Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν τον δεις ποτε απο κοντα θα καταλαβεις γιατι εκρυψα το χερι του .....
φοβάμαι ότι πας να με τρομάξεις πουστρόνι μινίστρο............ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Το μόνο που με ανησυχεί είναι να δω το πουλί του........ ΘΑ με πιάσει κόμπλεξ με τέτοιο ψευδώνυμο που έχει... :boobies: :boobies: :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
φοβάμαι ότι πας να με τρομάξεις πουστρόνι μινίστρο............ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Το μόνο που με ανησυχεί είναι να δω το πουλί του........ ΘΑ με πιάσει κόμπλεξ με τέτοιο ψευδώνυμο που έχει... :boobies: :boobies: :boobies:

persona μην φοβασαι ειμαστε καλα παιδια / μας αρεσει το καλο φαϊ και το καλο μουνι / πανω απο ολα η ποιοτητα ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μαζι παμε και τους τρωμε τους πατσιαδες ρεεεεεεεεε / και μετα χαλβα ....

και κοκα κολα για ρεσιταλ ρεψιματων μετα... :2funny:
οχια εμεις βουταμε την μπριζολα σαν παπαρα μεσα στον πατσια :cheesy:
παω να δω ντοκυμαντερ στο σκαι για την σεξουαλικοτητα του προτατοβους μοσχου και να διαβασω 4τροχους..
οσο για το χερι μου απλα φοραω ενα ρολεξ και δεν θελει πιθανον ο υπουργος να το επιδεικνυει και καλα κανει :sunglasses:
*περσονα ο καλος ο DIKY ολα τα αλεθει :rockon: :rockon:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γυμναστικη + Φαγητο + Ξεκουραση = Μυικη Υπερτροφια

Μπορεις να καλυψεις τις αναγκες σου σε πρωτεινη ειτε μονο με φαγητο ( κρεας , γαλακτοκομικα , ψαρια κτλ ) ειτε μπορεις να παρεις καποιο συμπληρωμα . Στην τελικη για το σωμα σου εχει μικρη διαφορα .
Περι ΕΟΦ : στο αυτοκολητο γραφει " ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΦ ΑΠ. .... " . Οχι με ΕΓΚΡΙΣΗ , αλλα με ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ . Αποσο γνωριζω ο ΕΟΦ δεν ελεγχει τα συμπληρωματα , απλα δινει την αδεια να κυκλοφορησουν με βαση αυτα που γραφει η ετικετα . Τωρα αν μεσα στο συμπληρωμα περιεχονται αυτα που γραφει η ετικετα ή αν περιεχονται αλλα , αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο .
Γιαυτο εμπιστευομαι ΜΟΝΟ μεγαλες Αμερικανικες μαρκες , μιας και αν καναν καποια "λαδια" θα ειχε μαθευτει .
Εδω και αρκετα χρονια προτιμω την Optimum . Η γευση Banana Cream ειναι απιθανη .

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

ΥΓ :  " Μου εχουν πει οτι συνηθως οι φουσκωμενοι απο πρωτεινη οταν σταματησουν να πηγαινουν γυμναστηριο ξεφουσκωνουν πολυ ασχημα και ατσουμπαλα... "
Συμφωνω αρκει να αντικαταστησεις το πρωτεινη με αναβολικα .
ΥΓ : Προσοχη φιλε alfa . Ο τραυματισμος στον καρπο ειναι υπουλο πραμα .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
ΤΗΑΝΧ φίλε Cena.

Εννοείται πως θα ξαναμπώ μόνο όταν έχει τελείως εξαφανιστεί κάθε ίχνος πόνου στο συγκεκριμμένο σημείο. Δεν είναι να παίζεις μ' αυτό. Οι πιέσεις είναι μεγάλες και μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ μεγάλη ζημιά.

ΥΓ: Γιαούρτι με μέλι (και καρύδια άμα θέλετε  ;)) είναι μια χαρά για μετά τα βάρη, αλλά και για το πρωί πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου. Πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
O Cena είπε τον καλύτερο συνδυασμό.Με προπόνηση απλά δεν καταφέρνεις πολλά.Όλη η μυική ανάπτυξη κατά την διάρκεια του ύπνου γίνεται..Alfa για το βιβλίο του Κurt  Brungardt που έχει ασκήσεις κοιλιακών ξέρεις αν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ή αν κυκλοφορεί από κάποιο εκδοτικό οίκο εδώ στην Ελλάδα?Έχω σταμπάρει και ένα άλλο βιβλίο από τις εκδόσεις SALTO με τίτλο ΦΥΣΙΚΟ BODY BUILDING, ΑΣΚΗΣΕΙΣ.Αν κάποιος ξέρει τα σχετικά με το βιβλίο ας μου πει αν αξίζει να το αγοράσω :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Καλησπέρα!

Το βιβλίο δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, αλλά τα αγγλικά του είναι απλούστατα. Υπάρχoυν 4+1 βιβλία:

1.
2.
3.
4.
και ένα για τις κυρίες (δωράκι)  ;)

5.
Διαλέγεις.

Με τις φωτογραφίες που έχει αποκλείεται να κάνεις λάθος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και κοκα κολα για ρεσιταλ ρεψιματων μετα... :2funny:
οχια εμεις βουταμε την μπριζολα σαν παπαρα μεσα στον πατσια :cheesy:
παω να δω ντοκυμαντερ στο σκαι για την σεξουαλικοτητα του προτατοβους μοσχου και να διαβασω 4τροχους..
οσο για το χερι μου απλα φοραω ενα ρολεξ και δεν θελει πιθανον ο υπουργος να το επιδεικνυει και καλα κανει :sunglasses:
*περσονα ο καλος ο DIKY ολα τα αλεθει :rockon: :rockon:
ρε Ντίκυ..... Ρόλεξ, CLK..... Αντί να τρέχεις στα κωλόμπαρα δεν έρχεσαι να γαμιόμαστε; Και πιο φτηνά θα σου έρθει και θα ζηλεύει το πουστρώνει ο  Μινίστρος......
Και θα σε αφήνω να μου τραβάς και τα μαλλιά.....  :boobies: :boobies: :boobies:

Υ.Γ. Επειδή δε μ αρέσουν οι πατσιές στις γκόμενες προτιμώ τη μπριζολίτσα σκέτη, στεγνή και σκληρή.....Να τη δαγκώνω με λύσσα μέχρι να την κόψω κομμάτια..... Ν ακούω το σκίσιμο του κρέατος όταν τραβάω το κομματάκι και είμαι έτοιμος να το σαββουρώσω.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Έχει πάρει κανείς κρεατίνη ??????????? Σε τι σε βοηθάει ??? Όποιος ξέρει ας γράψει τίποτα :rockon:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ριξε μια ματια στην σελιδα 7 και αν εχεις καμια απορια εδω ειμαστε .

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ασε ρε τις μαλακιες..δεν σου φτανουν τα δωρεαν ναρκωτικα που μας μοιραζει ο κροκους???
Ρε συ θέλω να αποκτήσω μεγαλύτερη μυική μάζα για να δέρνω καλύτερα :2funny: :2funny: :2funny:

μακριά απο όλες αυτες τις μαλακίες παιδιά.
Να σου πω την αλήθεια και εγώ είμαι πολύ καχύποπτος με όλα αυτά αλλά άκουσα ότι η κρεατίνη είναι νόμιμη στα φαρμακεία.Αν δεν το ψάξω καλά το θέμα δεν κάνω τίποτα...

Επισκέπτης
Να σου πω την αλήθεια και εγώ είμαι πολύ καχύποπτος με όλα αυτά αλλά άκουσα ότι η κρεατίνη είναι νόμιμη στα φαρμακεία.Αν δεν το ψάξω καλά το θέμα δεν κάνω τίποτα...
μου φαινεται οτι δεν τις γλυτωνεις τις κλωτσιες αν συναντηθουμε στο καυτατζογριο..
ασε ρε τις μαλακιες..
ρυζι-μακαρονια-κρεας-γυμναστικη..ΤΙΠΟΤΕ αλλο..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697
μου φαινεται οτι δεν τις γλυτωνεις τις κλωτσιες αν συναντηθουμε στο καυτατζογριο..
ασε ρε τις μαλακιες..

και γάλα
και μέλι
και αυγά
και ξηροκάρπια

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Galb το παν είναι να γυμνάζεσαι.Αν δεν κάνεις σωστά τις ασκήσεις ή κάνεις τις μισές και τις  άλλες δεν τις κάνεις επειδη βαριέσαι τι να σου κάνει η κρεατίνη?Προυποθέτει σκληρή γυμναστική.Αυξάνει τον ρυθμό της προπόνησης και μεγαλώνει την μυική μάζα.Μόλις σταματήσεις την γυμναστική θα κρεμάσεις.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
ασε την κρεατινη και φαε κρεας!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ασε ρε τις μαλακιες..
Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας τότε... Στο καυτατζόγλειο πως θα με γνωρίσεις ??? Αφού όλοι με κράνοι θα είμαστε :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom