Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας τότε... Στο καυτατζόγλειο πως θα με γνωρίσεις ??? Αφού όλοι με κράνοι θα είμαστε :2funny: :2funny:
μου εχει δωσει φωτο & το πληρες βιογραφικο σου ο μεγιστος ντετεκτιβ παπαριωνας ρε..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μου εχει δωσει φωτο & το πληρες βιογραφικο σου ο μεγιστος ντετεκτιβ παπαριωνας ρε..
Ποιός από όλους γιατί έχω μπερδευτεί με τόσους παπαρίωνες που δημιούργησε... Τελικά είναι σαν την αμοιβάδα :grin: :grin: :grin: Διχοτόμηση... :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
galb ασε τις κρεατινες.μην παιρνεις τετοιες μαλακιες.αν θελεις ογκο πλακωσου στα βαρη,καλος υπνος και σωστη διατροφη.τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα και ο καρκινος θεριζει απο τυχη ειμαστε ακομα ζωντανοι.δε χρειαζεται να προκαλουμε τη τυχη μας.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
+1

Δεν πήρα ποτέ. Και δεν σκοπεύω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
γεια σου φιλε alfa.μολις γυρισα απτο γυμναστηριο.αστα εχω παθει ενα τραβηγμα στο τετρακεφαλο απτο μπασκετ και δε μπορω να κανω ποδια καθολου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γεια σου φιλε alfa.μολις γυρισα απτο γυμναστηριο.αστα εχω παθει ενα τραβηγμα στο τετρακεφαλο απτο μπασκετ και δε μπορω να κανω ποδια καθολου.
Να φωνάξεις την Ντιάνα να σου κάνει μασάζ... :boobies:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36

Περαστικά φίλε! Ο τετρακέφαλος δεν είναι τόσο προβληματικός όσο ο δικέφαλος του μηρού. Αλλά θέλει προσοχή βέβαια.  :)

Εγώ είχα πόδια + δικέφαλους (χεριών) σήμερα. ;)

Η Ντιάνα σίγουρα θα βοηθήσει.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Ακόμα και όταν είσαι 100% καλά.  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Έχει πάρει κανείς κρεατίνη ??????????? Σε τι σε βοηθάει ??? Όποιος ξέρει ας γράψει τίποτα :rockon:

Οπτικά: Κάνει κατακράτηση υγρών από τους μυς με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο πρισμένος
Ουσιαστικά: Αυξάνει την αντοχή σου γιατί οι περισσότερες έχουν και συμπληρώματα βιταμινών, καθώς επίσης βοηθά να ανέβεις κιλά σε περιόδους προπόνησης όγκου

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οπτικά: Κάνει κατακράτηση υγρών από τους μυς με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο πρισμένος
Ουσιαστικά: Αυξάνει την αντοχή σου γιατί οι περισσότερες έχουν και συμπληρώματα βιταμινών, καθώς επίσης βοηθά να ανέβεις κιλά σε περιόδους προπόνησης όγκου
an θυμαμαι καλα επεμβαινει στο κυταρο και του προκαλει διαστολη ,ανεβαινεις πολυ στα κιλα ομως.
ειχα παρει πολλες φορες παλαιοτερα καλης ποιοτητας και παντα μονουδρικη(ποτε φωσφορικη)
εκτος απο τους κινδυνους που κατα πολλους ειδικους ειναι ανυπαρκτοι(υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν κρεατινη για δεκα Η εικοσιχρονια)  και το πιστευω μιας και οι ελληνες γιατροι ειναι τελειως ασχετοι με το θεμα συμπληρωματα και απλως τρομαζουν τα παιδια το βασικο θεμα ειναι οτι ολο αυτο που σου δινει αφενος το χανεις και με χειροτερα αποτελεσματα αν παραμεινεις με λαθος δοση για καιρο και αφ ετερου το χανεις ετσι κι αλλιως μολις σταματησεις.
καθε φορα που ξαναμπαινεις δε εχεις μικροτερα αποτελεσματα απο την προηγουμενη(προσωπικη μου καθαρα αποψη)
τωρα πια εχω καταληξει ,μεγαλωσα κι ολας εχω σακατεψει μεση ,ωμους ,αυχενα,γονατο απο τα βαρη.
3 φορες την εβδομαδα που σηκωνω κιλα τρωω πολλα ασπραδια

Επισκέπτης
an θυμαμαι καλα επεμβαινει στο κυταρο και του προκαλει διαστολη ,ανεβαινεις πολυ στα κιλα ομως.
ειχα παρει πολλες φορες παλαιοτερα καλης ποιοτητας και παντα μονουδρικη(ποτε φωσφορικη)
εκτος απο τους κινδυνους που κατα πολλους ειδικους ειναι ανυπαρκτοι(υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν κρεατινη για δεκα Η εικοσιχρονια)  και το πιστευω μιας και οι ελληνες γιατροι ειναι τελειως ασχετοι με το θεμα συμπληρωματα και απλως τρομαζουν τα παιδια το βασικο θεμα ειναι οτι ολο αυτο που σου δινει αφενος το χανεις και με χειροτερα αποτελεσματα αν παραμεινεις με λαθος δοση για καιρο και αφ ετερου το χανεις ετσι κι αλλιως μολις σταματησεις.
καθε φορα που ξαναμπαινεις δε εχεις μικροτερα αποτελεσματα απο την προηγουμενη(προσωπικη μου καθαρα αποψη)
τωρα πια εχω καταληξει ,μεγαλωσα κι ολας εχω σακατεψει μεση ,ωμους ,αυχενα,γονατο απο τα βαρη.
3 φορες την εβδομαδα που σηκωνω κιλα τρωω πολλα ασπραδια

Η κρεατίνη είναι καλό να την παίρνει κανείς μια φορά το χρόνο κυρίως χειμώνα για να ανεβάσει κιλά στην περίοδο όγκο. Ακόμα καλύτερος είναι και ο συνδυασμός κρεατίνη δεξτρόζης που εκεί τα παοτελέσματα είναι θεαματικότερα. Υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα και όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, πολύ μπερδεύουν τα αναβολικά με τα συμπληρώματα -δικό τους το πρόβλημα. Το καλύτερο φίλε που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι που τρως ασπράδια - δεν υπάρχει καλύτερη, καθαρότερη τροφή πρωτείνης και δίνοντας ποιοτικά κιλά. Δυστυχώς στην ελλάδα δεν έχω βρει σκέτα ασπράδια όπως πουλάνε στο εξωτερικό, εγώ τα βράζω και μετά απομονόνω τα απράδια.
Σημείωση: σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα έξι ασπράδια ημερησίως ούτε και να τρώμε λιγότερα.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πολύ χοντρικά, γρήγορα και απλά : η κρεατίνη, παράγεται και από τον  ίδιο τον οργανισμό και συγκεκριμένα στους όρχεις. Ο οργανισμός όταν έχει υψηλότερες τιμές κρεατίνης, δεν μπορεί να ανιχνεύσει αν αυτή είναι σκεύασμα ή έχει παραχθεί από τον ίδιο. Εφοσον φτάνει, δεν παράγει άλλη, ο οργανισμός τεμπελιάζει. Τελικό αποτέλεσμα η συρρίκνωση των ορχικών σωληναρίων, που είναι μη αντιστρεπτό. Σκεφτείτε το ανάλογο με τον θυροειδή τη θυροξίνη και τη δίαιτα. Γι αυτό το λόγο λένε να λαμβάνεται κατά περιόδους.

Καλόν όΝγκο σας εύχομαι.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ελεος , ρε παιδια . Τι αλλο θα διαβασουμε ακομα ?  :headbang:

Οχι αλλο καρβουνο .

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
544
Πόντοι
6.045
παιδια μια ερωτηση. πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο. πριν φυγω παιρνω μια 30αρα πρωτεινη και μια κρεατινη. Και γυρνοντας ξανα το ιδιο. αν καποιος ξερει απο αυτα ας μου πει την καταλληλη δοσολογια. η πρωτεινη ειναι απο την performance turbo mass gainer,  και η κρεατινη (συμπλεγμα) ειναι απο την n.o.-xplode

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

To ΝΟ-XPLODE ειναι φορμουλα για ΠΡΙΝ την προπονηση . Απο την πειρα μου , και κατα την ταπεινη μου αποψη , τετοιου ειδους συμπληρωματα για να σου δωσουν το μεγιστο αποτελεσμα ειναι καλυτερα να τα παιρνεις καθε μερα , ειτε εχεις προπονηση ειτε οχι , παρα να τα παιρνεις μονο οταν πας γυμναστηριο .

Πρωτεινη χρειαζεσαι 1 - 1.5 γραμμαριο ανα κιλο σωματικου βαρους . Αυτη μπορει να προερχεται ειτε απο φαι ειτε απο συμπληρωμα .

Εστω οτι πας γυμναστηριο απογευμα . Τρως κατα τις 2:00 . Μια μεζουρα ΝΟ-XPLODE κατα τις 5:00 . Γυμναστηριο κατα τις 6:00 . Μια ή δυο μεζουρες πρωτεινη μολις τελειωσεις . Ενα ακομα γευμα μια ωρα μετα . Αυτα στο περιπου και για παραδειγμα .

Τα mass gainers δεν τα εκτιμω σαν συμπληρωματα . Προτιμω "καθαρες" πρωτεινες .
Επισης πολλοι συμφωνουν ( αναμεσα τους και εγω ) οτι υπαρχουν ποοοοοοοολυ καλυτερες μαρκες απο την performance . 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες μην παιζετε με τον οργανισμο σας λαμβανοντας εχτρα πρωτεινη απο συμπληρωματα διατροφης....μην ξεχνατε οτι ενα μεγαλο ποσοστο των δυσλειτουργιων του οργανισμου μας προερχεται απο την υπερπρωτειναιμια και την υπερινσουλιναιμια....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ρισκαρετε μελλοντικα την υγεια σας για να αποκτησετε κατι τοσο εφημερο και ασκοπο...τον μυικο ογκο!αληθεια τί νιωθετε οτι σας προσφερει ο μυικος ογκος?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
544
Πόντοι
6.045
To ΝΟ-XPLODE ειναι φορμουλα για ΠΡΙΝ την προπονηση . Απο την πειρα μου , και κατα την ταπεινη μου αποψη , τετοιου ειδους συμπληρωματα για να σου δωσουν το μεγιστο αποτελεσμα ειναι καλυτερα να τα παιρνεις καθε μερα , ειτε εχεις προπονηση ειτε οχι , παρα να τα παιρνεις μονο οταν πας γυμναστηριο .

Πρωτεινη χρειαζεσαι 1 - 1.5 γραμμαριο ανα κιλο σωματικου βαρους . Αυτη μπορει να προερχεται ειτε απο φαι ειτε απο συμπληρωμα .

Εστω οτι πας γυμναστηριο απογευμα . Τρως κατα τις 2:00 . Μια μεζουρα ΝΟ-XPLODE κατα τις 5:00 . Γυμναστηριο κατα τις 6:00 . Μια ή δυο μεζουρες πρωτεινη μολις τελειωσεις . Ενα ακομα γευμα μια ωρα μετα . Αυτα στο περιπου και για παραδειγμα .

Τα mass gainers δεν τα εκτιμω σαν συμπληρωματα . Προτιμω "καθαρες" πρωτεινες .
Επισης πολλοι συμφωνουν ( αναμεσα τους και εγω ) οτι υπαρχουν ποοοοοοοολυ καλυτερες μαρκες απο την performance . 

φιλε cena σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες. απλως εγω δεν θελω να φουσκωσω και να γινω ντουλαπα. παιρνω την συγκεκριμενη πρωτεινη γιατι εχει κι αλλα θρεπτικα στοιχεια και δεν ειναι μονο για ογκο.  φιλε μου αυτο που θελω να πετυχω ειναι μια αυξηση βαρους 5 περιπου κιλων σε 2 μηνες. και επειδη εχω ακουσει για προβληματα που μπορει να παρουσιασει στο σικωτι η μεγαλη ποσοτητα κρεατινη, γι'αυτο και την παιρνω μονο οταν θα παω γυμναστηριο.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, κρεατίνη μόνο για προπόνηση. Extra συμπλήρωμα πρωτεΐνης χρειάζεται, γιατί όσα βάρη και να κάνεις, άμα δεν υπάρχει η ανάλογη πρωτεΐνη στον οργανισμό δε δημιουργείται μυική μάζα. Προσοχή στη υπερκατανάλωση/ποιότητα.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε cena σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες. απλως εγω δεν θελω να φουσκωσω και να γινω ντουλαπα. παιρνω την συγκεκριμενη πρωτεινη γιατι εχει κι αλλα θρεπτικα στοιχεια και δεν ειναι μονο για ογκο.  φιλε μου αυτο που θελω να πετυχω ειναι μια αυξηση βαρους 5 περιπου κιλων σε 2 μηνες. και επειδη εχω ακουσει για προβληματα που μπορει να παρουσιασει στο σικωτι η μεγαλη ποσοτητα κρεατινη, γι'αυτο και την παιρνω μονο οταν θα παω γυμναστηριο.

Καταρχην νασαι καλα .

Αν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που ακουγα  " εγω δεν θελω να φουσκωσω " δεν θα χρειαζοταν να ξαναδουλεψω . ( και εχω και καλη δουλεια ) .
Αλλα μετα αντιφασκεις . Αυξηση 5 κιλων σε 2 μηνες ειναι σημαντικη βελτιωση που αααααν το καταφερεις τοτε θα φαινεσαι "φουσκωμενος " ( χρησιμοποιω δικη σου εκφραση ) . Φυσικα θεωρω οτι τα 5 κιλα ειναι μυικη μαζα , ετσι ?

Αλλα ας ερθουμε σε επαφη με την πραγματικοτητα . 5 κιλα μυικης μαζας σε δυο μηνες ειναι ΜΗ ρεαλιστικος στοχος . Με κανα δυο φαρμακαποθηκες ισως κατι καταφερεις .

Ρεαλιστικος στοχος ειναι το 1 κιλο μυικης μαζας ανα μηνα . Μεγαλυτερος ρυθμος σημαινει και αυξηση του λιπους κατι που δεν θελει κανενας .

Παντως να σου πω οτι δεν θεωρω την ζυγαρια αξιοπιστο μετρο προοδου . Καλυτερο εργαλειο εκτιμησης της σωματικης διαπλασης ειναι ο καθρεφτης . Γιαυτο ασε την ζυγαρια και αν σε 1 μηνα φαινεσαι καλυτερα τοτε εισαι στο σωστο δρομο .

Εχεις διαβασει καποια ερευνα που να δειχνει οτι η κρεατινη ή πρωτεινη ειναι επιζημιες ? Εγω ακομα περιμενω .

Και κατι τελευταιο . Παιρνεις 30αρα πρωτεινη . Το αλλο 70% τι ειναι ? Θα σου απαντησω : απλοι υδατανθρακες και κακης ποιοτητας λιπη . Τα κιλα που παιρνεις απο "mass gainer" ειναι συνηθως λιπος . Γιαυτο και προτιμω πιο καθαρες πρωτεινες . Τα αλλα θρεπτικα στοιχεια ειναι σε επιπεδο mgr και υπαρχουν σε ολα τα συμπληρωματα .

Μεχρι να μαθουμε να διαβαζουμε και καμια ετικετα συσκευασιας ,
Μα υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η κρεατίνη είναι καλό να την παίρνει κανείς μια φορά το χρόνο κυρίως χειμώνα για να ανεβάσει κιλά στην περίοδο όγκο. Ακόμα καλύτερος είναι και ο συνδυασμός κρεατίνη δεξτρόζης που εκεί τα παοτελέσματα είναι θεαματικότερα. Υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα και όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, πολύ μπερδεύουν τα αναβολικά με τα συμπληρώματα -δικό τους το πρόβλημα. Το καλύτερο φίλε που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι που τρως ασπράδια - δεν υπάρχει καλύτερη, καθαρότερη τροφή πρωτείνης και δίνοντας ποιοτικά κιλά. Δυστυχώς στην ελλάδα δεν έχω βρει σκέτα ασπράδια όπως πουλάνε στο εξωτερικό, εγώ τα βράζω και μετά απομονόνω τα απράδια.
Σημείωση: σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα έξι ασπράδια ημερησίως ούτε και να τρώμε λιγότερα.
γιατι μονο 6? απο που βγαινει αυτο?
εγω ειμαι 105+ κιλα τρωω 10 με 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom