You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Ποιες εχουν και ποιες οχι?Ενδιαφερομαι να παρω για να ξεκινησω σιγα σιγα να φουσκωνω...
Παρενεργειες?Ειναι επικινδυνες?
Δυστυχως το απλο κοτοπουλακι το μεσημερι δε σε φουσκωνει...ειναι πολυ λιγο...Και ειναι και θεμα ταιμινγκ απ οτι εχω ακουσει...πρεπει να παρεις πρωτεινη λιγο πριν και λιγο μετα την προπονηση....
Δυστυχως το απλο κοτοπουλακι το μεσημερι δε σε φουσκωνει...ειναι πολυ λιγο...Και ειναι και θεμα ταιμινγκ απ οτι εχω ακουσει...πρεπει να παρεις πρωτεινη λιγο πριν και λιγο μετα την προπονηση....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα θα κανεις να τις αποφυγεις,γυμναστικη και προσεγμενη διατροφη ειναι το καλυτεροΠοιες εχουν και ποιες οχι?Ενδιαφερομαι να παρω για να ξεκινησω σιγα σιγα να φουσκωνω...
δεν ειναι ετσι.αν θες να φουσκωσεις πλακωσου στη προπονηση.η πρωτεινη απλως θα σε βοηθησει να αποθεραπευονται πιο γρηγορα οι μυς.δε κανει τιποτα παραπανω.το καλυτερο βεβαια ειναι να την παιρνεις μονο απτις τροφες.τη πρωτεινη πρεπει να τη παιρνεις παντα μετα τη προπονηση.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Πρωτεινη συνηθως παιρνουν ως συμπληρωμα διατροφης οσοι εργαζονται πολλες ωρες η και το προγραμμα
τους δεν τους επιτρεπει να τρωνε σωστα και πολλα γευματα οπως πρεπει καθημερινα.
Βοηθαει καλυτερη αναπτυξη των μυων με συστηματικη προπονηση παντα εν αντιθεση με αυτον
που δεν κανει σωστη διατροφη.
Προσωπικα χρησιμοποιω την american whey(εγκεκριμενη απο ΕΟΦ) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα.
Η πρωτεινη ποτε δεν προκαλει παρενεργειες εφοσον η χρηση της γινεται οπως προβλεπεται.
Προσωπικα χρησιμοποιω 3 σκουπ ημερησιως.
1 το πρωι.
1 πριν και 1 μετα την προπονηση που ειναι ταπογευμα.
Καλυτερη τιμη και μεγαλυτερες ποικιλιες εχουν τα καταστηματα της Ε.Ε.
Συγκεκριμενους οδηγους αγορας για παραγγελιες απο εξωτερικο θα βρειτε σε πολλα φορα για fitness.
τους δεν τους επιτρεπει να τρωνε σωστα και πολλα γευματα οπως πρεπει καθημερινα.
Βοηθαει καλυτερη αναπτυξη των μυων με συστηματικη προπονηση παντα εν αντιθεση με αυτον
που δεν κανει σωστη διατροφη.
Προσωπικα χρησιμοποιω την american whey(εγκεκριμενη απο ΕΟΦ) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα.
Η πρωτεινη ποτε δεν προκαλει παρενεργειες εφοσον η χρηση της γινεται οπως προβλεπεται.
Προσωπικα χρησιμοποιω 3 σκουπ ημερησιως.
1 το πρωι.
1 πριν και 1 μετα την προπονηση που ειναι ταπογευμα.
Καλυτερη τιμη και μεγαλυτερες ποικιλιες εχουν τα καταστηματα της Ε.Ε.
Συγκεκριμενους οδηγους αγορας για παραγγελιες απο εξωτερικο θα βρειτε σε πολλα φορα για fitness.
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Αληθευει οτι αν σταματησεις να την παιρνεις και κοψεις το γυμναστηριο λαπαδιαζεις?Μου εχουν πει οτι συνηθως οι φουσκωμενοι απο πρωτεινη οταν σταματησουν να πηγαινουν γυμναστηριο ξεφουσκωνουν πολυ ασχημα και ατσουμπαλα...
Αληθευει οτι αν σταματησεις να την παιρνεις και κοψεις το γυμναστηριο λαπαδιαζεις?Μου εχουν πει οτι συνηθως οι φουσκωμενοι απο πρωτεινη οταν σταματησουν να πηγαινουν γυμναστηριο ξεφουσκωνουν πολυ ασχημα και ατσουμπαλα...
λαλακιες και εγω ειχα σωμα bodybuildera προπερσυ αλλα το αφησα και πηρα 10-15 κιλα..
ολοι αν αφησουμε το γυμναστηριο γινομαστε Γ.Τ.Π. ειδικα αν ειμαστε της καθιστικης καναπεδιαρικης κωλομπαροδιαμαρτυριας...
αν ξερει κανεις αν ποσταρει καμμια διαιτα ειδικα για κωλομπαραδες που βαριουνται να πανε απο το σπιτι τους στο περιπτερο να δουμε πως θα χασουμε τα κιλα...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
λαλακιες και εγω ειχα σωμα bodybuildera προπερσυ αλλα το αφησα και πηρα 10-15 κιλα..
συναδελφοι το πιστευετε ή δεν το πιστευετε αυτη ειναι η σαπιοκοιλια του DIKY ......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το κωλαράκι που αρχίζει εκεί που τελειώνει η κοιλιά του ποίανής είναι;;;;;;συναδελφοι το πιστευετε ή δεν το πιστευετε αυτη ειναι η σαπιοκοιλια του DIKY ......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μετά το γυμναστήριο έμεινε έγκυος φαίνεται......
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
το κωλαράκι που αρχίζει εκεί που τελειώνει η κοιλιά του ποίανής είναι;;;;;;
Ναταλι το ονομα της περσονα - τρελο γκομενακι / DIKY τη θυμασαι τα Ναταλι εκεινη τη μερα που ειχες γινει τουμπανο απο το φαϊ ????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καταγωγής;;;;;.....Ναταλι το ονομα της περσονα - τρελο γκομενακι / DIKY τη θυμασαι τα Ναταλι εκεινη τη μερα που ειχες γινει τουμπανο απο το φαϊ ????
συναδελφοι το πιστευετε ή δεν το πιστευετε αυτη ειναι η σαπιοκοιλια του DIKY ......
με τους πατσιαδες που με ταιζεις πως θες να γινω.
εμπροσθεν ειναι καποια ρωσιδα πρωην γκομενα μου εν ονωματι ναταλι περσονα....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγώ νόμιζα ότι τρώτε μπριτζόλες αντί για πατσιάδες (που λέει και ο DIKY)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ρε μινίστρο... Γιατί έκρυψες το χέρι του; Χτυπημένο το νούμερο έχει όπως στο Αουσβιτς;;;
Το υπόλοιπο καταλαβαίνω γιατί.... Ντίκυ το ψευδώνυμο ..... Μη δούμε τη μαλαπέρδα του και τρομάξουμε!!!!!!!!!!!!!!
Το υπόλοιπο καταλαβαίνω γιατί.... Ντίκυ το ψευδώνυμο ..... Μη δούμε τη μαλαπέρδα του και τρομάξουμε!!!!!!!!!!!!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
μαζι παμε και τους τρωμε τους πατσιαδες ρεεεεεεεεε / και μετα χαλβα ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Ρε μινίστρο... Γιατί έκρυψες το χέρι του; Χτυπημένο το νούμερο έχει όπως στο Αουσβιτς;;;
αν τον δεις ποτε απο κοντα θα καταλαβεις γιατι εκρυψα το χερι του .....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καποια ρωσιδα πρωην γκομενα μου εν ονωματι ναταλι περσονα....
Επισκέπτης
Δεν λαπαδιάζεις ακριβώς, αλλά όπως καταλαβαίνεις με το να σταματήσεις τη γυμναστική, καθώς και τη διατροφή που έκανες αυτό από μόνο του είναι αυτονόητο. Η πρωτείνη θια σε βοηθήσει μόνο αν κάνεις σωστή γυμναστική και τη χρησιμοποιείς με σωστό τρόπο. Αν δεν προλαβαίνεις για παράδειγμα λόγω δουλειάς να φας σωστά τότε μια πρωτείνη θα σε βοηθήσει. Λαπαδιάζεις αν παίρνεις αλαβολικά και σταματήσεις τη χρήση τους απότομα και παράλληλα αφήσεις και τη γυμναστική.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις