....
bonus/κερασακι: δεν εξαφανιζονται μονο οι μυες του σωματος, αλλα και τα @@..... ;) ;)
και είναι σαν κουράδια φίλε . Θέλει δουλειά πολύ, φαί και φάρμακο να φτιαχτείς και να το έχεις βέβαια .Ολοι οι πιτσιρικαδες στο γυναστηριο μου ειναι τουμπανιασμενοι μεχρι αηδιας. Σαν επιδημια ειναι
ti σημαινουν τα γερμανικα που μ εγραψες
και είναι σαν κουράδια φίλε . Θέλει δουλειά πολύ, φαί και φάρμακο να φτιαχτείς και να το έχεις βέβαια .
μασαζονομαχε παγκο ποσα κανεις
θέλεις πολύ δουλειά, από τα 160 και πάνω αρχίζει να δένει το σώμα .Αυτή τη περιοδο κάνω μέχρι 80κιλά.
Η μπάρα είναι 20 οποτε βάζω 3 δισκους των 10 από τη μια και αλλους τοσους από την άλλη.
Υπάρχουν και άλλες τεχνικές όμως να κάνεις δουλειά με λιγα κιλά. Μπορεις να κάνεις δουλειά και με 60 κιλά. Αλλα στο καπάκι βγάζεις τα 20 και κάνεις δισέτ. Και αμα αντέχεις και παραπάνω στο καπάκι βαράς και 10 κάμψεις.
Και αν μπορέσεις να τις βγάλεις σφυρα μου
θέλεις πολύ δουλειά, από τα 160 και πάνω αρχίζει να δένει το σώμα .
σε έναν χρονοΞεκινησα γυμναστηριο πριν εναμηση μηνα.υψος 175 και72 κιλα.δεν εχω ξαναγυμναστει.ξεκινησα συνειδητοποιημενα και σε καμια περιπτωση με σκοπο να τα παρατησω.παραλληλα προσπαθω και εχω αλλαξει την διατροφη μου...βρωμη αυγα κοτοπουλο κτλ...το προγραμμα που μου βγαλανε ειναι αρχικα για διμηνο με στοχο την γραμμωση.δεν θελω να παρω πρωτεινη συμπληρωμα.το σωμα μου ειναι απολυτως νορμαλ.σε ποσο καιρο πιστευετεοτι θα αρχισω να βλεπω τα πρωτα αποτελεσματα γραμμωσης...???? σε ποσο καιροτο σωμα θα φαινεται γυμνασμενο?
Ξεκινησα γυμναστηριο πριν εναμηση μηνα.υψος 175 και72 κιλα.δεν εχω ξαναγυμναστει.ξεκινησα συνειδητοποιημενα και σε καμια περιπτωση με σκοπο να τα παρατησω.παραλληλα προσπαθω και εχω αλλαξει την διατροφη μου...βρωμη αυγα κοτοπουλο κτλ...το προγραμμα που μου βγαλανε ειναι αρχικα για διμηνο με στοχο την γραμμωση.δεν θελω να παρω πρωτεινη συμπληρωμα.το σωμα μου ειναι απολυτως νορμαλ.σε ποσο καιρο πιστευετεοτι θα αρχισω να βλεπω τα πρωτα αποτελεσματα γραμμωσης...???? σε ποσο καιροτο σωμα θα φαινεται γυμνασμενο?