Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Τι γινεται κυριοι ?

Ατονησε το θεμα ... Δεν γυμναζομαστε καθολου ?

Εγω κανω προγραμμα τριων ημερων :

Πλατη - Τρικεφαλοι
Ποδια - Ωμοι
Στηθος - Δικεφαλοι

Γυμναστηριο απογευμα . Πρωι περπατημα = αεροβια . Στοχος : μεγιστη απωλεια λιπους .

Συμπληρωματα :
Πολυβιταμινη , fish oil , Super Cuts 3 , Beta-Alanine , ZMA .

Και μια ερωτηση : κανα συστημα για να περναν οι παραγγελιες απο το τελωνειο ?

Μεχρι την επομενη φορα ...
Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τα "ζευγάρια" μου:

Πόδια - Δικέφαλοι
Πλάτη - Ώμοι
Στήθος - Τρικέφαλοι

Κάθε φορά διάδρομος (ζέσταμα) κοιλιακοί και ραχιαίοι.

Περπάτημα περίπου 60-80 λεπτά (2 δόσεις) κάθε μέρα.

Οι παραγγελίες από Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν πρόβλημα. Από αλλού (ΗΠΑ πχ) υπάρχει κάποιο όριο που περνάνε στο "έτσι", ρωτάς, αλλάζει κατά καιρούς. Αλλά δε σημαίνει και πολλά. Το ΦΠΑ θα σου βάλουνε + χρέη τελωνείου, περίπου 12-15 Ε νομίζω, ανεξαρτήτως ποσού. Και αυτό ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ το ανοίξουν.

Εμπειρία από βιβλία, DVD, Video Games, ρούχα  ;)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω πιο παλια εκανα στηθος-δικεφαλα,πλατη-τρικεφαλα,ποδια-ωμους
τα 3 τελευταια χρονια το εχω αλλαξει και κανω
1η μερα ποδια
2η μερα δικεφαλα-τρικεφαλα
3η μερα στηθος
4η μερα πλατη
5η μερα ωμους
και κοιλιακους στο τελος της προπονησης 3 φορες τη βδομαδα.βεβαια πηγαινω 5 φορες τη βδομαδα και οχι 3-4 που πηγαινα παλιοτερα.ετσι κανω περισσοτερες ασκησεις για τη καθε μυικη μαζα γιατι επικεντρωνομαι σε μια καθε φορα και η προπονηση διαρκει λιγοτερη ωρα απο πριν.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Συναγωνιστές έκανα upload ένα e-book που περιέχει πάρα πολλές ασκήσεις γυμναστικής.Έχει επεξηγηματικές εικόνες για κάθε άσκηση και είναι γραμμένο στα αγγλικά όμως δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερο πρόβλημα να το κατανοήσετε.Αν θέλετε κάνω upload και άλλα e-books καθώς έχω αρκετά.Δείτε το και πέστε μου γνώμες.Αν έχει κάποιος κανα e-book στα ελληνικά θα του ήμουν υπόχρεος αν το έκανε upload.Ορίστε και το λινκ για το βιβλίο:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/83265768/Ross_Enamait_-_Underground_Guide_To_Warrior_Fitness.pdf[/code[/URL]]

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλε!

Αν έχεις κι άλλα θα τα τιμήσω!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ότι θέλεις έχω.Από βιβλία για κοιλιακούς μέχρι βιβλία για πολεμικές τέχνες.Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση?Δεν θα έχω πρόβλημα να τα ανεβάσω.

Επισκέπτης
Ότι θέλεις έχω.Από βιβλία για κοιλιακούς μέχρι βιβλία για πολεμικές τέχνες.Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση?Δεν θα έχω πρόβλημα να τα ανεβάσω.

Ανεβασε τα ολα αμα μπορεις σε ενα αρχειο να τα κατεβασουμε ολα μαζι.Παντως θα ηθελα κανενα καλο βιβλιο για κοιλιακους.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ναι, αν μπορείς φίλε!

Ευχαριστώ!  :)

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
τα βιβλια για πολεμικες τεχνες φιλε μου ανεβασε η δωσε μας καποιο λινκ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σε μισή ώρα θα έχουν ανέβει τα βιβλία που αφορούν φυσική κατάσταση και ασκήσεις γυμναστικής.Μετά θα ανεβάσω και βιβλία με πολεμικές τέχνες οκ παίδες?Σόρρυ αλλά η σύνδεσή μου είναι gtp.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ορίστε παίδες το λινκ με βιβλία για κοιλιακούς και πολλές άλλες ασκήσεις.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/83289580/Conditioning.rar[/code[/URL]]
Αύριο θα ανεβάσω και τα βιβλία με τις πολεμικές τέχνες.

Επισκέπτης
Ορίστε παίδες το λινκ με βιβλία για κοιλιακούς και πολλές άλλες ασκήσεις.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/83289580/Conditioning.rar[/code[/URL]]
Αύριο θα ανεβάσω και τα βιβλία με τις πολεμικές τέχνες.
[/quote]

Ευχαριστουμε να σαι καλα φιλε

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι παραγγελίες από Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν πρόβλημα. Από αλλού (ΗΠΑ πχ) υπάρχει κάποιο όριο που περνάνε στο "έτσι", ρωτάς, αλλάζει κατά καιρούς. Αλλά δε σημαίνει και πολλά. Το ΦΠΑ θα σου βάλουνε + χρέη τελωνείου, περίπου 12-15 Ε νομίζω, ανεξαρτήτως ποσού. Και αυτό ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ το ανοίξουν.

Εμπειρία από βιβλία, DVD, Video Games, ρούχα  ;)

Καταρχην ολα τα δεματα που εχω παρει απο ΗΠΑ ( γιατι αυτη μενδιαφερει )  ειναι εμφανως ανοιγμενα . Γενικα τα δεματα ανοιγονται ολα . Το οριο το ξερω . Απλα αναρωτιωμουν αν υπαρχει καμια αλλη διοδος/συστημα , γιατι αν στο κρατησουν στο τελωνειο σου βαζουν δασμους και ζητουν εγκριση απο ΕΟΦ . Δηλαδη τρεχα γυρευε .
Anyway , ευχαριστω για την απαντηση . :)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
εγω πιο παλια εκανα στηθος-δικεφαλα,πλατη-τρικεφαλα,ποδια-ωμους
τα 3 τελευταια χρονια το εχω αλλαξει και κανω
1η μερα ποδια
2η μερα δικεφαλα-τρικεφαλα
3η μερα στηθος
4η μερα πλατη
5η μερα ωμους
και κοιλιακους στο τελος της προπονησης 3 φορες τη βδομαδα.βεβαια πηγαινω 5 φορες τη βδομαδα και οχι 3-4 που πηγαινα παλιοτερα.ετσι κανω περισσοτερες ασκησεις για τη καθε μυικη μαζα γιατι επικεντρωνομαι σε μια καθε φορα και η προπονηση διαρκει λιγοτερη ωρα απο πριν.
Καλα και ποτε δινεις χρονο στους μυς σου να ξεκουραστουν?
Καλυτερα το εκανες πριν που συνδιαζες ανταγωνιστικες μυικες ομαδες.
Οταν κανεις στηθος μπορεις να δωσεις τα μεγιστα αφου εχεις κουρασει τους τρικεφαλους σου απο την αμεσως προηγουμενη μερα?

Αν και πιστευω οτι τα βαρη (ποσο μαλλον οι πολεμικες τεχνες) δεν μαθαινονται απο βιβλιο αλλα απο εμπειρο δασκαλο σε μαθητη ενα πολυ καλο βιβλιο για βαρη και διατροφη ειναι το Body for Life by Bill Phillips που βρισκεται ευκολα στο emule

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλα και ποτε δινεις χρονο στους μυς σου να ξεκουραστουν?
Καλυτερα το εκανες πριν που συνδιαζες ανταγωνιστικες μυικες ομαδες.
Οταν κανεις στηθος μπορεις να δωσεις τα μεγιστα αφου εχεις κουρασει τους τρικεφαλους σου απο την αμεσως προηγουμενη μερα?
βασικα δεν τα εγραψα ακριβως με τη σειρα που τα κανω και οπως σωστα ειπες αποφευγω να κανω χερια πριν το στηθος.ειναι καλο προγραμμα για να ανεβασεις κιλα και να αυξησεις μυικο ιστο.αν εκανα π.χ στηθος-δικεφαλα τις ασκησεις που κανω τωρα στο καθενα μαζι θα εκανα δυομιση ωρες προπονηση.οσο για τη ξεκουραση ειναι ακριβως ιδια με το προηγουμενο προγραμμα γιατι και στις 2 περιπτωσεις ξανακανεις την ιδια μυικη μαζα μετα απο μια βδομαδα.

decadourabolin

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οι γυμναστες μου ειπαν να κοπσω το πολυ φαι και με αυτο το μηχανημα το λιπος μετατρεπεται σε μυικο ιστο και βοηθαει στη συσφιξη

αυτος που στο ειπε αυτο ειναι ειναι εντελως απο αλλο πλανητη!!!!!!!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Deca εχεις και γαμω τα nick . Μονο δωσε λιγο και σε μας ...  :grin:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Tsontakias με την σωστή διατροφή θα κάψεις το περιττό λίπος και όχι με την νηστεία..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τσοντακια, αυτα ειναι επικινδυνα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories