Επισκέπτης
γιατι μονο 6? απο που βγαινει αυτο?
εγω ειμαι 105+ κιλα τρωω 10 με 15
Με τα παραπάνω ασπράδια είναι πιθανό να ανεβάσεις τις τιμές της χοληστερίνης σου
γιατι μονο 6? απο που βγαινει αυτο?
εγω ειμαι 105+ κιλα τρωω 10 με 15
αληθεια τί νιωθετε οτι σας προσφερει ο μυικος ογκος?
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, κρεατίνη μόνο για προπόνηση. Extra συμπλήρωμα πρωτεΐνης χρειάζεται, γιατί όσα βάρη και να κάνεις, άμα δεν υπάρχει η ανάλογη πρωτεΐνη στον οργανισμό δε δημιουργείται μυική μάζα. Προσοχή στη υπερκατανάλωση/ποιότητα.
παιδια μια ερωτηση. πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο. πριν φυγω παιρνω μια 30αρα πρωτεινη και μια κρεατινη. Και γυρνοντας ξανα το ιδιο. αν καποιος ξερει απο αυτα ας μου πει την καταλληλη δοσολογια. η πρωτεινη ειναι απο την performance turbo mass gainer, και η κρεατινη (συμπλεγμα) ειναι απο την n.o.-xplode
Καταρχην νασαι καλα .
Αν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που ακουγα " εγω δεν θελω να φουσκωσω " δεν θα χρειαζοταν να ξαναδουλεψω . ( και εχω και καλη δουλεια ) .
Αλλα μετα αντιφασκεις . Αυξηση 5 κιλων σε 2 μηνες ειναι σημαντικη βελτιωση που αααααν το καταφερεις τοτε θα φαινεσαι "φουσκωμενος " ( χρησιμοποιω δικη σου εκφραση ) . Φυσικα θεωρω οτι τα 5 κιλα ειναι μυικη μαζα , ετσι ?
Αλλα ας ερθουμε σε επαφη με την πραγματικοτητα . 5 κιλα μυικης μαζας σε δυο μηνες ειναι ΜΗ ρεαλιστικος στοχος . Με κανα δυο φαρμακαποθηκες ισως κατι καταφερεις .
Ρεαλιστικος στοχος ειναι το 1 κιλο μυικης μαζας ανα μηνα . Μεγαλυτερος ρυθμος σημαινει και αυξηση του λιπους κατι που δεν θελει κανενας .
Παντως να σου πω οτι δεν θεωρω την ζυγαρια αξιοπιστο μετρο προοδου . Καλυτερο εργαλειο εκτιμησης της σωματικης διαπλασης ειναι ο καθρεφτης . Γιαυτο ασε την ζυγαρια και αν σε 1 μηνα φαινεσαι καλυτερα τοτε εισαι στο σωστο δρομο .
Εχεις διαβασει καποια ερευνα που να δειχνει οτι η κρεατινη ή πρωτεινη ειναι επιζημιες ? Εγω ακομα περιμενω .
Και κατι τελευταιο . Παιρνεις 30αρα πρωτεινη . Το αλλο 70% τι ειναι ? Θα σου απαντησω : απλοι υδατανθρακες και κακης ποιοτητας λιπη . Τα κιλα που παιρνεις απο "mass gainer" ειναι συνηθως λιπος . Γιαυτο και προτιμω πιο καθαρες πρωτεινες . Τα αλλα θρεπτικα στοιχεια ειναι σε επιπεδο mgr και υπαρχουν σε ολα τα συμπληρωματα .
Μεχρι να μαθουμε να διαβαζουμε και καμια ετικετα συσκευασιας ,
Μα υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .
Πραγματι πολυ καλο site
Πολύ καλό site με ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε
βρε εχω εγω εναν οικογενειακο φιλο που ειναι 67 χρονων και δουλευε στα νταμαρια 40 χρονια...τι γυμναστηρια...Σωστο σε βρισκω απλα υπαρχουν ατομα που θελουν να αποκτισουν "οπτικα" γυμνασμενο σωμα,στο οποιο η μονη λυση ειναι το γυμναστηριο.Μπασκετακι και 5Χ5 μπορουν να προστεθουν σαν αεροβια και το κυριοτερο η σωστη διατροφη την οποια υποστηριζεις και πολυ καλα κανεις..
H πρωτεινη ΔΕΝ ειναι τροφη.H πρωτεινη ειναι ΤΡΟΦΗ σε διαφορετικη μορφη .
Αρα η απαντηση και στις δυο ερωτησεις ειναι , ναι .