Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
και γω ασχολουμαι γενικα με τη γυμναστικη
1 η 2 μηνες βαρη το χειμωνα και τον υπολοιπο καιρο ποδηλατο τρεξιμο στο γειτονικο σταδιο και καμμια φορα πισινα και σαουνα
στα 50 μου σχεδον 1,82 75 κιλα φαινεται σαν να μου λειπει βαρος και με διατροφη καλη τις καθημερινες τα σαββατοκυριακα χαλαει λιγο αλλα τα καιμε μες τη βδομαδα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι εγινε παιδες σταματησαμε να γυμναζομαστε?

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εγω μπαινω σε ρυθμους σιγα σιγα .

Περισσοτερα αυριο , οπου θα ασχοληθω με συμπληρωματα .

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα !

Οπως υποσχεθηκα θα γραψω μερικα πραγματα για τα συμπληρωματα που εχω δοκιμασει . Θα χωριστουν σε κατηγοριες . Για καθε κατηγορια θα αναφερω καποια γενικα πραγματα , ενω στην συνεχεια θα καταγραψω συγκεκριμενα προιοντα και την αποψη μου γιαυτα .

Να αναφερω εξαρχης οτι δεν ειμαι εμπορος συμπληρωματων , δεν προωθω καμια μαρκα , δεν εχω καμια οικονομικη σχεση με τις εταιρειες . Καταγραφω προσωπικη εμπειρια/αποψη .

Καθε σωμα ειναι διαφορετικο . Αυτο που δουλευει σε μενα , δεν δουλευει απαιραιτητα σε καποιον αλλο .

Το συμπληρωμα ειναι αυτο που λεει η λεξη . ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ . Δεν αντικαθιστα την κακη διατροφη ή ψοφιες προπονησεις . Ενα καλο συμπληρωμα ααααααν τα κανεις ολα σωστα σου δινει ενα 10 - 15 % παραπανω . Και οταν λεω οτι δουλευει αυτο ακριβως εννοω .

Τελος, για οποιον βαριεται να διαβαζει . Το καλυτερο συμπληρωμα μακραν ειναι ... ο καλος βραδυνος υπνος .

Ας αρχισουμε λοιπον ...

Πολυβιταμινες : Συγκεντρωση ολων των απαραιτητων βιταμινων και ιχνοστοιχειων σε μια , συνηθως καψουλα . Ο εντονος τροπος ζωης και το γεγονος οτι οι τροφες δεν ειναι τοσο διατροφικα πλουσιες οσο ηταν πριν 50 χρονια καθιστα απαραιτητο αυτο το συμπληρωμα .
Opti-Men ( Optimum Nutrition / Tablet ) : Εξαιρετικο προιον απο μια απο τις κορυφαιες εταιρειες . Ολες οι βιταμινες σε καλες ποσοτητες και αρκετα αλλα πραγματα που αναβαθμιζουν την υγεια του ανδρα . Υπαρχει αντιστοιχο προιον και για γυναικες .
SuperMulti ( Dymatize / Tablet ) : Καλο προιον , χωρις τα πολλα καλουδια του opti-men . Τα βρηκα σε καλη τιμη και ειναι η επιλογη μου τον τελευταιο καιρο .
Multivitamin ( EAS Nutrition / Pill ) : Βιταμινες και ιχνοστοιχεια . Εξαιρετη επιλογη αν καποιος δεν θελει κατι πολυ δυνατο . Βρισκεται και ευκολα .
Animal Pack ( Universal Nutrition / Packet ) : Holy shit . Αυτο το πραμα παραειναι καλο . Ισως το καλυτερο προιον που κυκλοφορει εκει εξω . Αλλα το γεγονος οτι περιεχει πολλες ταμπλετες/χαπια ( 13 το συνολο παρακαλω ) και η υψηλη τιμη , το καθιστουν προιον για λιγους .

Σε αυτην την κατηγορια θα βαλω και το fish-oil . Μια πηγη απαραιτητων λιπαρων οξεων . Τα λιπαρα οξεα βοηθουν σε πολλες λειτουργιες του οργανισμου . Αν καποιος μου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και μου ελεγε " διαλεξε ΕΝΑ μονο συμπληρωμα ρε κα....λη" , θα επελεγα fish-oil . Δεν βοηθα τοσο στην προπονηση , αλλα βοηθα σημαντικα στην συνολικη υγεια του οργανισμου .
Fish-Oil ( Optimun Nutrition / Softgels ) : Καλο και φτηνο προιον . Η επιλογη μου .

Πρωτεινη : Προτιμω να καλυπτω τις αναγκες μου σε πρωτεινη με διατροφη . Μια μεζουρα αμεσως μετα την προπονηση και αυτο ειναι για μενα . Δεν το θεωρω και πολυ απαραιτητο συμπληρωμα . Αν καποιος εχει λεφτα για ενα μονο συμπληρωμα υπαρχουν συνολικα καλυτερες επιλογες .

100 % Whey ( Optimum Nutrition / Powder ) : Αξιοπιστο προιον απο αξιοπιστη εταιρεια . Διαλυεται σχετικα ευκολα ( και με κουταλι ) και εχει καλουτσικη γευση . Η προτιμηση μου , γιατι την βρισκω και σε καλη τιμη .
Designer : Η πρωτεινη της Designer . Λιγο καλυτερη γευση απο την παραπανω . Αν δεν βρισκω Optimum πραγμα πολυ σπανιο , την τιμαω .
Muscle Milk ( CytoSport / Powder ) : Απιθανη γευση . Αλλα καταλλα πολυ hype και marketing . Δεν ειδα καμια διαφορα . Λυπαμαι , αλλα αν θελω ενα ευγεστο ροφημα , παιρνω caotonic . 
Performance : Δεν ξερω αν προωθουν αυτο το πραμα εκει κατω . Εδω Θεσσαλονικη μας εχουν πρηξει τα φρυδια . Καλη γευση και τιποτα παραπανω . Δωστε τα λεφτα σας σε φιλανθρωπιες , θα πιασουν περισσοτερο τοπο .

Αυτα προς το παρον . Καποια στιγμη θα επανελθω με τα υπολοιπα .

Μεχρι τοτε ...
Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω απο συμπληρωματα μονο πρωτεινη εχω παρει και αυτη κατα διαστηματα οχι συνεχεια.η διαφορα που εχω δει με την πρωτεινη ειναι οτι αποθεραπευονται πιο γρηγορα οι μυες απο την προπονηση.προσπαθω βεβαια η διατροφη μου να εχει τροφες πλουσιες σε πρωτεινη.αλλες φορες τα καταφερνω και αλλες οχι.για κρεατινη πια η γνωμη σου cena?εχω ακουσει πολλες γνωμες και εχω μπερδευτει.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το καλυτερο συμπληρωμα μακραν ειναι ... ο καλος βραδυνος υπνος .

Είχα αναφερθεί κι εγώ στον ύπνο σε προηγούμενη σελίδα.Επειδή μερικοί ίσως απορήσουν,να εξηγήσω ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός αφενός ξεκουράζει τις βασικές λειτουργίες του,και αφετέρου παράγει αυξητική ορμόνη.Φυσική βεβαίως!Η αυξητική ορμόνη είναι η βασικότερη ορμόνη ανάπτυξης των μυών.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Είχα αναφερθεί κι εγώ στον ύπνο σε προηγούμενη σελίδα.Επειδή μερικοί ίσως απορήσουν,να εξηγήσω ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός αφενός ξεκουράζει τις βασικές λειτουργίες του,και αφετέρου παράγει αυξητική ορμόνη.Φυσική βεβαίως!Η αυξητική ορμόνη είναι η βασικότερη ορμόνη ανάπτυξης των μυών.

γι αυτο ξυπναω παντα γκαβλωμενος

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ξυπνας με ... ορεξη γιατι το πρωι ο οργανισμος παραγει περισσοτερη τεστοστερονη και λογω διαφορας στην πιεση του αιματος . Αμα εχεις και μια Ρ20 ... :)

Για κρεατινη σε συμπληρωμα αυτων που θα δημοσιευσω μαλλον κατα το βραδυ , μπορω να πω οτι αν παρεις προιον αξιοπιστης εταιρειας θα δεις αποτελεσμα . Αν εχεις κατι συγκεκριμενο υποψη , θα μπορουσα να πω μια γνωμη .

Τι εννοω αξιοπιστη εταιρεια : το προιον εχει ΜΟΝΟ οτι γραφει η ετικετα , ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . Προσοχη , γιατι πολλα συμπληρωματα που "δουλευαν" περιειχαν ποσοτητες αναβολικων . 

Μεχρι να τελειωσω το β μερος ...

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Οι πανακριβες επωνυμες πρωτεινες που ισχυριζονται οτι ειναι 1000% καλυτερες απο τις απλες δεν κανουν τιποτα περισσοτερο που να ειναι αντιληπτο παρα μονο έχουν καλυτερη γευση και ειναι ευκολοδιαλυτες στο ανακατεμα.Μην ξοδευετε χρηματα στις λεγομενες πρωτεινες ογκου(15-25% περιεκτικοτητα)αφου αγοραζετε μονο 15% πρωτεινη και το υπολοιπο 85% ειναι ...αλευρι(υδατανθρακας).
Αγοραζετε λοιπον μονο 80%+ αφου υδατανθρακες μπορειτε να παρετε αφθονους απο την καθημερινη σας διατροφη.
Προτιμηστε καποιο προιον το οποιο η εταιρια το διαθετει χρονια στην αγορα χωρις να το εχει αλλαξει.

Το ιδιο ισχυει και για την κρεατινη.Παρολο που εχουν βγει διαφορες γρηγορης αποροφησης κτλ κτλ η παλια καθαρη μονοΰδατικη κανει καλα τη δουλεια της.

Για οποιον εχει να διαθεσει και παραπανω χρηματα τα υγρα αμινοξεα ειναι ενα καλο συμπληρωμα για μετα την προπονηση αφου ξεκουραζουν το σωμα.

Για προχωρημενες κατασταεις δηλαδη οταν μιλαμε για πολλα μυικα κιλα η αγωγη με "λαδάκι" εχει τοσο θεαματικα και αμεσα αποτελεσματα που ο φοβος ειναι οχι οι σωματικες παρενεργεις αλλα η ψυχολογικη εξαρτηση απο αυτο οταν χρησιμοποιειται σε μικρη ηλικια.Η τεστοστερονη χτυπαει κοκκινο και θα εχετε μια συνεχη διαθεση για σεξ.Προσεξτε μονο γιατι η γυναικα σας θα καλομαθει...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και το δευτερο μερος της περιπλανησης στον κοσμο των συμπληρωματων .

Κρεατινη : Η κρεατινη δουλευει και ειναι ασφαλης . Τελεια . Υπαρχουν εκατονταδες ερευνες που να πιστοποιουν τα παραπανω . Βελτιωνει την αποδοση στην προπονηση και αυξανει την μυικη μαζα . Υπαρχουν αρκετα ειδη κρεατινης .

Creatine Monohydrate : ( Creatine Powder / Optimum Nutrition / Powder ) H πιο δημοφιλης και φθηνη μορφη κρεατινης . Αποτελεσματικο συμπληρωμα , αλλα στο 20 % των χρηστων της προκαλει στομαχικες διαταραχες . Εγω ειμαι ενας απο αυτους , οποτε μακρυα και αγαπημενοι .

Creatine Ethyl Ester : ( CEE / HigherPower / Powder ) Λιγο διαφορετικη χημικη συσταση , χρειαζεται μικροτερη δοση απο την μονουδρικη , δεν εχουν παρατηρηθει στομαχικα προβληματα , αλλα σε μορφη σκονης εχει απαισια γευση . Παρολα αυτα την προτιμω γιατι εχω δει πολυ καλα αποελεσματα . Υπαρχουν προιοντα και σε μορφη χαπιου . 
CEX ( VPX / Powder ) : Καλη γευση , αλλα πολυ ακριβο . Δεν θα το ξαναπροτιμησω .

Σε αυτη την κατηγορια θα αναφερω και διαφορες φορμουλες για πριν ή μετα την προπονηση , που βασιζονται στην κρεατινη

SuperPump 250 ( Gaspari Nutrition / Powder ) : Φορμουλα για πριν την προπονηση . Δινει καλα πρηξιματα και ενεργητικοτητα . Αν καποιος ειναι ευαισθητος στα διεγερτικα , ας μην την προτιμησει ( ή τουλαχιστον ας το παρει με φειδω ) . Παρομοιο προιον το NO-Explode της ΒSN ( και αρκετα αλλα ) . Το ΝΟ-Εxplode δεν το εχω χρησιμοποιησει , αλλα το SuperPump πραγματοποιει σε μεγαλο βαθμο οτι υποσχεται .
SizeOn ( Gaspari Nutrition / Powder ) : Φορμουλα κατα την διαρκεια της προπονησης . Ειχα διαβασει αποθεωτικες κριτικες για το SizeOn και ημουν λιγο επιφυλακτικος . Αλλα ειχαν δικιο ! Αυξηση στην δυναμη , την αντοχη και πρηξιματα . Οποιος μπορει να το βρει , να το κτυπησει με κλειστα ματια .

Οι αλλες μορφες κρεατινης ειτε εχουν μοιρασμενες κριτικες ειτε ειναι τελειως για τον καλαθο .

Λιποδιαλυτικα : Φορμουλες που βοηθαν να ξεφορτωθουμε το περιττο λιπος . Χωριζονται κυριως σε δυο κατηγοριες . Σε αυτα με διεγερτικα και σε αυτες με χωρις . Τα πρωτα στηριζονται σε ουσιες που διεγειρουν το κεντρικο νευρικο συστημα ( καφεινη , γιοχιμπινη - που ειναι η εφεδρα ? ΦΕΡΤΕ πισω την ΕΦΕΔΡΑ ) αυξανοντας τους σφυγμους και την θερμογενεση . Ασφαλως ειναι πιο αποτελεσματικα , αλλα πρεπει να χρησιμοποιουνται με συνεση . Υπερτασικοι ή ατομα με δυσκολια στον υπνο ας δουν κατι αλλο . Υπαρχουν ομως και προιοντα χωρις διεγερτικα με ουσιες οπως η καρνιτινη ή το CLA . Λιγοτερο αποτελεσματικα , αλλα περισσοτερο ασφαλη .
Hot-Rox ( Biotest / Pills ) : Παρα πολυ καλο προιον και προσωπικη προτιμηση . Σε αυτην την κατηγορια καλες κριτικες εχουν το Lipo 6 ( Nutrex / Liquicaps ) και το Hydroxycut Extreme ( MuscleTech / Liquicaps ) . Ολα τα παραπανω περιεχουν διεγερτικα .
SuperCuts 3 ( Universal / Tablets ) : Το χρησιμοποιω αυτη την περιοδο και ειμαι ευχαριστημενος . Στα αρνητικα οι πολυ μεγαλες ταμπλετες , κυριολεκτικα horse pills ☺ .
SesaThin ( AvantLabs / Liquid ) : Δεν τρελαθηκα , αλλα δεν εκλαψα τα λεφτα μου .

Γλουταμινη : Αμινοξυ . Βελτιωνει την αποθεραπεια και θωρακιζει το ανοσοποιιτικο συστημα . Οι μισοι το θεωρουν εξαιρετικο συμπληρωμα . Οι αλλοι μισοι δεν το θεωρουν και κατι σπουδαιο . Ανηκω στην δευτερη ομαδα ( L-Gloutamine / Optimum Nutrition / Powder )

BCAA : Αμινοξεα διακλαδισμενης αλυσιδας . Αυξανουν την πρωτεινοσυνθεση και βελτιωνουν την αποκατασταση . Χρησιμο εργαλειο σε περιοδο αυστηρης διαιτας .
Χtend ( SciVation / Powder ) : Καλη γευση , μπορω να ζησω και χωρις αυτο .

Testosterone Boosters : Αυξανουν την φυσικη παραγωγη τεστοστερονης .
ΖΜΑ ( Optimum Nutrition / Pills ) : Αναβολικη φορμουλα ιχνοστοιχειων . Αυξανει την τεστοστερονη , βελτιωνει την ποιοτητα του υπνου και την αποκατασταση . Good stuff .
Tribulus Terrestis ( Optimumu Nutrition ) : Το εκχυλισμα του συγκεκριμενου φυτου περιεχει ουσιες που αυξανουν την τεστοστερονη . Δουλευει , αλλα δεν τρελενομαι .
Tribex Gold ( Biotest / Tablets ) : Μετα απο συσκεψη με τον μικρο-μου-φιλο-εκει-κατω , αποφασισαμε οτι δεν λεει τιποτα .

Anti-Estrogens : Μπλοκαρουν τα οιστρογονα ( θυληκη ορμονη ) και κατα συνεπεια αυξανεται η τεστοστερονη ( αρσενικη ορμονη ) .
Novedex XT ( Gaspari Nutrition / Pills ) : Πηρε μονο μια βδομαδα να χασω καθε επαφη με τον μικρο-μου-φιλο-εκει-κατω . Πικρα . Πεταχθηκε με την μια . Παντως γενικα εχουν θετικες κριτικες αυτα τα προιοντα .

ΗΜΒ : Ακομα και στον καλαθο αχρηστο ηταν . Επιανε χωρο !

Beta-Alanine ( Primaforce / Powder ) : Οτι πιο καινουργιο και “καυτο” στον κοσμο των συμπληρωματων . Αυξανει σημαντικα την αναεροβια ( κυριως ) και την αεροβια αντοχη . Η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα τοσο καλο . Συνδιαζεται εξαιρετικα με κρεατινη .

Ουφ ! Τελειωσα 3 σελιδες στο Word . Δε νομιζω οτι ξεχασα τιποτα . ☺

Ειμαι ανοικτος σε ερωτησεις και επικοδομητικο διαλογο .

Μεχρι να βρουμε λεφτα για οοοολα τα συμπληρωματα …

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
" Οι πανακριβες επωνυμες πρωτεινες που ισχυριζονται οτι ειναι 1000% καλυτερες απο τις απλες δεν κανουν τιποτα ... "

Για ποιον κτυπαει η καμπανα ? Μονο που εκανες λαθος , η συγκεκριμενη πρωτεινη ειναι 1400 % καλυτερη απο την Whey και την χρησιμοποιει και ο Jay . Marketing BS .

"Μην ξοδευετε χρηματα στις λεγομενες πρωτεινες ογκου(15-25% περιεκτικοτητα)αφου αγοραζετε μονο 15% πρωτεινη και το υπολοιπο 85% ειναι ...αλευρι(υδατανθρακας). "

Σωστος . Ασε που τα κιλα που παιρνεις ειναι κυριως λιπος και με τοση ζαχαρη μπορει να καταληξεις και στο προθυρα του διαβητη .

"Λαδακι" το λετε εκει κατω ? :)
Εμεις το λεμε "ρυζι-με-κοτοπουλο" .

Τα λεμε ...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Παλιά έβγαινε ένα φοβερό λιποδιαλυτικό.Το Ripped Fast.Δε θυμάμαι από ποια εταιρεία.Μιλάω για το 1997.Έκανε φοβερή δουλειά,αλλά επειδή περιείχε καφεΐνη και εφεδρίνη ήσουν σε υπερένταση.Και σεξουαλική :grin: Είχα πάρει το εν λόγω σκεύασμα,και είχα εκείνη την εποχή μια πιτσιρίκα,και πρέπει να της έριχνα 2-3 φορές τη μέρα ένα άγριο γαμήσι!Μιλάμε φοβερό.Δεν ξέρω αν βγαίνει τώρα.

Επισκέπτης
¨καλα οι νιτροτεκ μεσοτεκ δεν το συζηταμε οτι ειναι αλευρια.το καλυτερο σκηνικο ειναι πιστωτικη παραγγελια απο εξωτερικο πολλοι μαζι για να γλυτωσετε μεταφορικα κ πολυ καλυτερες πρωτεινες

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
"Λαδακι" το λετε εκει κατω ? :)
Εμεις το λεμε "ρυζι-με-κοτοπουλο" .
Χα χα καλο! Λαδια λεγονται αυτα που ειναι σε ενεσιμη μορφη!

Αν και δεν ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιριας, για το mesotech θα διαφωνησω. Ειναι 60αρα πρωτεινη και σε αρωμα φραουλα ειναι νοστιμοτερη και απο milk shake!Δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια το βγαζει πολλα χρονια.

Επισκέπτης
αφου το διαφημιζει παντου αυτος που δεν ξερει θα παει να παρει βλεπει κ τα νταμαρια τους cutler κλπ να το παιρνουν κ σου λενε θα την παρουμε.κ με40 κιλα παγκο θα γινουμε ετσι κ μην μου πεις οτι δεν σκεφτονται ετσι οι περισσοτεροι

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Η καλλιτερη γυμναστικη ειναι το γαμισι.

Επισκέπτης
αεροβικη ομως για γραμμωση.το καλυτερο ειναι βαρη για ογκο κ γαμησι γραμμωση

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Παλιά έβγαινε ένα φοβερό λιποδιαλυτικό.Το Ripped Fast.Δε θυμάμαι από ποια εταιρεία.Μιλάω για το 1997.Έκανε φοβερή δουλειά,αλλά επειδή περιείχε καφεΐνη και εφεδρίνη ήσουν σε υπερένταση.Και σεξουαλική :grin: Είχα πάρει το εν λόγω σκεύασμα,και είχα εκείνη την εποχή μια πιτσιρίκα,και πρέπει να της έριχνα 2-3 φορές τη μέρα ένα άγριο γαμήσι!Μιλάμε φοβερό.Δεν ξέρω αν βγαίνει τώρα.

Ρε θα παθετε καρδιακη προσβολη με αυτες τις μαλακιες. Γιατι νομιζετε οτι ψοφανε τελευταια οι ποδοσφαιριστες σα τα κοτοπουλα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Χα χα καλο! Λαδια λεγονται αυτα που ειναι σε ενεσιμη μορφη!

Αν και δεν ειμαι fan της συγκεκριμενης εταιριας, για το mesotech θα διαφωνησω. Ειναι 60αρα πρωτεινη και σε αρωμα φραουλα ειναι νοστιμοτερη και απο milk shake!Δεν ειναι τυχαιο που η εταιρια το βγαζει πολλα χρονια.

Ρε εισαι θεος!!! Το αβαταρ σου ειναι το καλυτερο που εχω δει ποτε μου.
χαχαχαχα. Σουφρεν ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom